Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@maximirka pravidelne ti ms meškava? Skus kvapky gynex alebo vraj inofolic je na upravu no lepšie su bylinky napr aj femi od Valoviča.
ahojte snazilky, rada by som sa podelila o nase snazilkovanie, ktore mozno povzbudi niektore z vas. Moje cykly su hrozne, 33-53 dnove. V januari sme si povedali, ze ideme nato. Moje nadsenie postupne vo februari opadavalo, kedze ani menzes ani ovu neprichadzali. priebezne som si robila tri TT a stale nic. zacala som sa viac zaujimat o anovulacne cykly a stotoznila som sa s touto "diagnozou" . zmierila som sa s tym, ze tak lahko babo mat nebudeme. Lebo ved ked je menzes kazdy druhy mesiac, tak ovu asi nie je. (samozrejme chodim na preventivky a vzdy je vsetko v poriadku) . na 38 DC som zacala pocitovat obcasne bolesti v podbrusku a pichanie, tesila som sa, ze konecne prichadzaju moje dni. no nerozbehlo sa nic. na 40 DC mi robili hormonalny profil z krvi a vsetko samozrejme OK, po HCG ani chyru ani slychu. o 15dni neskor som vsak zacala pocitovat zaludocne nevolnosti. Zacali mi vadit fialove farby, naplo ma z krasne vonavavych vlaskov mojej dcerky. Zablikalo mi, ze nieco sa deje. A tak som si na 57DC vyskusala spravit test. pripravila som sa nato, ze bude aj tak negativny, len mi uz z toho vsetkeho totalne prehrabava. A ona tam ta druha ciarka bola vyrazna jak svet. V sytosti prekonala aj tu kontrolnu ciarku. Bolo 5 hodin rano a manzel mi nechcel verit, ked som mu v posteli posuskala, ze budeme mat babatko. Ked som sa potom zamyslela, musela som otehotniet okolo 34DC. Takze snazilky, ktore mate nepravidelny cyklus, mozne je vsetko. Ja som dokazom. Staci verit. 🙂 Sice netusim, v kolkom som tyzdni, kedze menzes som mala pred 2 mesiacmi, ale k oplodneniu prislo velmi neskoro. V stredu sa dozviem u dokyho, kedy sa mozeme radovat na nasho drobceka 🙂 drzim vam palce, snazilky.
čaute ja som dnes 27DC robila som test hned z prveho ranneho a slabuliky dušik ale po čase sa normalne na teste urobila ryha ako keby škrabanec nerozumiem nikdy sa mi to nestalo čo vy na to asi kašlem na testy až 31DC najbližší .. :/
@niks23 Ahoj moja. Dnes budem vediet cysledky z krvi, ohladne rubeoli. Z vysledkov z nemocnice tam nebolo nic napisane, len potvrdene tehotenstvo a potrat:(Bola som chora minuly tyzden ale chodila som do prace. Verim ze ti bude uz lepsie a dobre si urobila ze si zostala doma, to je najlepsie pre teba. Drzka jsa. Myslim na teba.
Kocky, niekedy je dobre polavit a nesilit to. Viem, lahko sa mi hovori, ale je to so skusenosti. My sme sa snazili viac ako rok, vsetko presne podla ovulky a neslo. Potom sme si povedali, ze to nechame tak. Pokracovali sme sice v uzivani Inofolicu a mm Folandrolu a vyslo to za 4 mesiace.
Takze drzim palce. Ide jar, leto, tak verim, ze sa zadari. Krasny den vam prajem.
@butterfly333 gynex beriem uz druhy mesiac a inofolic som začala asi pred tyzdnom tak uvidíme co to urobi z mojim cyklom
@maximirka mne zatial gynex nič nerobi iba raz som citila ovu ale tak velmi to boli bolesti. No to bolo len raz. Tak teraz by som chcela skusit kvapky femi od Valoviča.
@zuzana02 mne sa nevidí ten na 14DC pozitivny. Nieje rovnaká ako kontrolná.
@zuzana02 takto vyzera pozit ten na 18DC. Alebo ten zeleny spodny.
@butterfly333 aha no ved to asi aj ja som mala ovu pred tyzdnom ale mrcha uz mala byt dávno a zatiaľ nič no tak keď ani mm nepomoze tak skusim aj ja tie druhé kvapky
@butterfly333 veď to spravila som si ich od piatku a ten 14 dc bol nedela min.týždeň ale keď som bola v pondelok u dokyho tak mi povedal podľa ultr. že už je po ovulke tak neviem kedy bola testujem ešte sme tam ovulačný ale nič
@marry27 tak to gratulujem to ste sa ani dlho nemuseli snažit. To mi niektore to štastie nemáme. No verím že sa nám zadarí každej ktorá si to praje.
