Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@zuzkapatrik
blahoželám
@petra212 dakujeme 🙂
@zuzkapatrick super blahoželám 🙂
@bea0802 ahoj ahoj no ako sa mas? Ja som tu dlhsie nebola zacala som zvracat a mala som sama so sebou co robit...ty sa ako citis?? Vysledky boli ake??
@moncicip ahooj no drzim sa kadejako 13ty tyzden a ja som sa rozhodla zvracat odusu teda skor ale dava mi to zabrat preto som tu dlhsie nebola som len spala a poriadne ani nejedavala som sa bala... Dnesne ranajky a jablcko v sebe zatial drzim najviac mi je zle z cistej vody to hned ide von a caje mi uz tiez lezu hore krkom... Vy co nove? Ako mamina?? Drobec ma 6cm teda teraz uz mozno aj trosku viac 😊
@niks23 no ahooj tak teba som tu dlho nevidela uz som rozmyslala kde si zmyzla 😉 .......som rada ze rastiete a ste v podstate zdravy az na tie nevolnosti no patri to k tomu a drzim palce nech ti to prejde.......tak my sme zacali tento mesiac o tyzden 1.aprila bud pride mrcha alebo nie...........je to tak ako si pisala ze ten prvy mesiac je hrozny stale nato myslim uz som si robila 2x test i ked som vedela ze tak skoro je to zbytocne co uz so mnou 😀 😀 😀 bola by som velmi rada ak by to vyslo ale ak nie nic sa nedeje pokracujeme o mesiac 😝
@bea0802 ahoooj joj to je super ja som bola rovnaka az potom ked som sa sklamala s tretim testom som sa na to vykaslala a zrazu som to citila a spravila test a bolo taaakze drzim palec a daj vediet hned ked budes nieco vediet... Mne sa tie nevolnosti objavili az teraz sem tam dam 1dc coca coly trosku pomoze ale neni to ziadna vyhra... Dufam ze ma tu teraz ukamenuju za to ze si dam ako tehotna raz za cas colu ale nepijem kavu, nefajcim a niekedy sa to fakt neda zvladat takze sa snazim nam pomahat ako to ide 😊
@niks23 cola alebo nie to je jedno........nemyslim ze ju primas v nadmernom mnozstve takze pohoda....myslim ze ani ked jeme sladkosti a mastne tazke jedla dietatku nepomahame takze ruku na srdce ktora by sa takto obmedzovala 😀 .......... no ja som velmi zvedava ja si totiz uz nahovaram blbosti totizto som strasne neznesitelne hladna jem aj 7x za den co inokedy 3x a az az mi stacilo 😀 ale nie fakt vkuse mam pocit prazdna v zaludku az mi je zle ked nieco nezakusim .....a pritom viem ze to je blbost lebo neverim ze takto skoro by prisiel nejaky hlad realne to pripisujem dovolenke ze sme sa tam rozjedli ale v krasnych predstavach si nahovaram 😀 no co sibe mi verim ze len prvy mesiac ....kamoska sa zo mna smiala ze to vraj mala rovnake potom ju to preslo 😀
@bea0802 no veru dnes mam chut na rezen a si aj spravim ale z celozrnou mukou a struhankou a upeceny v rure nie vyprazany 😊 vcera som robila zapekane celozrnne cestovinu s tofu a s paradajkami mrkvou a zelerom ale nasytila som sa vyparov a uz ma to teda nelaka 😃 zavidim ti ze papas a je ti fajn ja uz ani neviem co to je zit bez bolesti zaludka a bez nevolnosti 😊 ono toto bol u mna prvy priznak jedla som ale ja som si to neuvedomila to moj drahy sa mi smial ze som tehotna ze jem furt a som sa mu smiala ze urcite nejem viac a veru jedla som o cosi viac 😃 ... Som si myslela ze ked budem tehotna tak sa budem stravovat len zeleninu a take zdrave veci ale niekedy sa to neda ma tie chute premozu a neznesiem vajcia... Pred tym na ranajky som si robila hemendex a prazenicu teraz vajce ani vidiet nemozem kokos 😃😃 dieta mam ocividne rozmaznane tak skoro 😃😃😃
