icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

niks23
22. feb 2015

@moncicip jasnee je to bojovnik maly 😊 zajtra by sme mali ist domov

moncicip
22. feb 2015

@niks23 Snad naozaj pojdete.Drzim prsty.Ja idem zajtra po tyzdni dovci do prace tak bude veselo 😊

simusska
22. feb 2015

ahojte baby...takto mi vysiel test ale ja mam take bolesti v podbrusku akoby som uz uz mala dostat MS....a to mam dostat az v utorok...mam husty biely vytok a citim ked to zo mna ide a uz si myslim ze som dostala...robila som si 2 druhy testov jeden bol dr max a druhy Rapid clear...tak neviem....snad sa nemylili....

julypetkova
22. feb 2015

@simusska tak to vyzera slubne 😉 ,gratulujem ,aspon niekomu sa zadarilo 😒

blondinka152
22. feb 2015

@simusska vyzera to pekne,kolky DC a DPO si ?

simusska
22. feb 2015

@blondinka152 som 12DPO a 28 DC ale cyklus mavam az 31

lucinka3289
22. feb 2015

Ahojte baby som zvedava ci to tento mesiac vyslo ms cakame 3.3. Dufam ze sa nedockame 🙂

blondinka152
22. feb 2015

@simusska tak este 3dni :-/ ale ako ukazuje testik tak budes mat az o 9mesiacov 🙂

bombulka666
22. feb 2015

Ahojte dievčatá emoticon
mám na vás otazocku, bludim, hľadám no snáď vy mi poradite emoticon
mám pravidelnú ms, presne na deň, sem tam +- 1deň, 28dňový cyklus. Minula menstruacia mi mmeškala týždeň, dostala som ju v deň ked som išla kupit test :/ no teraz mám 8dní pred mrskou, pár dní mi je nejak čudne, niektoré hovoria že to je skoro iné zase že nie, tak sama neviem... Preto sa obraciam na vás, snáď vám nevadí že v tejto diskusii :( emoticon takže aj momentálne mi je cudne na zaludku, mám ho jak na vode, nemám chuť na jedlo ale už keď si niečo dam zjedla by som aj vola :D pobolieva má hlava a krize... Spim ako baby a dlhooo a aj tak som unavená...prsia má nebolia ako vždy pred mrskou, aj brusko má tak cudne poboluje a som nafuknuta a chodím cikajuci... No neviem čo to ma byť... 9dní pred mrskou, zvlastne... Kedy si môžem urobiť test? Aby som nezabudla aj zaha má zacala piect :/ ďakujem babulky :/ :*

niks23
23. feb 2015

@moncicip no vcera ma zacalo prehanat a teraz sme po vizite tak cakame co povie primar... Ajaj tak budes mat veselooo 😊

babo78
23. feb 2015

@niks23 Ahoj, takze to uz si pekne daleko🙂. A preco ste v nemocnocni? Dufam ze nic vazne?

babo78
23. feb 2015

@niks23 Myslim silno na teba a drzkaj sa. Hlavne klud, vsetko bude dobre.

beuska88
23. feb 2015

@bombulka666 jej ja som na tom podobne 🙂 mala som ms namisto sest dni len tri... zacala ma palit zaha, chodim oo dome ze co bi som si dala, oci b jedli vsetko no zaludok odmieta, a stale chodim cikat 🙂 tak uvidime vyzera to nadejne 😉 pri orvom tehu som to mala pidobne no vtedy som aj vracala... ja si testy nerobim, pomalimi stupa hcg a pri sinovy som este v siedmom tt mala negativny test(SEST TESTOV) a to som ho uz na ultrazvuku videla... nico mi nasepkavalo ze som tehu, len tie testy hovorili daco ine , takze ja im uz neverim, ale ono je to u kazdej zeny inak... mojej svagrine vysiel pozit test v druhom tt..... drzim palce 🙂

tesss
23. feb 2015

@niks23 Držím palce nech už ste v poriadku doma s mimi! 🙂

tesss
23. feb 2015

@bombulka666 Ahoj! Možné je všetko, ale prvá istota príde až s II na teste. Držím palce!

tesss
23. feb 2015

Ja som mala dostať mrchu včera, ale stále nič, presne ako nič na troch testoch!

mackova11
23. feb 2015

@bombulka666 radím sa tak veľmi nesledovať, keď to príde príde to keď najemenej čakáte vlastná skúsenosť, ja som mala príznaky také isté ako pri menštruácii , nič viac nič menej, akurát keď už tie bolesti bruška trvali viac dní s mrcha stále nič tak mi to došlo .

