Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@lucinka3289 tak to je najlepsie, skor ako brat nejake zbytocne vyzivove doplny sa zameraj na stravu, ja napriklad kazdy den musim mat jablko, banan, avokado, hrst mandli a polliter mlieka..jedine co chcem este obmedzit je kava kedze som kedysi pila 4-5denne, teraz sa snazim pit 2-3 ale od marca by som to chcela zredukovat na 1kavu denne
urcite su zeny, ktorym vyzivove doplnky pomozu ale pokial nemas problem a nesnazite sa dlho nevidim dovod to zbytocne silit..
ale mozno mam na to iba teraz taky nazor, tazko povedat co bude ak sa zacneme intenzivne snazit a nevyjde prvy mesiac, druhy mesiac tak nviem ci uz budem taka pokojna ako teraz..:D preto sa snazim nejako naprogramovat ze ak to nevyjde do konca roka tak az potom je cas hystercit...
@puffu ja sa stravujem zdravo venovala som sa dlho fitnessu.teraz som zacala ale jest viac mliecnych vyrobkov a pit mlieko ovocie a zelenina boli vzdy v mojom jedalnicku tak nam drzim palce nech nam to vyjde
@blienkal 🙂 tak mame nieco spolocne 🙂
a ako dlho sa snazite vy? uz mas babo? a kolko mas rokov? ja mam 27
hej podla merani to vychadza, ze druhu (neplodnu) fazu mam o dost kratsiu...3 mesiace si meriam a vzdy moj graf vyzeral inak....ak to spravne urcujem tak v decembri som mala ovu na 10 den, v januari tiez na 10 den ale teraz na posledy to bolo neidentifikovatelne....a tiez kedy by som mala mat ovu, tak casto krat nemam hlien....a hlien sa mi objavuje 2-3 dni pred ms.... a teraz pred ms som si myslela,ze asi sa to podarilo, lebo ma strasne boleli prsia a mala som ich aj zvacsene- co sa mi doteraz nikdy nestalo...ale aj tak dosla cervena.
teraz druhy mesiac skusame s muzom kazdy druhy den...ako je to sranda 😀 tak uvidime.
Kocky prosim u koho sa tu daju kupit ovulacne testy? Surne potrebujem.
@lucinka3289 na ten inofolic som počula samé chváli
@janinsita ja som zacala brat femibion.tak uvidime
@lucinka3289 ja mám kúpený inofolic, len čakám ms, ty máš problémy s čím, no dúfam že nám to pomôže 😉
@tabithas - mam 26, babo este nemame. Netlacime to, lebo mame rozrobeny dom tak to zatial beriem tak ze male chce prist az do hotoveho 😀 a ked pride problem to nebude. Len obavy ci bude ma trapia...na mna Naši cakali 7 rokov... na ostro ideme uz od septembra 2014. Ale kazdy druhy den zatial nie, nemam draheho niektore dni doma a neni potreba to hrotit. Kolko dni mas 2.fazu? Ak.menej ako 10dni tak je problem tam pravdepodobne.
@niks23 Lebo budem mat 37 a po 35ke sa to robi ale je to na mne ci to podstupim alebo nie, ale spominala mi ze sa to da aj nejakym pristrojom ale bohuzial ako vsetko poistovna nepreplaca a stoji to 500,- eur, tak co je lepsie nechat si pichat obrovsku injekciu do bruska alebo radsej zaplati a toto oni vedia preto to zneuzivaju. Ale ja to teiz tak tipujem ze skor ten 6tt.
Daj vediet ako si dnes dopadla. Verim ze mas vsetko v poriadku.
@babo78 ahoj uff nvm asi by som radsej tych 500 eur ozelela ale su to svine kokos!! Vies co az okolo pol tretej maju byt vysledky a odporucili mi nejake homeopatika na tu nevolnost to vraj mozem tak uvidim ze co. Unavena som akurat u starkej tak si hodinku pospim a pojdem do prace 😊 daj vediet ako si sa rozhodla 😉
@janinsita ja nemam problem
Ahojte pripájam sa K vám, tiež chceme bábo 🙂 od včera sme začali na "ostro" 😀 tak dúfam, že sa nám čím skôr podarí 🙂
Áno 🙂 v apríli 🙂 tiež ťa poznám z mojasvadba.sk 🙂
@blienkal tak to hej, lepsie by bolo, keby uz babo pride do hotoveho....tak to sa potom necujem,ze uplne netlacis na pilu. a to,ze tvojim rodicom to trvalo tak dlho neznamena, ze to bude aj vam. Nasim som sa rpihodila velmi rychlo 😀 a aj drahy pochadza z piatich deti....a nam to trosku trva, ale tento rok sa to snad podari.
druhu fazu mam cca 8 dni. inak to som este nepocula, ze je to problem...
@tabithas
Paci sa, mrkni si toto http://www.fertility.sk/?m=plodnost-a-zdravie&s...
@lucinka3289 držím palce, daj vedieť či pomohol
@janinsita aj ja ti drzim palce.nech nam to cim skor vyjde
@babo78 Ahoj no ja neberiem žiadne vitamíny pre tehotné. Vacsinou je tam železo a aj kyselina listová a pri tejto kombinácii ma byť odstup 8 hodín aby ti to vstrebalo tak ako by malo a aby to malo účinok. Takže aj môj lekár mi povedal žiadne vitamíny pre tehotné pretože aj vitamínu B je tam toľko čo vôbec netreba a práve taký vitamín aky by mal byť takeho je tam menej a celkovo tolko vitaminov v jednej tabletke?? 🙂 ... ale je to kazdeho osobna vec... a výsledky mám dobré tak som spokojná všetko je v poriadku 🙂 aj homeopatika som dostala na tie nevoľnosti a ty sa ako citis ? 🙂

@puffu tak to ano cim viac sa na nieco sustredis tym menej to ide ja som zacal len kys. listovu brat tiez to nejam nesilim.