icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

blienkal
9. feb 2015

@tabithas - ahoj, aj užívaš nejaké vitamíny? meriaš BT? Cyklus ok?

katarinamars
9. feb 2015

baby, aj ja sa k vam pridam... my sa snazime uz rok, ale zatial sme nejak netlacili na pilu...aj ked bola by som rada, keby som konecne raz aj ja mala 2 ciarky... 🙂

tabithas
9. feb 2015

@moncicip bodaj by si mala pravdu, len uz zacinam byt netrpezliva

tabithas
9. feb 2015

@blienkal ahoj, uzivam kyselinu listovu a rybi olej pre vitamin D....ako nechcem moc prehanat s tabletkami. Mam pestru stravu vela zeleniny a ovocia a kazdy den papam aj Goji.
No a bazalnu si meriam 3 mesiac, ale ovulka ( ak ju teda mam) sa mi neustale v mesiaci pohybuje a pritom mam pravidelny cyklus 26 dni....tak neviem.... a navyse mam obratenu maternicu-na to mi vsak gynekolog povedal,ze to je normalne a nema to vplyv na otehotnenie....ale ked som bola v Novembri na preventivke, tak ma strasne vystrasil....povedal, ze ked od juna stale nic, tak tam bude neaky problem.... od vtedy si meriam bazalnu a pojdem k nemu v marci....ale ver mi, ze zacinam byt zufala...a to pritom moj muz chcel mat babo uz pred dvoma rokmi, len ja som este chcela pockat....

moncicip
9. feb 2015

@tabithas heh niesi sama, takych je nas tu urcite viac. Ja som zvedava co bude najblizsi mesiac a ci vydrzim netestovat lebo 2.3. Idem na preventivku tak by to bolo dobre prekvapko keby mi to doktor povie rovno tam hehe . Ale to uz zasa asi az moc fantazirujem .....

moncicip
9. feb 2015

@tabithas Mne na uplne prvej prehliadke moj novy gynekolog povedal ze paniku treab robit az ked sa rok intenzivne snazis a nedari sa. Cize ak sa snazin akoze len tak tak este nieje dovod na paniku. Ale tak ja verim ze do konca roka sa a j vy dockate, ved casu je este dost.

tabithas
9. feb 2015

@moncicip u nas to bolo tak,ze moj muzik xel strasne babo uz davno,ale ja som este nebola pripravena, no a minuly rok v lete sme si povedali, ze ideme do toho....a ja herecka som si myslela,ze na prvy sup bude....a ja som strasne netrpezliva, ved uz rozmyslam aj nat tym najhorsim.... 😖 preto som prisla sem, aby som nabrala neaky pozitivny pohlad na vec...
inak otazka: ovulka je vtedy ked ti teplota klesne a nasledne to zacne stupat ( cize v den ked ti klesla teplota tak si mala ovulku spravne?) lebo mne to moj doktor povedal uplne inak, ze v dni s vysokou teplotou mam sancu na otehotnenie.... moc sa mi moj doktor nezda, ved uvidim v marci...a chcela by som ist aj na folikulometriu.

a vy sa ako dlho snazite? a ty aj nieco beries?

moncicip
9. feb 2015

@tabithas fuha tak toto ja neviem a nikdy som to nestudovala . Nam sa prvy podaril na prvy sup. A teraz v podstate lne od decembra sme sa rozohdli ze skusime takze este to nieje az tak dlho preto to zatial vobec neriesim. A ja beriem len femibion 800 a vitamin C to je vsetko.

janinsita
9. feb 2015

Ahojte baby, aj ja sa rada ku vám pridám, ak môžem
My sa snažíme vyše roka a nič, mala som niake problémy, ale to sa mi preliecilo, pred nedávnom mi zistili, že nemám ovu a menzes mám len s vyvolavackou, doktorka mi dala dusthapon tak uvidím. K tomu ešte inofolic chcem užívať.

babo78
10. feb 2015

@niks23 Ahoj tak ako sa ti dari? Polepsilo sa to?

lenjara1
10. feb 2015

@janinsita ahoj a vitaj u nás 🙂

anickaan
10. feb 2015

Ahoj, taky se pridavam 🙂 jsem teprve mesic po vysazeni HA🙂

lucinka3289
10. feb 2015

Ahojte tak 6dc ide sa snazilkovat 🙂

niks23
10. feb 2015

@babo78 ahoj čím ďalej tým horšie v nedeľu som skoro odpadla pri varení takže aj od toho som upustila. Neskutočne ma to vyčerpáva ... Stále mám ako keby pocit na zvracanie až žalúdok ma bolí. Takže des :( a ty ako ? stále pohodička ?? 🙂

babo78
10. feb 2015

@niks23 Ja som akurat vzdy poobede uz unavena a s tym zaludkom to mam aj ja, ze ma pobolieva, niekedy viac niekedy menej. Zacal ma teraz trapit zlcnik a dost, mavala som to aj predtym, takze to uz poznam:(. Ale inak sa da. Mna skor ta unava premaha. Som zvedava na buducu stredu, ci mi nieco povie nove🙂

nakatka
10. feb 2015

Ahojte, dlho som tu nebola, v januári sa nám nepodarilo splodiť potomka, ale snažíme sa...:D
Chcem sa vás spýtať, manžel aj dcérka majú vysoké teploty, horúčky, a bojím sa že ochoriem aj ja. Lenže neviem či som tehu alebo nie....keď aj, tak len 1-2 týždne. Chcela by som si zapezpečiť nejaké tabletky na príp. teploty, ale neviem aké, veď na všetkých je kontraindikácia tehotenstvo.....dokonca píšu že ak plánujeme otehotnieť máme sa poradiť lekárom........ Vedeli by ste poradiť nejako?

