Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
a este jedna otazka na folikulometriu sa chodi na 10 den cyklu alebo kedykolvek?
@petra212 No tak test si robit nemusim, kedze poobede som dostala.... 😖 Ale od dnes som si povedala, ze uz sa sledovat nebudem, ziadne meranie teploty uz tiez robit nebudem a tak. Zacnem sa sustredit na seba a na nove aktivity, ktore ma este viac zaneprazdnia ako som. Veď keď to ma prist tak to pride a keď nie, aj tak som si vždy chcela adoptovať malu černošku 🙂
@babo78 hlavne si to nevycitaj. Taketo veci sa stavaju, nanestastie. Ale zivot ide dalej, my sa musime pohnut tiez. Ked na to nebudeme mysliet tak to pride. To je presne ako to, ze co hladas to nenajdes ale ked to prestanes hladat zrazu sa to objavi :D Takze moja rada je len taka ze sa snaz uzivat si zivot a nemysli na to ze co ked. Ja som tiez uplne prehodnotila postoj k tomu celemu a nastastie som sa dostala do stadia ze mi to uz je jedno. A poviem ti pravdu, som stastnejsia a spokojnejsia 🙂 A to iste zelam aj tebe 🙂
Ahojte snazilky!! tak aj ja Vas vsetky zdravim a je to fajn ked sa tu mozme stretnut pokope.My sa s priatelom uz zaciname tiez nato chystat a pripravovat.T.J. osobne vysetrenia u lekara a podobne.Ja som uz u lekara bola 🙂
@sophie77 ahoj chcela som sa spytat, pises ze si uz bola u lekara, robil ti nejake vysetrenia? alebo iba nasadil nejaku hormonal. liecbu? dik za info. my by sme tiez chceli popracovat na babatku, a zatial neviem co ma u dr. caka, na co sa mam pripravit 😉
@33aduska33 Ahoj Adus,ja som tam isla lentak,s priatelom sme sa rozpravali o tom,ze uz je cas pocat dietatko. No a tak sme sa dohodli,ze este predtym nez zacneme,navstivime svojho lekara.Kazdi zvlast 🙂 T.J. aj on aj ja-ci sme obaja plodni a mozme mat deti 🙂 Navstivila som doktora ,sestricka mi zobrala krv.dala som judo laboratoria a na druhy den som mala uz vysledky.To je vsetko
@emuska08 Ahoj. Dakujem pekne za slova, ktore su tazke ale viem ze mas pravdu. Hovori mi to kazdy. Aj vcera mi to povedala obvodna lekarka. Snazim sa to kazdy den prekonavat. Jeden den je lepsi druhy horsi, takze viem ze stale nemam vyhrate a nie som ani v polke cesty. Sama musim na sebe pracovat aby som si mohla povedat ze je to dobre.
@33aduska33 ahoj je fajn ist k lekarke nezavisle na veku alebo ci mas alebo nemas problem. my s partnerom sme museli nakolko sme uz starsi a mam za sebou uz 5 neuspesnych pokusov. ale pred snazenim je fajn absolvovat vysetrenie uz len preto ze je spusta infekcii ktore nebolia a mozno o nich ani nevies ze ich mas a ked sa vam zadari a prepudne to vtedy tak uzivat antibiotika pocas tehotenstva je sice mozne ale treba pri tom byt opatrny a nie vsetky lieky su vhodne pre tehotne zeny a samozrejme hrozi poskodenie plodu resp ze to nedonosis a pod. takze fakt je zodpovedne ist k lekarke. ja osobne som to riesila preventivkou a hned sa zistilo ze mam zapal tak sa preliecil zasa sa spravili kontrolne testy zasa sa objavilo nieco ine a teraz sa preliecujem uz je to OK len sa pocas liecby vymlatila bezna vaginalna flora tak este uzivam lactobacil a o yzden koncim a hup ho na vec 😄 a pri tej prilezitosti sme dostali aj doporicenie na inofolic a partner folandrol tak poctivo papame a verim ze buduci tyzden na niecom zacneme realne pracovat. uz len dufam ze sa aj zadari 🙂
kazdopadne drzim palce a lekara odporucam
@33aduska33 a ake ti dali lieky? ako na co na podporu k otehotneniu mas dake problemy? lebo ja ano preto mi bol ten inofolic doporuceny a partnerovi doporucila tiez nie sice na zaklade vysetrenia ale na zaklade veku nakolko je starsi tak to uzivame a v pripade ze sa nezadari tak mastim na umele aby som to stihla do konca roka 😁
Baby som po kyretazi cize mesiac pockam na mrchu a idem k vam do skupiny.Snad sa podari hned.
