Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
Ahojte dievcata potrebujem od vas pomoc, nekrvacam ale mam take spinenie hnede ale vo forme ako hlien, co to moze byt? Lekarka mi povedala ze mam asi zapal lebo som mala krv v moci. som v 9+1t. neviem sa jej dovolat je az od 9tej.
Ja som dnes 31DC, mrcha nikde, testy negatívne.
Už mám dosť dobré nervy na to, nech sa buď rozbehne mrcha, alebo nech niečo ukáže test. Toto medziobdobie ma neskutočne otravuje, rozmýšľam len nad tým čo sa deje. Naozaj ako úplne naschvál!!! 😒
Ahojte holky.rada by som sa k vam pridala.mam 34 rokov a manzelom sa snazime od septembra,no neuspesne.snazim sa na to nemysliet,tak ma napadllo,ze tu by som sa mohla vyrozpravat a ziskat odvahu,ze sa to podari aj nam.
@tesss dakujem si velmi mila aj vy sa snazite citam ja to tu moc nepoznam pomaly sa dopracuvavam aj k pouzivanym skratkam 🙂 my sme si povedali ze mame na to tento rok a nebudeme sa stresovat vypoctami a testami a nahanat kazdu sekundu plodosti 😁 ale priznavam ze som si na ipad stiahla apku ktora mi vyrata plodne dni aj ovulku takze zas az tak doslovne to neberem ze nic pre seba nespravim 😊 aj BT si meram aj hmotnost a uz treti den uzivame ja inofolic a partner folandrol tak o tie dva tyzdne po liekoch a menstruacii ideme na to som zvedava
vela vas tu robi vela pre tuzene dve ciarocky nuz..... ja neviem po tych 15 rokoch co som naposledy bola tehotna a prisla som o to som si povedala ze ked to ma byt tak teraz a ked nie ... budem si nadalej uzivat zivot len s partnerom
@maximirka ahoj, ovulacia by mala byt pred dnom kedy sa ti zvysi teplota. cize ja mam ovu, ked mam tepolu cca 36,8 a na dalsi den mi stupne na 37 a potom stupa dalej na 37,2 az do ms. kazda ma samozrejem inu teplotu, ale proste posledna nizka pred prvou vysokou by mala byt ovulacna.
@vcelicka29 drzim vam veeeeeeeeeelmi palce 👍
jaj baby, uz nech tu vidim co najviac pozitivnych testov!!! 🙂 ja mam dostat ms 2.3 tak uvidime...
@babo78 je mi to luto 😢
zienky citam tu dobre ohlasy na INFOLIC ze pomohol k otehotneniu 😎
@kandee1201 noo mne ho doporucila moja lekarka ze vsetky pacientky co ma teraz na oddeleni a cakaju na porod to uzivali a boli to baby co sa snazili roky. tak ja sice v zazraky neverim ale svojej lekarke doverujem a teda hned ako som toto zapocula som si to kupila a uzivam podla jej pokynov 2x denne sice este len treti den ale pevne verim ze budem onedlho patrit k tym baculkam co maju pupky vdaka INOFOLICu 😄 urcite sa pochvalim prispevkom ak pomoze
ahojte dievcata; dlho som tu nebola - ale citam vas stale; my zatial nic - dnes 1DC; zatial to nejako extra neriesime sme len na zaciatku;
drzim vsetkym palceky;
a este sa chcem opytat vas dievcata - ktore mate svoje polovicky zamestnane na dlhsiu dobu - myslim tym ze nie su stale doma ale su prec v praci; nie pytat ale postazovat sa vam - pretoze asi to tak vyzera ze moja polovicka pojde pracovat trosku dalej a nebude stale doma - potom to uz bude tazsie otehotniet - trafit sa do tych spravnych dni... jooooj no dufam ze to nejako zvladneme;
@vcelicka29 urcite sa podari; ked nie teraz ale o mesiac alebo dva urcite; my sme ako som pisala na zaciatku - 3 mesiac; s prvym to bolo tak akurat do roka sa to podarilo; a teraz neviem - ked pojde prec za pracou tak ...;
@babo78 je mi to velmi velmi velmi luto; myslime na teba;
