Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@kris121
@kandee1201
Ja som brala Inofolic 4 mesiace dvakrát denne a jedine co z neho mam, je pár kín navyše 😔 ale čítala som aj pozitívne info o ňom, ze niektorým pomohol k svoj čiarkam
...dievcata, uz neviem do ktorej skupinky snaziliek by som sa pridala, skusame uz vyse roka, tak verim, ze rok 2015 bude pre nas uspesny a plodny🙂
@lenka0714 oou to ma ani nenapadlo ze sa s toho moze pribrat 😕
Baby taka otazocka, tie co beriete infolic, beriete len vy alebo ste kupili aj sojim polovickam?
ahojte zienky...tak nam sa zadarilo ....vcera som bola u lakara a mame 2 mm....vzal mi krv na hcg a v pondelok mam ist este na kontrolu....juj pomaly sa potichucky tesim...
@beuska88 ahoj mne to doporucila lekarka pre mna 2x denne INOFOLIC a pre partnera 1x denne FOLANDROL tak to uzivame od pondelka 🙂 a kedze moja lekarka mala velmi dobre skusenosti s tymito pripravkami verime ze budeme coskoro patrit na jej zoznam stastlivcov 👍 my sme obaja starsi rocnik tam mozno partnerovy to preto dala je to na lenive spermie a no ved ked si hodis do google kamarata vypluje ti na co to vsetko ma akoze pomoct a co to obsahuje
drzim palce
@maximirka ahoj no ja si meriam pomaly 4 mesiac a mne vzdy stupla po ovu .... meranie mi nakazal moj gynekolog, lebo sa nam nedari....i ked skusame od juna 2014, tak v novembri na pravidelnej prehliadke ma gyn. nastrasil, ze asi nieco nie je v poriadku, aby som si zacala merat a v marci prist s vysledkami....tak vtedy som sa dost naplasila, ze dost skoro mi to povedal...inym vravia doktori, ze aj rok snazenie je este v poriadku... 12.3 idem k nemu, tak som zvedava,co katastrofalne mi zase povie...alebo zmenim lekara
@2_ika_2 Ahoj ja som vysadila hak na konci oktobra, prva mrcha mi neprisla bola som na vyvolavacke...dalsia mi prisla na zaciatku januara uz normalne..na pilu sme netlacili nechali sme tomu volny priebeh, ziadne ovu. testy ani nic sme neriesili no a zrovna dnes mi dokotor oznamil ze som v 5tt 🙂
jaj baby, dnes som si opäť poplakala..... dalsia kamaratka tehotna, neviem cim to je, ale vsetci su okolo mna tehotni, ako ja im to skutocne prajem a ani nezavidim....len po 9 mesiacoch snazenia sa zacnam citit zbytocna ☹ a poznam tie reci, aby som na to nemyslela, ale nepomaha to :( ☹
@tesss ved to.... ovu kontrolujem, od decembra sme ju nikdy nezmeskali,ale zatial sa nezadarilo, tak ale dneska mi je tak clivo, mozno aj preto,ze som celu noc nespala...dnes sa vyspim a zajtra bude secko ok 🙂 dnes aj zajtra sa stretavam s mojimi tehotnymi kamoskami... mala by som si urobit radost s niecim 🙂
Zdravím všechny snažilky a prosím o radu.....v říjnu 2014 jsem samovolně potratila v 7tt těhu ( po 2 letech snažení), hrůza.....každopádně jsem celou tu věc nějak vytěsnila z hlavy a už si nevzpomínám na první příznaky. Dnes jsem asi 8 den po možném oplodnění ( ovu pozoruju dle hlenu, prvně tažný, čirý a po ovu mlečný, netažný) a celé dopoledne mě tlačilo a jemně píchalo na pravé straně a celé odpoledne mám hodně hustý, ale opravdu hodně hustý, čirý, velmi tažný hlen....měla jste některý z vás takové příznaky??? Děkuji za odpověd 😀
@tabithas nie neboj,nie vsetky su tehotne,hoci aj mne sa to tak niekedy zda,je nas vela,ktore tuzobne cakaju. Keby bola na to skola,tak sa prihlasim,nech sa naucim ako sa robia deti..
@simusska obrovska gratulacia!!! tesime sa s tebou!!!! drzime palceky nech to skvele vsetko dopadne!!!!!
@tesss @babo78 ahoj pane boze to ma mrzi a co teraz idu robit nevies?? To ma mrzi neskutocne ☹ booooze toto nie... drzkaj sa a daj vediet co je s tebou.... neviem mna ten mocak chyti hocikde teraz ked som tehotna. A zaludok baby ja teda neviem ci je to normalne ale zaludok ma boli nonstop nemozem ani spavat kvoli tomu. Najhorsie to je ked spim na boku a na bruchu ani nehovorim...
@babo78 viem ake tazke je to prezit. Mne sa to stalo uz 2krat. Ked to trosku preboli vyber sa s tvojim drahym na nejake pekne mieto aspon na vikend, prist na ine myslienky. Na regeneraciu maternice po zakroku ti pomoze alchemilka a nadalej si davaj kyselinu listovu. Ja ju beriem uz straaasne dlho. Uz ani nie kvoli tomu ze by som chcela otehotniet zas (skor nechcem, hlavne kym nebudu vysledky z genetiky), ale citim sa po nej lepsie. Keby si si chcela popisat s niekym kto si tym presiel kludne mi napis. Drz sa
Dievcata ak chcete vediet ci inofolic pomaha tak ja som zivy priklad toho ze ano. Uzivala som ho 2 tyzdne a otehotnela som. Tehotenstvo sice neprosperovalo, ale to ma inu pricinu, aj ked netusim aku. A pozzivali sme aj lubrikacny gel Conceive plus. ktore z toho pomohlo neviem, mozno kombinacia oboch 🙂
Ženy tak ja dnes 1DC! 🙄
Trošku sklamaná, ale na druhej strane som mala dosť silnú chrípku, tak to beriem.
Psychika mocná pani. Mala som úplne všetky tehu príznaky...neuveriteľné.. 😀
@janinsita Problemy s otehotnenim ani nie, skor s udrzanim tehotenstva, stale sa to skoncilo v 5 - 6 tt :/ Prvy krat som otehotnela od snazenia po 3 mesiacoch, druhykrat som zacala uzivat inofolic a pouzivali sme Conceive Plus gel a hned v ten mesiac sa podarilo, ale zial zas skoncilo priskoro

@kris121 nech sa cim skor pochvalis 🙂