Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@babunka11 prave, ak to nebude tehotenstvo tak hlavne aby si bola v poriadku a nebol to nejaky vaznejsi problem, uvidis ako dopadnes zajtra rano alebo pozajtra, ale ak si posledny test robila 10dpo tak zajtra budes 13dpo nie? otestuj a uvidis, ale su pripady kedy tehotensky test neukazal tehotenstvo takze pokiaal nedosla este ms nie je nic stratene..a zajtra cakam prijemne spravy od teba.. drzim palce
myslite si že som tehu....?? som 10 DPO......
@moncicip
@puffu
Takzeeee, dva rozne testy a ... na oboch duch. Na tycinkovom mamateste vyraznejsi, na kazetovom rapiclear ledva viditelny.. A to som 13dpo. 😕 O dva -tri dni dame repete 🙂
Snad nemam vidiny.
Moncicip dalsi mesiac sa podari. Drzim palce! Vidis, ten clear blue kedze je 25tka by mi ani teraz este neukazal. Tak snad mam zahadu mojej meskajucej ms vyriesenu. 🙂
@niks23 Ja som pri prvom tehu mala rapiclear a tiez ukázal dost neskoro, ale co ked som chcela viac druhov pre porovnanie a u nas v malom meste a dvoch lekarnach tých druhov vela neponukaju .. 🙂 Je slabší, to ano.
Dakujem, ešte o par dni spravím test znova a ku gynekologovi idem buduci týden, tak len nech je všetko v poriadku
@babunka11 no veď to že neskoro ukázal 🙂 ... ja som ho spravila a nič a išla som potom okolo neho že sa pozriem ešte raz a zahodím ho a tam duch ale taký že som si myslela že som paranoidná potom to pozrel priateľ a ten že tak to by sme boli obaja že aj on tam niečo vidí tak som sa na druhý deň nahnevala a išla som kúpiť iný test a veru sa vyplatilo ;) ... začíname 5tt a akurát sa nám začína rozbiehať srdiečko 🙂
@babunka11 ja mam inak strasne vela dvojnicok..:D vela ludi mi to hovori ze sa na niekoho podobam a aj na skole bola jedna taka ze akokeby moja sestra, no a so sestrou sme si uplne podobne, ked nas dedo videl po 2 rokoch nevedel ktora je ktora a susedia tiez nevedeli rozoznat ktora je ktora...sice teraz to uz neplati kedze sa sestra dala ostrihat...

Nasla som zaujimavy clanok
http://primar.sme.sk/c/4116796/priznaky-tehotno...