Ahojte. Citam vase prispevky o snazeni. Ja uz sice dve deticky mam, ale tiez som patrila medzi snazilky. Ako asi kazdy, sme si mysleli, ze to pojde hned. Neslo a tiez sme aj o dietatko prisli☹ Podstupila som aj laparo, pre istotu. Ale nastastie bolo z mojej strany vsetko ok. Manzel mal trosku problem. Avsak postavil sa k tomu ako chlap a zacal si davat Folandrol. Ja som si tiez nasadila Inofolic. Samozrejme to chcelo nejaky cas, ale nakoniec sa nam dietatko podarilo prirodzenou cestou a verim, ze aj vyssie uvedene vyzivove doplnky k tou dopomohli. Takze odporucam, treba skusat.
A mozno jedna pikoska pre milovnikov pivka. Partner uplne vylucil pivko, nedal si ani male🙂 Vraj to pomoha...tak to len taky tip, ak je problem u muzov. A naozaj je super, ked sa aj muz k tomu chlapsky postavi a zacne uzivat doplnky a zmeni zivotospravu. Drzim vam vsetky palce, verim, ze coskoro budete kocikovat.
Caute baby, pre tie, ktore chcu vyskusat detox organizmu mam super tip- Hot Joga. Vcera som mala 1 lekciu a parada. Po lekcii som sa citila skvelo, uplny relax organizmu a aj detox-kedze som vypotila snad 1 liter vody 🙂
A tie ktore sa chcetete nadopovat vitaminmi, ale nie v tabletkovej forme odporucam: zazracne ovocie GOJI, ja ho papam od Januara a chripkove obdobie som zvladla lavou zadnou 😀
@tabithas ahoj odkial si kam chodis na yogu?
@lucinka3289 ahoj ja som z Nitry, takze tam aj chodim na yogu
http://www.yogastyle.sk/
Tak baby podarilo som tehotná 🙂
@katuska268 gratulujem už sa to tu pomaličky rozbieha,,, aj si niečo brala nejaké vitamíny
@janinsita kyselinu listovú mi predpísala gynekologicka
@katuska268 tak to máš super že ti to pomohlo, držím palce
@katuska268 GRATULUJEM!
Kocky, fakt skuste ten Inofolic, tiez obsahuje kyselinu listovu, ktora sa odporuca pri planovani otehotniet aj v tehotenstve.
Drzim palce. Pekny den.
@zuzca30 ďakujem
@zuzca30 ahoj brala si inofolic lebo máš či si mala nepravidelnu ms či PCO?
Mala som obcas nepravidelnu ms. Niekedy uplne nacas, niekedy uplne mimo😊 Priznam sa, ze ja som to nejak "brutalne" neriesila. Bola som sice na laperke, pre istotu. A potom som skusala vyzivove doplnky a cakala-🙂

Poradite mi? meskami 4 den, ale bolia ma vajecniky a stale si myslim,ze mrcha pride, ale je mi aj zle od zaludka. Meriam si teplotu a teraz ju mam klesnutu :( mozem byt tehotna aj ked mi teplota klesla? test som si este nerobila