@niks23 p.s. inak na druhu stranu strasne citim ze za chvilku pride MS dokonca mam pocit ze este skor nakolko mi to minuly mesiac meskalo ....ale to nevadi skusime o mesiac 😝 .....preto sa len zabavam na týchto mojich ,,priznakoch" ......pisem to len preto aby si baby tu nemysleli ze som nejaka strelena 😀 😀 😀
@niks23 tak ja som si vsimla ze je viac lebo ako pisem viac ako 3x do dna som nejedla ked nepocitam take ako jogurt ovocnu stavu a pod. lenze teraz si dam 7x normalnu stravu a ked sa naobedujem a o pol hodinu mi skvrka v bruchu tak si to vsimnem 😀 .......no ale ako pisem som po dovolenke....mam pred MS .....a citim riadne ze coskoro pride takze to beriem tak vramci srandy 😀 😀
@niks23 😀 😀 ved nie nie davam si pozor aby to bolo fakt len tak zo srandy aj tie testy som si robila tak ze som vedela ze nic este tak skoro neukaze ....len som ich nikdy nerobila a bola som zvedava ...este som prisla za muzom a vraviiim jupiii mame krasnu jednu ciarku 😀 😀 😀 tak my sa takto smejeme len.......ale kazdopadne by to bolo nadherne keby boli //a silno verim a dufam ze coskoro budu 🙂 ........dovolenka bola uchvatna skvela len kebyze mi nemeska mrcha ktora mi nikdy nemeskala a teraz az 6 dni a po prichode na hotel vuala prisla a odisla v den odchodu sen vsetkych novomanzelov no co ti poviem 😀 😀 😀 ......a jasne o tyzden ti pisem co a ako 😅
@niks23 no dnes mam volno po dlhej dobe nemusim nic robit takze som este len o 11 ranajkovala co je u mna nezvyk ale stava sa a potom som zobkala po ranajkach broskyne potom tortu potom opat tortu (vcera som robila bananovu ) a teraz uz som tiez vyhladla opat a rozmyslam co budem jest 😀 hmm cestoviny zneju lakavo 😝
@bea0802 to za to ze si sa tesila a aj zmeny kadejake tak sa ti posunula.... Jooooj tak si to krasne naplanovala svinucha jedna... Ale tak hlavne ze ste si oddychli a nacerpali silu na pracovanie na babatku doma 😃... My sme sa akurat vcera bavili o svadbe 😃 ale som povedala ze mam cas ja este 😃
@bea0802 dojdi je ich plna zapekacia misa 😃😃... Jaaaj vies co by som dala za den bez nevolnosti?? Asi zase nie tolko vela ale kamoske bolo zle do 7 mesiaca tak to ma potesila dievcina 😃😃😃 a jedna mi vravi ze cooo ja ani neviem ze som bola tehotna kym ma mala kopat nezacala 😊 uff ja druhe dieta mat asi nebudem 😊
@bea0802 tak drahy ze do troch rokov drobca tak uvidime... 14.4. Idem k dr. To budem v 16tt tak sa idem objednavat na to 3D sono do martina k dr. Grolmusovi ze vraj je to spickovy lekar na slovensku... Svagrina mi dokonca hovorila ze ked sa pred pol rokom stahovali z Plzne na slovensko tak jej ho tam odporucali ze je fakt kapacita tak som zvedava 😊... Potom hodim fotku 😊
@niks23 ano kazde tehotenstvo je ine a kazdy ho inak znasa .....verim ze ti to coskoro prejde 😠 a nehuc urcite bude aj druhe 😀 teraz si mi pripomenula sesternicu ta ma termin teraz 8.maja pisala ze ten kto tvrdi ze tehotestvo je najkrajsie obdobie zeny tak mu jednu 😵 (a obrazok päste 😀) jej tiez nieje najlepsie 😀 ale tak stoji to zato nie? 😀 jasne potom hod fotoooo
@zuzkapatrick gratulujem 🙂) vela zdravicka hlavne 🙂
ahojte pridávam sa, lebo aj nám sa to podarilo 🙂 som cca v 6 tt, ale až 8. aprila idem k lekárovi , tak hadam bude vsetko OK
Ahojte dievcata, pridavam sa do skupinky, tento mesiac si uzivame plnymi duskami a uvidime ci nieco bude 🙂
Absolutne sa nesustredime na plodne dni aby sme to moc nesilili 🙂
Ale v kutiku duse verim ze bude bublinka 🙂

@moncicip ahoj ako sa máš ? No čo aké máš pocity ? 🙂