icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

ellabella22
23. feb 2015

@bombulka666 ano a uplne vyrazne dve ciarky, bol to mamatest, ten citlivejsi

bombulka666
23. feb 2015

ale tak 8 dni pred ocakavanou ms je skoro aj na ten citlivy test nie?
@ellabella22

ellabella22
23. feb 2015

@bombulka666 myslim ze ano, ved este pockaj...stoji to zato, budes mat uplnu istotu a nebudes nahanat duchov 😉

bombulka666
23. feb 2015

dneska mam citlive brusko na dotyk hlavne pupok a v oblasti pupka ....
@ellabella22

bombulka666
23. feb 2015

@ellabella22 pisala som ti spravy 🙂

niks23
23. feb 2015

Ahojte kocky tak sme ostali v nemocnici zacalo ma vcera prehanat tak si ma tu nechali. Vcera to tu na iddeleni bolo velmi rusne... Ale nam dali endiex a ja som si dala trosku coly a len tycinky a celozrnne piskoty papame tak uvidime ako nam bude zajtra. Dakujem kocky ze na nas myslite. @moncicip @tesss @babo78

moncicip
23. feb 2015

@niks23 uff tak snad sa to zlepsi a koncom tyzdna vas pustia domov. U nas na oddeleni bolo dnes extrarusno deti strasne vela, uz to nemame kam prijmat a to dalsie minimalne tri prijmy zajtra hrozia. Tak uvidime co tam bude zajtra vecer.

maximirka
23. feb 2015

@chestity nepytala som sa zatial ale ak mi nepride tak ako ma tak pojdem a spytam sa ci by mi nemohol urobit nejake vysetrenia alebo co lebo uz neviem co s tym mam robit ... lebo on mi zatial nic nepovedal len ze asi nemam ovulaciu a priciny zatial nepatral ... mozno si mysli ze som este mlada a mam casu ale ked to uz dost dlho skusame a zatial nic a uz som dakedy zufala z toho snazim sa na to nemysliet ale to sa niekedy neda 😒

maximirka
23. feb 2015

@janinsita pijem zensky caj a gynex zatial no neviem ci som tentoraz mala ovu lebo som ani nic necitila aby ma bolel vajecnik ani nic tak uvidime co bude a ten inofolic je naco vlastne? a da sa kupit aj bez predpisu? lebo moj lekar ten moj cyklus nejako extra neriesi ... mavam casto aj zapaly mocovych ciest a zaroven aj mykozy s toho ale ani to sa nejako neriesi a bojim sa aby som neostala neplodna ☹

chestity
23. feb 2015

@maximirka
Ahoj, nemozem to tvrdit so 100%nou istotou, ale vsetky priznaky, co mas by som prirovnala k tym hnusnym polycystickym vajecnikom. Nech sa gyndos pekne krasne na tie vajecniky pozrie sonom z blizka a ono sa to potom este potvrdzuje neviem nejakym testom... Mne ho budu robit v lete.... akurat ze mne ich vdaka Bohu zistili po 2.tehu... ja som sice otehotnela, ale mala som vysoko rizikove obe tehu.... Ale da sa to zmiernit a da sa aj otehotniet 😉 Vid moj pripad.
Drzim moc moc palce a daj vediet, co doki - co zistili!

janinsita
23. feb 2015

@maximirka ten inofolic je aby sa ti upravil cyklus ak máš nepravidelný a na ovu,lebo ja nemám tak som si ho kúpila tak uvidím, je bez predpisu ale mne ho odporučila doktorka tak som zvedavá,,, ja som si o ňom čítala a povedala som doktorke, že či ho mám vyskúšať a že áno malo by mi to pomôcť a pijem alchemilku žltozelenu,,, ale popytaj sa doktora, on by mal vedieť viac a nemôže to len prehliadať, treba ho tlačiť,,, mne keď sa niečo nezdá tak idem k nej,,, som si povedala že ak nič do pol roka navštívime sanatorium

maximirka
23. feb 2015

@chestity aha no okej tak sa ho na to spyta teda dakujem a za rady 🙂

chestity
23. feb 2015

@maximirka NP daj vediet!!!!