@babo78 ahoj ,viem ze sa nepozname ,ale ja som to tiez prezila ,bola som v 9tt,tiez spinenie,ale velmi som to neriesila kedze pri prvej dcerke som tiez krvacala a doky povedal ze vsetko je ok,ze je to len maternica viac prekrvena.Ale pri druhom tehu som tiez zacala krvacat potom zacali aj bolesti a aj viac krvacania,takze to sa mi uz nepacilo ,verdikt bol jasny MA ☹, a to som cakala dvojicky,poviem ti uprimne bolo to velmi tazke ,ale presniesla som sa cez to ,velmi mi pomohla rodina a manzel, cistenie neboli ,je to 10 minutova zalezitost s narkozou,pravdupovediac som sa citila potom lepsie lebo som nemala uz bolesti ,vlastne v celku fajn ,ale psichika da zabrat a hlavne to obvinovanie samej seba ,ale clovek nemoze za to co sa stalo ,treba ist dalej a skusat dalsieho potom ka 😉 ,o toho sa prave s mm pokusame aj mi,vies treba si uvedomit ze radsej teraz ,ako neskor kedy by ti uz brusko rastlo a aj nejake tie kopanceky, alebo nebodaj nejake poskodene by sa narodilo ,asi to tak malo byt ,aj doky mi hovoril ,ze ked sa nieco take stane tak je tam nejaka vivojova porucha plodu ,mas sa cely zivot trapit a ono ,tak je to ta lepsia volba a priroda to sama zariadila,drzim palce v zotavovani a nebojaj urcite sa dockas potomka ,drzim palce 😉 🙂 😉
@kandee1201 ja ho tiez uzivam ,dufam ze pomoze ,raz som ho uz brala ,ale asi kratko ,vybrala som len jedno balenie a jeden sacok na den ,teraz som si nasadila dve balenia a dve sacky na den a dokupim este ak bude treba ,budem ho uzivat az kym sa nezadari ,snazime sa uz viac ako pol roka tak uz sa musi zadarit 😉
Dievcata je to boj s casom. Ale vyhrame.
@silvika612 uz lezim v nemocnici,pustilo sa krvacanie:(
@julypetkova Dakujem krasne za povzbudive slova.len zena zenu vie pochopit.toto mi dnes vysvetlovala moja gynekologicka,ze ak by nemalo byt zdrave,tak radsej to teraz pretrpiet.zacla som poobede krvacat,tak sme isli na pohotovost do ruzinova.ze nie je to az take velke krvacanie,ale ja som sa zlakla lebo na papieri bolo toho dost a aj hrudky krvi.lezimv izbe,placem a pozeram do stropu.hrozny a najhorsi den mojho zivota.rano urobia este ultrazvuk a ked nebude akcia srdiecka tak idem na zakrok.nevedia sa presne zhodnut na tyzdni ale v papieroch co som pozerala z ultrazvuku ma babo 1,78 cm. Neviem co mam zajtra urobit,ci este pockat.som uplne ko.je mi luto co si aj ty prezila.my zeny musime velmi vela toho zvladnut a vytrpiet.
@babo78 ja som ani moc neplakala v nemocnici ,az doma to bolo tazke ,ked som prisla domov,tak asi tyzden som chodila po dome ako bez duse ,ako by som ani vo vlastnom tele nebola len sa pozerala na vsetko tymi mojimi ocami,nic sa mi nechcelo ,varit ,upratovat ,hrat sa s dcerkou , nevedela som co dalej .....,ale potom to preslo ,lebo som vela citala na konikovi aj na inych strankach ohladom potratov ,aj som sa fajne vyplakala ,a aj to trocha pomohlo a potom po troch mesiacoch sme sli znova snazilkovat a teraz to uz tak neprezivam ,ved zivot ide dalej ,nie zeby ma to netrapilo ,ale nic s tym nenarobim ,cas nevratim ,cobolo bolo,bude lepsie ,treba to brat tak z tej lepsej stranky ,co som ti uz pisala ,ze mohlo byt nejake poskodene a tak...preboli to neboj , a plac ak treba aj to pomaha ,bud silna ty to zvladnes! 😉 😉 😉
@silvika612 aj moj robi prec pride raz do tyzdna tak tiez nieje doma vtedy ked by trebalo aby sa zadarilo
@julypetkova drzim prsty 🙂

@chestity aha dobre a niekde písalo ze aj v rovnaký čas či ako? A plodne dni su keď sa zvysi teplota?