bombulka666
23. feb 2015

dakujem Vám babulky za vase nazory 🙂
no mám teraz 8 dni do ms .... poboluje ma brucho tak cudne uz par dni asi 5 nie jak pred ms, tak divne aj vcera som v noci dostala strasne krce ake este nikdy .... neviete s cim to moze suvisiet? nemavam take bolesti nikdy .... dakujem 🙂

bombulka666
23. feb 2015

a ide o to kočky, že mi sa nesnažíme, preto mi tieto priznaky pridu cudne lebo nie su ako pred ms ... 2 tyzdne pred ms ma nikdy brucho nebolelo alebo zeby mi bolo zle na zaludku .... len par dni pred ms ma zvyknu boliet prsia a to je vsetko .... preto sa tu pytam ze ci uz mozem mat take priznaky alebo nie 🙂

kika52621
23. feb 2015

@bombulka666 ahoj ja keď som otehotnela v jednom kuse som chodila cikať za deň snáď aj 100x a to tak , že cvrk sem cvrk tam :D myslela som si, že som prechladnutá vôbec som si nemyslela, že som tehotná a mne bola neskutočná zima a boleli ma prsia. Test som si robila den pred menzesom a už mi ukázal dve čiarky. a to som bola len v nejakom 2 či 3 týždni.......takže držím ti palce :D

bombulka666
23. feb 2015

@kika52621 no aj ja tak chodim len cvrk sem cvrk tam ale musim ist na wc lebo mam pocit ze mi treba velmi a pridem a len cvrky cvrk a to je vsetko 🙂 mna zase bolia prsia pred ocakavanou ms a teraz ma nebolia, skor ma vcera prekvapili tie silneee presilne krce co som nechapala .... oj, dakujem, len este pockat tích par dni aby som si mohla skusit prvy testik 🙂 mna zase casto oblieva horucka .... a nic sa mi nechce len lezat aj dnes som si dlho pospala 🙂 vedela si aj rozdiel medzi krckom maternice? niekto hovori ze sa to da zistit trosku aj tak alebo meranim teploty ... ja to neviem teda

kika52621
23. feb 2015

@bombulka666 ja tiež neviem zistiť rozdiel medzi krčkom maternice ani som si nikdy nemerala teplotu (takže to tiež neviem). Presne... mala som pocit, že mi treba strašne cikať a na záchode len cvrk :D mňa pred menzesom vždy boleli prsia ale teraz to bol extrem a extremne sa mi aj naliali priateľ mi vravel ,,ty si asi tehotná lebo takéto prsia si ešte nikdy nemala :D ,, ale ja som si stále nepripúšťala, že by som mohla byť tehotná ved ja mám dostať menzes a vždy pred menzesom bolia :D neviem akú horúčku máš na mysli ale vravím mne bola stále zima stále som chodila naobliekaná v aute som si kúrila na 26 stupňou a aj tak ma striasalo :D....mňa vlastne tá zima donútila ísť si kúpiť test a hneď ukázal dve čiarky :D

bombulka666
23. feb 2015

v piatok skusim prvy testiiiik no a uvidim ci tam uz nieco bude ci nie, kedze ms mam dostat 3.3. to by mohol byt magicky datum ze nedostat ms :D no nie? 🙂) hahah 🙂 no ze mne je zase straaasne teplo az neskutocne niekedy a s tym cikanim presne tak :D sialene, lahnem do postele a idem na wc , vratim sa z wc, lahnem do postele a hned mi treba tak kus pockam a idem a len cvrk ... a zase lahnem a zase potom idem .... ja neviem kazdy ma ine priznaky, lebo kazda sme ina , to viem , to je pravda 🙂 no a vy ste sa o baby nesnazili hej? nejdes pisat IP?

kmirkak
23. feb 2015

Kocky potrebujem radu uz ste sa stretli s niecim takym? Vo stvrtok 19.2 som musela zalahnut lebo som z nicoho nic dostala teplotu 38 zacala bolest klbov a svalov pokasliavanie tak som myslala ze chripka. Ale od piatku do dnes mam len 37,2 kasel skoro presiel akurat v nedelu sa vratila nadcha.Raz mi je horuco raz strasna zima. Dnes som volala na gynekologiu aby som sa onjednala na preventivku a sestricke som povedala ako mi je ze sa bojim si nasadit Atb. A ana na mna ze mozem byt aj tehotna. Teraz som 8 DPO na test skoro a zajtra idem k obvodnemu ktory mi urcite da atb. Co si o tom myslite? Lebo ja som zufala.

bombulka666
23. feb 2015

@kmirkak tak ja som na tom takisto... bola som tiez chora ale preslo mi to ... a odvtedy som taka zvlastna a dalsiu ms cakam o 8 dni ... neviem na tvojom mieste by som si skusila par dni pred ms urobit testik ci nahodou a atb asi nebrat zatial

ellabella22
23. feb 2015

@kmirkak ahoj pri prvom tehotenstve som mala nieco take, ako keby chripka+strasna bolest hrdla

ellabella22
23. feb 2015

@bombulka666 mne sa tyzden pred mS tocila hlava a slabost, potom vynechana MA a pozitivny test pri prvom 🙂

bombulka666
23. feb 2015

@ellabella22 a test si si robila kedy? 🙂

ellabella22
23. feb 2015

@bombulka666 den po vynechanej ocakavanej MS, mala som tiez pravidelny cyklus 😉

bombulka666
23. feb 2015

@ellabella22 den po vynechanej ms? suuuper ze ti hned aj ukazal 🙂 no ja tiez mam pravidelny a minula ms mi meskala tyzden ale dostala som ... a teraz cakam na dalsiu snad neprideeee oj