@zuzana02
možno si len nevystihla vrchol LH
každopádne najsilnejší ovu test máš na ten 14 DC - aj keď nie je pozitívny
kľudne mohla byť ovu medzi tými dvoma testami ako si ich robila
lebo ovu prebehne do 48 PO poslednom pozitívnom teste,
tvoj nie je ešte pozitívny, ale dr. ti na druhý deň povedal, že už je po ovu
takže kľudne mohla byť ovu v noci a on už len videl, že je po
14 máš dosť silný ovu test, ale stále negatívny, potom mohla byť ovu o pár hodín no a po ovu ti LH rýchlo kleslo a ten ďalší bol zase negatívny,
to sa môže stať
o koľkej hodine si robievala tie ovulačné testy?
@maximirka ja mam kazdy mesiac uplne iny cyklus, neda sa povedat, kolko mi meskalo. Lebo posledne dva cykly som mala 50 a 53 dnove, takze som uz neriesila, ze mam zase cez 50 dni tentokrat. Len som to uz strasne chcela dostat, aby sme sa mohli odznova pokusat. No a postupne mi zacinali tehotenske priznaky, preto som skusila posledny test na 57 DC - asi 23 dni po oplodneni. Ale ta ciarka bola uz strasne silna, takze som mala velmi vysoku hladinu HCG. Ty si kolky DC? este sa neoplati robit test zajtra/pozajtra? ja som si robila naposledy TT v 37DC a stale bol negativny, preto som uz neverila, ze mozem byt tehotna. oplati sa radsej pockat a byt na istote, nez sa sklamat skorym testovanim 🙂
@zuzana02
práveže to vieš dosť presne
veď ti doktor v pondelok povedal, že už si po ovu
a v nedeľu ten silný test
znamená, že ovu bola niekedy medzi tým
a ak ste sa v sobotu, nedeľu, pondelok - niektorý deň z toho snažili
je tu dosť veľká šanca, spermoníci dokážu prežiť v tele ženy až tri dni, takže šance sú vysoké 😉
predpokladám, že pred 12 DC si ovu testy nerobila, lebo teoreticky ovu mohla byť ešte aj pred 12 DC
doktor ti asi nepovedal koľko dní si po ovu, že?
on ti zrejme iba povedal, že už je po
@butterfly333 ano, nakoniec to vyslo na prvu supu v podstate. ale vobec som tomu neverila. Prva dcerka bola uplna nahoda a vtedy som mala este normalne cykly. No ked som ju prestala kojit, vobec sa mi nedali moje dni do poriadku ani po roku. Verim, ze kazda snazilka sa raz docka svojho vysnivaneho mimi. Treba verit, ze vsetko bude, ako ma byt. A zeny predsa boli stvorene, aby rodili a mali deti 😉
pridavam sa ku snazilkam tohto roku 😀 rozhodlis me sa ze ideme na to aj my, ovulovat budem o par dni takze hned vyuzijeme prilezitost .... babule drzte palce aby sa to podarilo 🙂
@petra212 nie nepovedal mi kedy asi prebehla,odhadujem to len podľa testov,začala som testovať ten 12dc .no áno mali sme lúbkanie aj v sob. aj nedelu v pondelok už nie nestíhali sme 😀 potom až v utorok tak uvidím či sme zamiesili,ale už otestujem ak nepríde ms lebo mi s toho už riadne šibe 😀
Ahojte dievcence, snazite sa, snazite? 🙂 Aj ja sa idem snazit, preslo pol roka od kyretu, konecne vsetko slape ako ma, ak som dobre pocitala, od piatka mam plodne dni, takze ideme na to. Hadam sa zadari hned na prvy krat ;) Myslim pozitivne - bude to krasny vikend ;)
@maximirka aha, no snad sa vydarilo. Minuly tyzden mohlo byt este skoro, ked si mala aj ty ovu tak neskoro. a mas aj nejake priznaky? urcite sa treba potom setrit v praci. Ja som pri prvom tehu, isla na dva mesiace na PN, lebo som mala pracu, ze 9hodin stat na nohach, to som mala stale krvacanie a velmi skoro mi zacalo tvrdnut brucho. Teraz som na rodicovskej, takze si mozem naobed zdriemnut s detmi, a kym sa hraju, mozem pri nich len sedkat, co je skvele, lebo mi je stale zle. tak daj vediet, ako si dopadla, silno drzim palce, aby coskoro buchalo srdiecko na sone 🙂
@zuzana02 juj tak drzim prsty aby ti to vyslo. Ja som dnes 16dc a ovu bola pravdepodobne vcera aj podla testu aj v nocnej v praci som citila ze "sa nieco deje". Takze uvidime ci z toho nieco bude. 30.3.by (ne)mala prist ms tak ja uz tiez urcite skor netestujem aby som predisla pripadnemu sklamaniu.

@butterfly333 tak neviem zatiaľ test som si nerobila pockam ešte mrcha zatiaľ nikde tak keď nedojde do utorka tak pôjdem za dokym ... Dufam že uz to zacne riesit lebo uz to sklamanie vždy keď mi meska 2 týždne a aj tak nic to uz nedobre znasam nejako .. Možno by trebalo na to prestať neustále myslieť ale je to tazke ..