Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
ahojte zienky, nakukla som tu po 2tyzdnovej odmlke kedze sme boli na dovolenke na SR a na net nebol cas a ako tak zbezne pozeram tak gratulujem vsetkym novym tehulkam..🙂
Vysledky z genetiky uz prisli. Ako som predpokladala, nic nezistili (nastastie 🙂
A este by som sa chcela opytat na vas nazor na tento ovu testik (zatial s nimi nemam skusenosti), vcerajsi a predvcerajsi bol uplne slaby, ale tento dnesny neviem ci mam povazovat za pozitivny. Poradite?
Snazim sa tieto ovu testy pouzivat ako alternativnu formu docasnej antikoncepcie :D taky maly experiment
Ahojte kočky, rada by som sa k vám pridala ak teda môžem 😅 s priateľom sme sa začali o bábätko snažiť už minulý mesiac, no minulý mesiac bol však neúspešný, tento mesiac sme ovulku premrhali, tak snáď ten aprílový bude úspešný 🙂
Ahojte snazilky chcem sa vas spytat či nemáte niektorá skúsenosti z meranim bazálnej teploty, mam teraz 34DC a mrcha nikde, včera som mala teplotu 35,9 a dnes my vyskocila na 36,7 teplota predchádzajúcich dni sa pohybovala okolo 36,2 ... cyklus mam nepravidelný odkedy som vysadila HAK čomu je uz asi rok a zatiaľ sa to nedalo doporiadku kedze lekár mi vždy len pichne inekciu tak mam pocit ze som stále na mŕtvom bode.. Začala som brat Gynex kvapky a Inofolic .. Je mozne aby som mala na 34DC ovulaciu? Boli ma podbrusko a vajecniky tak nechapem co to vlastne je teraz. Je mozne aby sa mi cyklus dával doporiadku akoby sa restartoval ci to bude len nejaké prechladnutie?
@maximirka ahoj, ja som mala uplne rovnake problem o vysadeni hak, vzdy mi davali injekciedo zadku skoro rok a pol .... ked mi zase meskali isla som uz automaticky ze na inhekciu a doktor ze gratulujem ste tehu to so bola uz v siedmom tt, som tomu nemohla ani uverit po tolkom snazeni 🙂 tiez som si meravala bt a vzdy kedmiuz meskala, mizacala klesat, drzala sa dvihnuta len ked som bola tehu, tak pockaj ci ti klese alebo skus test...
@beuska88 Oki ďakujem za radu dnes som mala uz 36,5 tak trošku klesla no uvidíme zajtra ... Pobolieva ma podbrusko ako keby plodne dni ale na to je už neskoro myslím ... A po kolkych dňoch meskania si isla za doktorom? Lebo neviem ci ist ci ne keď uz 2 tyzden meskaju ci ešte pockat...
ahojte, tak dnes som bola prvy krat na Folikulometrii, mam 1 vyrazny folikul, ktory ma prasknut za cca 3-4 dni, tak tento vikend sa budeme snazit 🙂 som zvedava. Inak moj lekar mal dovcu, tak za neho zastupovala mlada lekarka, velmi prijemna... povedala mi, ze si nemusim merat BT,lebo sa tym zbytocne znervoznujem a na Infolic vravela, ze urcite neuskodi,ale nie je to zazrak, tak ze ho nemusim brat. Ale konecne ma trochu ukludnila....my sa snazime 10 mesiac a vraj je to este vsetko ok, az po roku snazenia mi nasadi liecbu....iba manzel ma ist pre istotu na spermiogram....
@babo78 ahoj zlatko no tak co je nove?? Ako vysledky?? Ja som tu dlhsie nebola nebolo mi dobre tak som len lezala a spala... Uz budem doma stale upustila som od roboty a oddychujem a venujem sa skole a neteriam tento tyzden sme vyberali skolku mali den otvorenych dveri tak sme chodili pozerat... Drz sa zlaticko a dufam ze je to uz len a len lepsie 😊
Aaaaaahojte 🙂
Ako vikendujete? Ja dnes oddychovo a zajtra pracovne. Pred tyzdnom mi skoncila ms, tak uvidime ci sa to konecne podari alebo ci skusame dalej 🙂
Snazilkach podarilo sa tu niektorej aj tehu pri nepravidelného menzes? Je možné ze test po tyzdňi meškania neukáže nic a po 2 týždňoch ukáže //? Mate niektorá skúsenosť s neskorou ovulku ?
@bandikovajana ja mam brutalne nepravidelny cyklus( 34-40), ovulku posunutu, otehotnela som na 23DC...testy boli negativne, potom troslu duch ( to uz bol skro v kosi ked som to zazrela) a nakoniec pozitivny... 😀 takze vsetko je mozne
@peha85 takze mam reálnu šancu ze vsetko je ok a ked prídem na ďalšiu kontrolu bude tam uz krásne babo 😉 Uf mam strach dufam ze tento raz to dobre dopadne uz. Ja som minule leto vysadila HAK a od vtedy mam menzes hocijako medzitým som este potratila tak vôbec neviem kedy bola ovulka ale tak utešujem sa tým ze test ukázal az po dvoch týždňoch tak asi ozaj bola ovu neskôr, a ked som bola po tyzdňi meškania u gyn. Tak len sliznicu videl zvýšenú a po 3 týždňoch meškania bolo vidieť uz tehotenstvo takze niečo sa vyvíja tak silno verím ze do ďalšej kontroli sa aj babo vyvinie u teba ako to bolo kedy si išla lekárovi
ahojte baby chcem sa spýtať, neviem či sa nám yadarilo na každom teste je mikro duch,nedá sa odfotiť ale je tam, lenže nesilnie okrem toho mám BT stále okolo 37,1 až 37, 6 môžem byť tehotná?
@zuzana02 ahoj s tou BT ti nepomozem ja som si nikdy nemerala ale ducha na teste som mala aj ja myslela som si ze tehu nebudem ze uz vidim len to co chcem ale spravila som si test o dalsi tyzden a bola tam silna druha ciarka..a to som bola uz v 5tt..takze mozes byt len mas slabe HCG este skus vydrzat a sprav neskor..drzim palce ;)
@maximirka tak ako si na tom si tehu či ako?
@zuzana02 no ja som mala tiež ducha a pekne ho bolo vydieť a teplota stále 37,3 a ms prišla a ešte aj rano v den ms som mala 37,3 testuj radšej ked už mešká alebo v den ms. Skôr to nemá zmysel zbytočne ilúzie a potom to sklamanie. Ja už preto testujem teda budem testovat až ked bude meškat. Bolo to biochem tehu.
@butterfly333 aha no veď to aby nebolo sklamanie ,Vďaka 🙂
@zuzana02 nieje začo no držím palce aby to vyšlo. 😘

Ahojte, tak ak môžem pridávam sa k vám snažilkám,chceme s mm ešte 1dieťa ,už dve máme 🙂 , a kedže sa nám dlhšie nedarí tak už 2 cyklus som brala clostilbegyt, len tento mesiac teraz v pondelok som bola na folikulometrii a dr mi oznámil že už je po ovulke ☹ hmm či sme stihli netuším uvidím či príde mrcha tú očakávam 25.3. Dr už povedal že ak sa nezadarí 3 cyklus a potom ešte máj tak ma pošle na laparo 😒 len neviem či to k niečomu pomôže a ešte sa k tomu aj toho bojím ☹ no neviem teda že čo daľej.tak držím všetkým palkce a pekný dník vám prajem 😀