maximirka
23. feb 2015

@janinsita tak zatial som si z toho nic nerobila ale uz ma to dost stve vzdy cakat kym sa mrcha spusti a vzdy sa nadejat ze mozno uz a furt nic ...musim sa ho na to lepsie popytat a ako by sa to dalo poriesit no musim pockat teraz za mrchou uvidime po tom gynexe co skusam ak nedojde do 2 tyzdnov pojdem na dokym ... ty si po kolkych dnoch co ti meskala isla za dokym?

bombulka666
23. feb 2015

Mali ste pri možnom tehu bolesti brucha ako svalovica? :/

janinsita
23. feb 2015

@maximirka ja som chodila na vyvolavacky cca rok,, a odkedy som začala piť tu alchemilku prišlo to samo, síce nie presne s meškaním, ale prišlo,, tak už vyvolavacku nechcem, radšej počkám,,, tebe meskava stále ...koľko sa snažíte

babo78
24. feb 2015

@niks23 Verim ze sa coskoro uzdravite a pojdete domko🙂 Vela oddychuj a spi, spanok je liek. Drzkaj sa.

simusska
24. feb 2015

baby vcerajsi DC 30

lucynda78
24. feb 2015

Ahojte babenky. Pisala som sem medzi prvymi stym, že sa spriateľom ideme snažiť od januãra. Poslednu MS som mala 10. januara a odvtedy nič. Bola som prekvapena lebo tyždeň po meškaní mi test vyšiel negatívny - žiadne príznaky proste nič. Už som si myslela že nam to na prvý šup nevyšlo. Išla som k doktorovi, robil mi sono a oznamil, že tehotná niesom. O týždeň som si robila test (42DC) a na teste dve čiarky.Takže som otehotnela deň dva pred MS. Preto babeny nesnažte sa nemyslite na to či sa to podarí len si užívajte, snívajte a budete tehule ani neviete ako 🙂 A doktori tiež veľa krát netušia či ste či nie preto sa orientujte len svojimi pocitmi a testy odporučam až po dvoch týždňoch meškania. Držím vám všetkým palčoky aby to každej vyšlo a tešili sme sa spolu 😉

kris121
24. feb 2015

ahojte som tu nova neviem sice ci v spravnej sekcii ale po dolieceni ideme NATO 😜 drzim kazdej palce a hlavne nech sa vam cim skor zadari
zaujimalo by ma ci je tu niekdo starsieho data myslim "vyrobneho" 😁 ja "76" partner "61"
pekny den

maximirka
24. feb 2015

@janinsita ja som v aprili vysadila HAK a od vtedy kazdy mesiac teda mozno raz to prislo samo aj to 15 dni od skoncenia predoslej vyvolanej menstruacie ... a snazime sa od maja a vy od kedy sa snazite?

janinsita
24. feb 2015

@maximirka my sa snažíme od novembra 2013,ale mala som problémy, ale to som sa preliecila,, dusthapon idem brat od marca tak som zvedavá,,, ale možno za to môže aj stres lebo toho mám teda požehnane

maximirka
24. feb 2015

@janinsita ved aj ja som si myslela ci to nebude ten stres lebo aj ja mam toho vela na hlave takze neviem dufam teda ze to nebudu tie polycysticke vajecniky co tu boli spominane toho sa bojim ... musime mysliet pozitivne ..
@chestity jasneee 🙂 a snazila som si odsledovat plodne dni tym laidy testom co je taky ako maly mikroskop na sliny ale to mi skoro stale ukaze ze mam plodne dni hoc ich ani nemam tak uz neviem ako to mam zistit ci ich mam alebo nemam vobec

chestity
24. feb 2015

@maximirka
Ja som nezistovala 🙂 Priste sme ficali kedy sme chceli 😀

maximirka
24. feb 2015

@chestity ja som sa chcela pokusit aspon ale neviem ci by nebolo lepsie merat teplotu alebo ovu testy musim este daco skusit ..

chestity
24. feb 2015

@maximirka Skus tu bazalnu 😉

maximirka
24. feb 2015

@chestity skusim teda bazálnu merať len ani neviem ako ani kedy nemas s tým náhodou skúsenosť?

janinsita
24. feb 2015

@maximirka no keby to bolo také ľahké myslieť pozitívne,,, to pri mojej povahe ťažko, ale treba čosi niaku aktivitu

maximirka
24. feb 2015

@janinsita ved práve ze musime sa zaoberať niecim iným ale niekedy sa to nedá
...

chestity
24. feb 2015

Pokial viem kazdy den este ked sa nepostavis z postele, lez a maj pri sebe teplomer. A zapisuj si to.