icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

moncicip
17. mar 2015

@bea0802 my sme zacali v januari tak si hovorim tak ze by bolo pekne keby sa splnilo pravidlo ze do tretice vsetko dobre 🙂 uvidime o dva tyzdne v pondelok 🙂 Drzim ti prsty.

moncicip
17. mar 2015

@niks23 A ty sa ako citis? Drobatko je v poriadku?

bea0802
17. mar 2015

@moncicip ano bolo by to super ... Pre mňa je to celkovo nieco nové vo všetkých smeroch zatiaľ stále len s ochranou tak si to uzivame 😀 a snáď sa zaradí

moncicip
17. mar 2015

@bea0802 My uz jedneho zbojnika doma mame, ma tri a pol. Teraz by som chcela dievca, ale aj keby bol chlapec je mi to jedno, len nech je zdravy.

zuzana02
17. mar 2015

@petra212 no dúfam už čakám čo bude, zatial test stále dušík ale uplne že minimálny tak uvidím v pondelok 🙂

zuzana02
17. mar 2015

@moncicip držím palčeky, ja sa skôr zmierujem s tým že asi nebude, lebo už neviem čo si mám myslieť, bolí ma aj podbruško,bolia ma kríže,neustále mám zavalené v nose juj no hrôza tak uvidím v pondelok 🙂

moncicip
17. mar 2015

@zuzana02 ja som si pri prvom robila test. Den ms a uz bol jasne pozitivny uvidim teraz ci to risknem a urobim vtedy alebo pockam az na meskanie. Som viac zvedava ako pri prvom. Lebo ten sa nam podaril na prvy sup.

zuzana02
17. mar 2015

@moncicip 🙂 mi sme mali aj pri drobcovi nasadené lieky a zabrali hňed na 1 cyklus teraz som už po 2 cykle tak uvidím či pomohlo alebo bude aj 3 😀

petra212
17. mar 2015

@zuzana02
aj ten dúšik silnie?

zuzana02
17. mar 2015

@petra212 zatial nie ☹

petra212
17. mar 2015

@zuzana02
a s akým rozostupom si robila tie testy? každý deň?
a prepáč, ale nepamatujem si, už ti mešká? a koľký si DPO?

zuzana02
17. mar 2015

@petra212 každý deň ale už počkám do nedele potom testnem v pondelok mám dostať ms, dpo som cca 9-10

maximirka
17. mar 2015

@marry27 ahoj tak bola som u doktora ale mal voľno tak som sa nič nedozvedela ... Tak to hej len teraz to je tazke lebo idu sviatky a ľudia saleju za udeninamy a mäsom takže sa veľmi nedá ... Mne obvodna doktorka uz povedala ze ak by som náhodou otehotnela mam prist za ňou a napise mi PN lebo mam vysoky tlak, prekonala som uz 5 zapalov močových ciest a oslabenu imunitu mam skoro vždy tak ze nemozem si dovoliť hazardovat s tym takže ja by som tym padom uz bola len doma ... Ďakujem strašne si to prajem aby to už bolo..

petra212
17. mar 2015

@zuzana02
jaaaaaaaaj tak to by som si ešte hlavu nerobila zo slabých testov, ono takto krátko po ovu a takto veeeľa pred ms, ani nemôžeš mať ešte neviem aké koľajnice, až o také dva tri štyri, dni začne rapídne silnieť čiaročka
určite daj potom vedieť, ale verím, že všetko bude ok 🙂

vcelicka29
17. mar 2015

Ahojte dievcence.tak uz ma to opat taha urobit si testik,ms mam dostat v pondelok.viem,viem,ze je to skoro a sama sebe si opakujem,ze nemam blaznit a cakat. Tak velmi by som si priala babatko.

