icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

niks23
19. feb 2015

@babo78 Dobrú chuť ja som včera robila kuracie prsia so zazvorom a s porom k tomu basmati ryza ale nejak mi nejde na chut 🙂

beuska88
19. feb 2015

Ahojte snazilky pridavam sa k Vam. Od septembra sa snazime a zatial nic, dufam ze tento rok sa nam zadari.... uz jedneho nezbednika dona mame, konci mi materska a tak sa snazime. Chcels by som este raz zazit to uzasne obdobie tehotenstva 🙂

julypetkova
19. feb 2015

@beuska88 mi sme na tom podobne ako ty,mi sa snazime tiez od septembra a materska mi konci v maji, tehu druhykrat som bola v maji minuleho roku ,ale potratila som v 9tt,tak sme si dali pauzu 2 cykly a sli sme na to ,ale nedari sa ,aj pri dokymu som bola ,sa postazovat ,vsetko je ok ,tak som rozmyslala ze asi si znova skusim nasadit inofolic ,lebo raz som ho uz brala ,anic ,tak skusim znova ale zdvojnasobit davku a vybrat aspon dve balenia a k tomu este macu ,lebo uz sme s mm zufaly ze to nejde ,le ja to beriem s rezervou 😉

beuska88
19. feb 2015

@julypetkova no mne konci materska na zaciatku aprila, uz som tak trosku zufala.... musim sa vratit doroboty╭(╯^╰)╮ doki mi nasadil duphaston na tri mesiace, uz mam posledne balenie, tak dufam ze sa nam zadari 😉 a beriem aj femibion.... malinky mi uz rozprava ze aj on chce sestricku, nech idem kupit 🙂 tak sa hadam zadari, ken pitom uvidime ci nasi drobcipotom 🙂

moncicip
19. feb 2015

@niks23 Ahooooj. Davno som tu nenakukla. Ako sa mas? Este ta trapia nevolnosti?

kacero007
19. feb 2015

@katarinkadk tak tak, drzim palciaky ;)

lucinka3289
19. feb 2015

@moncicip ahoj ako ste na tom?

moncicip
19. feb 2015

@lucinka3289 Sme na tom asi tak ze 2.3.som objednana na preventivku a presne v ten den (ne)cakam ms tak uvidime ......

moncicip
19. feb 2015

@lucinka3289 A vy ako?

lucinka3289
19. feb 2015

@moncicip tak uvidime ci to tento mes. vyjde inak vse ok 🙂

julypetkova
19. feb 2015
babo78
20. feb 2015

@niks23 No pekne mnamky si robis🙂
Juj tesim sa ze je piatok, ak sa bude dat a bude kolegyna uz v praci buduci tyzden vezmem si aspon stvrtok, piatok dovolenku. Som velmi zvedava na ten ultrazvuk v Ruzinove ako to tam bude.

tabithas
20. feb 2015

Tak vcera som asi mala Ovulaciu, kedze posledne dva cykli to mam aj s bazalnou velmi neiste, tak len tak typujem ( ale aspon sme sa posnazili ).... 12.3 som objednaná na folikulometriu, tak som zvedava, co mi doktor povie. aj druhu fazu mam kratsiu ako prvu.....jaj uz nech to babo pride 😒

otazka: pokial sa snazime mozem normalne cvicit? beham, posilujem a robim aj pole dance a manzel si mysli, ze to uz prehanam....ale podla mna nie.... ach ti chlapi 😀

babo78
20. feb 2015

@tabithas Myslim ze by si mala polavit a skor sa venovat prechdzkam a kludne nieco robit. Ja som extremne civcila od 19tich do 35 a nemohla som mat babo, sice mam PCO syndrom ale aj tak mi to skodilo, robila som aerobic, spinnign rano poobede, maraton 4 hodinove a nic. Bola som na IUI aj umelom a nic a ked som zavesila vsettko na kliniec po roku a pol sa mi podarilo samovolne otehotniet. Som na zaciatku cesty ale tesim sa ze sa to podarilo prirodzene a ze vobec. Takze skus polavit, sportovat mozes potom kedykolvek, poznam z vlastnej skusenosti co som navyvadzala a prehanala to.