niks23
10. feb 2015

@babo78 Ja si idem dat zajtra robit testy na cukrovku tehotensku sa mi to nejak nepozdava a 6ty mesiac je strasne neskoro mne sa dieta vyvija teraz potom uz len rastie takze ak sa niečo deje nech to mám podchytené už teraz 🙂 ja a krv sice nejdeme dokopy ale zvládneme to 🙂 a co ides k dr na sono ? 🙂

niks23
10. feb 2015

@nakatka určite len paralen obyčajný žiadny panadol alebo čo proste originál paralen a zázvorový čaj a prírodný vitamín C s pozvolným uvolnovanim je drahsi ale je super 🙂

julypetkova
10. feb 2015

Ahojte zienky ,mi s mm sa snazime od septembra ,doky hovori ze je vsetko v poriadku zo zdravotneho hladiska, treba len cakat ,teraz som v LF takze cakam ci sa zadarilo,ale nesilim to ....bude bude ,nebude nebude... 🙂 ,raz sa to isto podari 😉

babo78
10. feb 2015

@niks23 Tak radsej chod nech mas istotu ze je to v poriadku. JA zase chodievam na kontrolu stitnej, aj ked neberiem lieky ale mame to v rodine tak som v pozorovani, verim ze sa mi nezhorsi teraz. Ano bude mi robit sono, som zvedava ci uz bude pocut srdiecko🙂
Ty ides az v marci ze? AJ ti nieco konkretne povedal lekar? Uz vies presne ktory tyzden si, ci zatial ti to nevedel povedat?

niks23
10. feb 2015

@babo78 idem idem nech som kludna 🙂 ... idem az v marci a idu robit odbery aj na stitnu a na vsetky vysetrenia genetické či aké 🙂 ... tak uvidím no zatial som zhruba v 5-6 týždni tak uvidíme kedy mi to dr. uzrejmí. nemám z neho nejaký dobrý pocit som zmenila, mám nového a nejaká neviem či som spokojná. hmmmm... uvidím ako sa budú správať teraz pri najhorsom zmena istá zase raz 😀 a ty si v ktorom? 🙂 termín ešte nemám a knizku dajú az v 12stom týdzni 🙂

babo78
10. feb 2015

@niks23 Neviem presne aj ked mi to rata lekarka od 16.12, co by vychadzalo ze zacinam 9.tyzden. Stale rozmyslam a ratam, ze kedy cca sa maly spunt podaril🙂 Mudrejsia budem asi toho 18ho. Mne to uz vyratala na 22.9.:) ale podla mna to je orientacne. Dost vela veci mi hovorila ked som bola u nej, co ma caka a mozno aj amniocenteza:(

blienkal
10. feb 2015

@tabithas - ufff ako keby som to pisala ja... tiez uzivam iba kys.listovu a rybi olej, tiez meriam 3cyklus BT a este k tomu mam aj ja obratenu maternicu :D a nemas druhu fazu kratsiu? mozno to je problem.

niks23
10. feb 2015

Prečo amniocenteza?? ... No kokos ja už nemôžem nič čítať lebo ma porazí z toľkých vecí čo píšu na nete a všade kde sa pozriem 🙂 juuuuj tak ty si ma predbehla 🙂 ... ja zatiaľ len ten 5ty týždeň 🙂

janinsita
10. feb 2015

Aaaach žienky, už som si myslela, že sa mi spúšťa menzes a to len trolinku spinim a nič. Je to o nervy stále na gyndu chodiť, máte niektorá niečo podobné

janinsita
10. feb 2015

@tabithas aj môj chcel už dávnejšie, ale ja ešte nie a antiku som brala dosť dlho, tak si myslím, že to môže byť aj tým, ja idem na gyndu a Popytam sa jej všetko lebo toto je už dosť dlhá doba

lucinka3289
10. feb 2015

Akeho ste nazoru inofolic alebo femibion?odporucate aj nieco pre buduceho tatina?

puffu
10. feb 2015

@lucinka3289 mna sa muz pred tyzdnom pytal ci nema zacat brat nejake vitaminy ale tak to som zatial zamietla...stravuje s relativne zdravo, jedava najma vela bielkovin a cerstvej zeleniny takze si myslim ze to postacujem, jedine co uzivame par rokov je vitamin C a rybi olej..co som mu este zakazala je nosit mobil v prednych vreckach a davanie si laptopu na stehna..takze zatial tolko z nasej pripravi u muza..:D

lucinka3289
10. feb 2015

@puffu a kolko sa snazite?my sme sa rozhodli len teraz v januari.ty beries nieco?

puffu
10. feb 2015

@lucinka3289 my chceme zacat s intenzivnym snazenim az niekedy koncom leta ak sa nepritrafi skor, ale tak uvidime, ja zatial neberiem nic, chcela som skusit gynex ale asi to necham tak, nechcem robit z veci zbytocnu hysteriu...chcem ist niekedy zaciatkom marca k lekarovi na preventivnu a uvidime co navrhne on, ak bude vyzerat vse ok tak nezacnem brat nic na zaciatok a uvidime potom ak sa nam nepodari otehotniet do konca roka tak to uz zacneme potom riesit nejakymi doplnkami ale zatial to chcem ponechat na prirodu a silu bicikovcov..mozno budem brat kyselinu listovu, ale nejako sa tym este nezaoberam..podla mna cim robi clovek vacsie opatrenia aby to vyslo tym to ide menej...