bea0802
17. mar 2015

@moncicip tak ako pises najdôležitejšie je zdravie 🙂 no prajem ti nech sa zadari dievčatko ak po nom tuzis ....držím prsty

bea0802
17. mar 2015

@vcelicka29 ahoj a odkedy sa snažíte ? Radsej počkaj i ked verim ze to láka 🙂

vcelicka29
17. mar 2015

Od septembra sa snazime.vzdy po ms idem do toho s elanom a pozitivnou myslou a s bliziacim sa datumom ms upadam na duchu.nic ma netesi.

zuzana02
17. mar 2015

@petra212 no ved ja dúfam že sa ms nedostaví určite dám vedieť 😉

julypetkova
17. mar 2015

ahojte babenky ,normalne neviem ci sa mam radovat alebo co ,zajtra mam dostat ms a mala som este jeden testik tehu, tak reku skusim ,aj tak nic nebude nanom ,ani nebolo zo zaciatku ,tak som ho nechala na okne ,ked som prisla z vonku pozeram a normalne som sa zlakla ,je tam druha ciarocka,slaba ,ale je. UZ som to vobec necakala ,ze teraz sa zadari ,ale pila som poctivo 2x denne inofolic ,aj 3 x denne macu,uz som toho tolko popila femibion atd., za ten tristvrt rok co sa snazime,ze uz som fakt neverila ze motyka vystreli ,aj ked sa obavam co bude ,kedze som po MA,zatial sa neradujem ,snad bude vsetko v poriadku ,vam vsetkym drzim prsty ,citala som to tu kazdy den ,viem ake tazke je to cakanie a ake nekonecne dlhe ,ale urcite sa to raz podari vsetkym snazilkam ,drzim vam silno prsty 😉

maximirka
17. mar 2015

@julypetkova tesim sa s tebou dufajme ze nie predcasne 🙂 kiez by som sa aj ja uz takto tesila potichucky

julypetkova
17. mar 2015

a tu je moj testik...

marry27
17. mar 2015

@maximirka a kedy bude doktor, ze by ta vysetril? inak len potom sa nezlakni, lebo doktor mozno ani nic este neuvidi, ked je to prilis skore tehotenstvo. mozno by si preto mala pockat aspon tyzden, alebo do pondelka, aby ste boli uz obaja na istote, aj doky aj ty. Aby to nebolo vsetko relevantne, ale na 100% 🙂 ja idem zajtra 1x a som neskutocne zvedava, mam pocit, akoby som cakala dvojcata, lebo brucho mi neskutocne narastlo behom dvoch tyzdnov 😀

maximirka
17. mar 2015

@marry27 tak uz zajtra robí ale nad tym som aj ja rozmyslla ci ešte nepockam aspoň do veľkej noci alebo ako lebo ked som len par dni PO tak to vraj neuvidi vôbec som citala na nete...tak nechcem zas pocut ze tam nič nevidi ... Tak ti drzim prsty aby bolo všetko v najlepšom poriadku 🙂 potom napis ako si dopadla 🙂

petra212
18. mar 2015

@julypetkova
ani nevieš ako ti to prajem
🙂

verím, že tentoraz bude všetko ako má byť
čiaročka pekne bude silnieť tak ako má 🙂

moncicip
18. mar 2015

@zuzana02 No snad u vas treti ani nebude potrebny. Ja beriem len femibion nic ine tak uvidime.

moncicip
18. mar 2015

@bea0802 Ja stale hovorim ze mat zdrave dieta je dnes zazrak.

moncicip
18. mar 2015

@bea0802 A dakujem.

bea0802
18. mar 2015

@vcelicka29 ach ti verím ono sa ľahko hovorí ze sa nemáš tak sústrediť a nemáš nato myslieť .... Ked verím ze to sa neda pokiaľ po dietatku túžite ... Každopádne nestrácaj pozitívne myslenie ono to príde uvidíš 🙂

zuzana02
18. mar 2015

@moncicip no asi budeme musieť aj tretí dnešný test negatívny, takže očakávam že bud. týždeň príde mrcha ☹ no čo už tak ešte počkám a uvidím či sa niečo zmení ak nie tak šup do toho znova 🙂