icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

ellabella22
5. feb 2015

@koka231 no zalezi aj aky si mala dlhy cyklus a kedy ovu, lebo ved uhniezdenie moze byt aj 5.den po ovu, a k doktorke chces ist kvoli krvacaniu? ci len tak zo zvedavosti. lebo aj keby ti urobi ultrazvuk, tak skoro tam nic neuvidi, mam pocit

koka231
5. feb 2015

@ellabella22 naposledy som mala 27 dnovy predtym 31-33-28 mam rozhadzany cyklus ale ovu si viem trosku odsledovat teraz som ju mala v sobotu nedelu ale sex sme mali vo stvrtok tak pochybujem ze by spermijky dovtedy vydrzali a bolo to uhniezdovanie teraz ....hej chcela som ist sa len po informovat ze co by to mohlo byt preco to je teoreticky a tak

babunka11
5. feb 2015

Baby, tie co ste mali ducha na teste, po kolkych dnoch to uz boli rovnako silne ciarky?

evaevelinaa
6. feb 2015

baby neviete aky je rozdiel medzi predmenstruacnymi a tehotenskymi priznakmi? lebo ja si kazdy mesiac myslim ze je to ine ako vzdy a zase nic ☹ prvkykrat som otehotnela tak ze som si nic nevsimala a nic som o tom nevedela a zistila som to dost neskoro a teraz si vsetky priznaky vsimam az priliz a nic..

petra212
6. feb 2015

@evaevelinaa
mno neviem, ale podľa mňa medzi nimi nie je rozdiel
rovnaké príznaky môžu byť na ms aj na začínajúce tehu

babo78
6. feb 2015

Ahojte babulky, chcem sa spytat ako je to u Vas teraz s milostnym zivotom? V pohode alebo skor ste opatrni alebo vobec nic neriesite?🙂

jarjanulka
6. feb 2015

Tak snažilky pridávam môj testík, robený dnes dopoludnia...

renitr
6. feb 2015

@jarjanulka gratulujeeeeem, krasny testik 😉

jarjanulka
6. feb 2015

@renitr ďakujem 🙂 ale asi uverím, že je to pravda, až keď mi to potvrdí lekár alebo začnú poriadne nevoľnosti ako pri prvej dcérke 🙂

babunka11
6. feb 2015

@jarjanulka gratulujem ;)

moncicip
6. feb 2015

@jarjanulka gratulujem a hlavne nech to prebehne bezproblemovo 🙂

majalinka
6. feb 2015

@jarjanulka gratulujem a kedy sa chystas k doktorovi?..a ktory den si vlastne po ovulke?

jarjanulka
6. feb 2015

@majalinka k lekarovi pojdem asi niekedy koncom februara, nech je uz pekne vsetko vidno... ktory den po ovulke ani netusim 😀 nikdy som to nesledovala... prva dcerka aj toto druhe drobciatko sa nam podarilo asi sylom "manzel sa na mna pozrel a bola som v tom" 🙂))

sydnuska
6. feb 2015

Ahojte... tak nam sa to podarilo na prvy sup... 🙂 dnes som nasla pozitivny testik... k lekarovi som sa objednala na stredu.. 🙂 a tesim sa velmi

babunka11
7. feb 2015

Ahojte. Tak 16dpo, podla posunutej ovulacie 2dni meskania ms, podla povodneho cyklu 10dni meskania 🙂 takze zazraky sa deju, aj ked na foto to nie je mozno dobre vidno, neda sa mi lepsie odfotit. Tak baby snazit a snazit aj mimo "plodnych dni" 🙂 lebo nikdy neviete
Drzim vsetky snazilkam palce!

asistentka89
7. feb 2015

Jou jou,včera sme sa dohodli s manželom,že na prelome júl/august ideme na toooooooo 🙂 Strašne sa na to už tešiiiiim 🙂 Dúfam,že ti vínde na prvú šupu 😉

rusalka999
7. feb 2015

Jej sa to tu s // nejako rozbehlo....gratulujem vsetkým 🙂

lenjara1
7. feb 2015

@babunka11 joj gratulujem a potešila si ma... Ze mam šancu aj mimo ovu... Lebo môj chlap je väčšinou preč...

lucinka3289
7. feb 2015

@ellabella22 ako si pila tu alchemilku?ako dlho a kolkokrat za den?dakujem

moncicip
7. feb 2015

@babunka11 Joj gratulujem a tesim sa s tebou. Dufam ze aj ja si take coskoro najdem 🙂

babunka11
7. feb 2015

@moncicip urciteee najdes! Mozno uz o mesiac. 🙂 dakujem

babunka11
7. feb 2015

@lenjara1 dakujem. Urcite je sanca vzdy, som toho prikladom ;) vela stastia

kandee1201
7. feb 2015

no cervenaaa dnes dosla akosi skor ako mala 😒 no co uz aspon bude skor prec 😀

moncicip
8. feb 2015

@babunka11 heh uvidime , necham sa prekvapit. 2.3.som objednana na preventivku tak som zvedava co mi doktor povie.

butterfly333
8. feb 2015

@babunka11 gratulujem k tehu. Ale snažit sa po ovu asi nie.

babunka11
8. feb 2015

@butterfly333 jasne, pokial mas pravidelnu ovulaciu a vies iste ked ju mas. Ja som mala posunutu asi o 10dni a keby sme sa snazili len v case, kedy by ovulacia za normalnych okolnosti bola, nenasla by som si na teste dve ciarky ;)

butterfly333
8. feb 2015

@babunka11 ano viem kedy ju mám no človek nikdy nevie. 😆

tabithas
8. feb 2015

ahojte baby, môžem sa k vám pridať?
My sa s muzikom snazime uz od juna 2014,ale zatial nic.... uz som trosku zufala. ja mam 27 rokov, udrziavam zdravy zivotny styl. Manzel ma 36 a od januara prestal s fajcenim...tak dufam,ze sa nam to coskoro podari

moncicip
9. feb 2015

@tabithas Vitaj a snad sa aj ty zaradis coskoro medzi tehotne 🙂

kika52621
9. feb 2015

@jarjanulka gratulujem 🙂