blondinka152
20. feb 2015

ahoj zeny 🙂 dnes v noci sa mazacali pobet prsia a par dni ma boli v podbrusku . mrchu su mala 31.1. myslite ze by mohlo ist i tehu ? test som robila ale je negaticny ale asi je skoro ci ?
dakujem 🙂

kacero007
20. feb 2015

@babo78 ja som na tom podobne, ked sme sa začali snažiť, poľavila som aj v cvičení, pre istotu. Samozrejme, doma nejaké to domáce cvičenie je, to by som zase nevydržala 🙂, ale s mierou.
A čo som sa dočítala, v začiatku tehu je lepšie s cvičením počkať, no neskôr cvičenie zase odporúčajú a môže to celkovo mamičke i bábu pomôcť...

beuska88
20. feb 2015

@blondinka152 no ja som pri prvom tehu spravila sest testov a vsetky bol negativne.... a doktor, ze gratulujem ste v siedmom tt 🙂 som sa skorovikotilaod stastia... no od vtedy uz testom neverim. Kazdej zene sa tvori hcg hormon inak a v inom mnozstve, takze to test nemusi vobec zachytit.... aj mna boleli prsia aj podbrusko a potom sa pridali aj nevolnosti. pockaj ci ti pride mrcha inak aj k dokimu je este skoro ist... az ked ti bude tyzden meskat, aby bolo vidiet aj na ultrazvuku....

blondinka152
20. feb 2015

@beuska88 ahoj, tak ja pri prvom tehu som robila 8testov a pri druhom 3 testy a boli vsetky pekne // .... len tiez ma boleli prsia a preto si myslim ze som aj teraz ale som cca 12DPO takze neviem ale ak by sa potvrdilo ze som tak musim hned letiet k lekarke ak ked nic neuvidi ked ze s priatelom mame uplne odlišne RH faktory a to mi vyvolava potrat a musi mi dat protilatky co pred tym nevedela ani jedna gyn.a ani druha ci ze ma zanedbali a o to viac sa aj bojim ze by som teraz mohla byt i ked..... aach :(

beuska88
20. feb 2015

@blondinka152 tak mozes u lekarky poziadat o teh test z krvi ten je najspolahlivejsi.

blondinka152
21. feb 2015

@beuska88 to bude asi najrozumenjsi napad ale nechcem tuto gyn. po tom co nam urobila,viem ze som mala hladat uz inu ale niako som to neriesila ked ze sme sa nesnazili uz o malicke....co si myslis ty mozem byt tehu ? lebo naozaj ma bolia tie prsia :(

niks23
21. feb 2015

@moncicip ahoj lezime v nemocnici tak uvidime ze co sa bude diat 😊 tak noc strasna absolutne som nespala 😒

niks23
21. feb 2015

@babo78 ahoj tak sme v 9 tyzdni a lezime v nemocnici 😊

tesss
21. feb 2015

@niks23 Čo sa deje? Dúfam, že ste okej!

tesss
21. feb 2015

Ja som dnes 26DC, robila som si 2 testy a nič....no ďalší si urobím až ak mi bude meškať ms.
Inak som mala týždeň silnú chrípku, takže bol aj paralen aj panadol. Nedalo sa inak, 40 stupňové teploty dva dni. 🤐

beuska88
21. feb 2015

@blondinka152 tak neni som lekar, ale myslim ze ano 😉 ja by som v prvom rade riesila ten test aby sa nahodou nic nestalo,.. a az potom vymenu lekara... lekar sa moze menit vzdy na konci mesiaca, vtedy sa robia prestupi... tak drzim palce a potom daj vediet 🙂

moncicip
21. feb 2015

@niks23 Fuha a co sa deje?Dufam ze ste aj s drobcom v poriadku.

blondinka152
21. feb 2015

@beuska88 snad mas pravdu i ked sa dost aj bojim 😒 .... a to som nevedela ze sa do ta az na konci mesieaca dobre vediet ked ze uz sa koniec blizi ale uz len najst toho spravneho 🙂 a dakujem a urcite dam vediet nech sa dozviem hoc aku odpoved 🙂

beuska88
21. feb 2015

@blondinka152 ani sa ti necudujem, aj ja by som sa bala.... skus pozriet recenzie lekarov v tvojom okoli, urcite najdes dobreho, tak potom daj vediet a hlavne nestresuj 😉

niks23
22. feb 2015

Ahojte mala som bolesti v podbrusku a dali mi duphaston ale ten neberiem take svinstvo dietatu davat nebudem. V niektorych krajinach je dokonca zakazany. Takze moje rozhodnutie ale stane sa co sa ma stat ci uz s tabletkami alebo bez. Malinke je v poriadku takze neni treba to silit podla mna.... @moncicip @tesss @babo78

moncicip
22. feb 2015

@niks23 fuha tak sa drzte. Ale hlavne ze je male v poriadku.