Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@ellabella22 naposledy som mala 27 dnovy predtym 31-33-28 mam rozhadzany cyklus ale ovu si viem trosku odsledovat teraz som ju mala v sobotu nedelu ale sex sme mali vo stvrtok tak pochybujem ze by spermijky dovtedy vydrzali a bolo to uhniezdovanie teraz ....hej chcela som ist sa len po informovat ze co by to mohlo byt preco to je teoreticky a tak
Baby, tie co ste mali ducha na teste, po kolkych dnoch to uz boli rovnako silne ciarky?
baby neviete aky je rozdiel medzi predmenstruacnymi a tehotenskymi priznakmi? lebo ja si kazdy mesiac myslim ze je to ine ako vzdy a zase nic ☹ prvkykrat som otehotnela tak ze som si nic nevsimala a nic som o tom nevedela a zistila som to dost neskoro a teraz si vsetky priznaky vsimam az priliz a nic..
@evaevelinaa
mno neviem, ale podľa mňa medzi nimi nie je rozdiel
rovnaké príznaky môžu byť na ms aj na začínajúce tehu
Ahojte babulky, chcem sa spytat ako je to u Vas teraz s milostnym zivotom? V pohode alebo skor ste opatrni alebo vobec nic neriesite?🙂
@jarjanulka gratulujeeeeem, krasny testik 😉
@renitr ďakujem 🙂 ale asi uverím, že je to pravda, až keď mi to potvrdí lekár alebo začnú poriadne nevoľnosti ako pri prvej dcérke 🙂
@jarjanulka gratulujem ;)
@jarjanulka gratulujem a hlavne nech to prebehne bezproblemovo 🙂
@jarjanulka gratulujem a kedy sa chystas k doktorovi?..a ktory den si vlastne po ovulke?
@majalinka k lekarovi pojdem asi niekedy koncom februara, nech je uz pekne vsetko vidno... ktory den po ovulke ani netusim 😀 nikdy som to nesledovala... prva dcerka aj toto druhe drobciatko sa nam podarilo asi sylom "manzel sa na mna pozrel a bola som v tom" 🙂))
Ahojte... tak nam sa to podarilo na prvy sup... 🙂 dnes som nasla pozitivny testik... k lekarovi som sa objednala na stredu.. 🙂 a tesim sa velmi
Jou jou,včera sme sa dohodli s manželom,že na prelome júl/august ideme na toooooooo 🙂 Strašne sa na to už tešiiiiim 🙂 Dúfam,že ti vínde na prvú šupu 😉
Jej sa to tu s // nejako rozbehlo....gratulujem vsetkým 🙂
@ellabella22 ako si pila tu alchemilku?ako dlho a kolkokrat za den?dakujem
no cervenaaa dnes dosla akosi skor ako mala 😒 no co uz aspon bude skor prec 😀
@babunka11 gratulujem k tehu. Ale snažit sa po ovu asi nie.
@butterfly333 jasne, pokial mas pravidelnu ovulaciu a vies iste ked ju mas. Ja som mala posunutu asi o 10dni a keby sme sa snazili len v case, kedy by ovulacia za normalnych okolnosti bola, nenasla by som si na teste dve ciarky ;)
@babunka11 ano viem kedy ju mám no človek nikdy nevie. 😆
ahojte baby, môžem sa k vám pridať?
My sa s muzikom snazime uz od juna 2014,ale zatial nic.... uz som trosku zufala. ja mam 27 rokov, udrziavam zdravy zivotny styl. Manzel ma 36 a od januara prestal s fajcenim...tak dufam,ze sa nam to coskoro podari
@jarjanulka gratulujem 🙂

@koka231 no zalezi aj aky si mala dlhy cyklus a kedy ovu, lebo ved uhniezdenie moze byt aj 5.den po ovu, a k doktorke chces ist kvoli krvacaniu? ci len tak zo zvedavosti. lebo aj keby ti urobi ultrazvuk, tak skoro tam nic neuvidi, mam pocit