icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

niks23
27. mar 2015

@bea0802 jaaaaj ani mi nehovooor ako mi vsetci hovoria ze najkrajsie obdobie zeny tak sa usmievam cez zatate zuby ze uhm urcite 👍😃... Ked ni nebodaj nejaka povie ze nevie co to je nevolnost v tehotenstve tak ma ide vyrutit 😃... Uf ta to uz ma za sebou...ako sa bojim porodu tak uz by som rada mala za tym aj ja 😊 tak ci tak spat nebudem, prvy tyzden bude doma aj ten moj nech aspon vari a chodi do obchodu 😃 duuufam ze uz budem aj od teba pocuvat radostnu spravu ze som v toooom 😘

niks23
27. mar 2015

@moncicip ahoooj no mamina uz dobre?? Vies co vadi sa so mnou furt... Podla mna to bude baba ked ma takto trapi 😃 rozmaznana je uz teraz... Neni mozne 😃... Uz ani neviem co mam pit cista voda sa jej nelubi... Odstavene ovocie tiez nie... Caju mam uz po krk... Zufalost ma premaha 😏 urcite daj vediet co a ako... Drziiim palce 😊❤

danka.chomka
27. mar 2015

Ahojte. Som tyzden po ovu a mala som nidacne krvacanie- spinenie. Do ms ostava tyzden. Mate s tym skusenost? Snazit sme sa chceli zacat az od maja no ale mozno nas dusicka predbehla. pri prvom tehotenstve som toto nemala tak preto je to pre mna nove a zbieram skusenosti ostatnych. dakujem

bea0802
27. mar 2015

@niks23 😀 heh zlatá....ako si to pekne opísala 😀 ...uz to nejako dobojuj a budeš sa tešiť z toho drobceka 😝 ....jasné dám ti vediet 😉

niks23
27. mar 2015

@bea0802 dnes je to zle... Este som nevstala z postele sa bojim ze prve co bude ked vstanem budem utekat tam kam fakt nechceeeeem... Aky mas den? Uz si v praci?? Inak ak ti mozem odporucit kup si kyselinu listovu cistu ziadny femibion ci nejake tehotenske vitaminy. Kludne uz zacni papat jednu denne 😊 tehotebske vitaminy maju strasne vela vitaminu b a taktiez je tam kyselina listova spolu so zelezom a aby ti obe vstrebalo tak ako by malo mal by byt 8 hod.odstup od uzivania zeleza a kyseliny listovej 😉

bea0802
27. mar 2015

@niks23 och chuda ....tak ako si dopadla ...je ti uz lepšie ? .... Ano ja som v praci....čo sa kyseliny listovej týka tak tu v podstate beriem uz od decembra ...beriem tabletky na vlasy ktoré sú vhodné aj počas tehotenstva aj kojenia ...beriem jednu tabletku denne a ta okrem iného obsahuje aj kyselinu listovu v dostatočnom množstve 🙂

lenula57
27. mar 2015

Ahoj dievcence dakujem za vsetky podpori lebo to vyslo uz mam 8tt drzim vam strasne silno moc palceky 😉

moncicip
27. mar 2015

@bea0802 Rozmyslam ze si test spravim presne prveho aprila a uvidim ci sa budem smiat alebo nie 🙂

moncicip
27. mar 2015

@niks23 Dakujem. Mamina uz dobre, postavila sa na nohy a aj sa najdela takze som rada. Zajtra asi pojde domov ak bude vsetko v poriadku.
A asi ta vyruti aj zo mna mne ako twhotnej ani raz zle nebolo, ale zato som si to "uzila" potom. Po porode ma mesiac bolela hlava, maly tiez vystrajal. Takze ja som si to "uzila" az potom. Ty si "uzivaj" radsej teraz a potom budes mat aspon kludne dieta ked ta teraz vytrapi.

bea0802
27. mar 2015

@moncicip Jaaj ja určite este testnem skor...ja uz som si 2x robila i keď som vedela ze zbytočne ale prvý mesiac pre mna celkovo prvý krát v živote tak som neskutočne zvedavá...ale som si povedala že ak to nevyšlo čo dúfam ze áno..ale ak nie tak viac skor netestujem nikdy 😝 ....ale v deň očakávanej MS by som isto test dala asi vždy som zvedavec viem 😀 ale ked ja sa z toho tak hrozne teším 😅

bombulka666
27. mar 2015

Ahojte babulky... Kedy ste mali úplne prve príznaky, mali ste ich ešte pred očakávanom ms? Ja mám 6dní do ms... V utorok som mala krvacanie a spinenie, ktoré trvalo pár hodin, večer už nič... Teraz mavam bolesti v podbrusku také čudné a kde sadnem, lahnem tak driemem... Dnes totálne vystavena a nemám byť z čoho... Poprosim len normalne odpovede, rady, či vlastne skusenosti, ďakujem. 🙂

moncicip
28. mar 2015

@bea0802 Mne ms vychadza na pondelok tak uvidim. Pri prvom co som pocitala som mala o dva dni dlhsi cyklus ako teraz a aj ovu bola o dva dni neskor ako teraz cize neviem co by ukazalo v den ms. Ved uvidim ako vydrzim. Lebo pri prvom som si v den ocakavanej ms robila test na druhy den som sa isla obejdnat na gyndu a presne na silvestra co bolo hned na dalsi den mi doktor potvrdil ze to male cudo ma 3,8mm to som bola v 5tyzdni vtedy. A teraz to moje male velke cudo, moja najvacisa laska buva vedla v izbe .

moncicip
28. mar 2015

@bombulka666 Ja som pri prvom nemala ziadne priznaky, ani spinenie a ni zle mi nebyvalo. Test som si vtedy robila presne v den ked mala prist ms a uz bol jasne pozitivny. Takze z vlastnej skusenosti ti radim pockat aspon do dna ms a az vtedy robit test.

bea0802
28. mar 2015

@moncicip super tak ja mam MS stale medzi 26-28 dnom cyklu takže medzi 30marcom-1aprilom tak uvidím naposledy mi to meskalo 6 dni čo sa mi este nestalo takže neviem čo mám čakať teraz 😖

janinsita
28. mar 2015

Baby už som zúfalá, mám 3dni po ms, včera som mala sex a dnes ráno hnedý výtok ako keby znova začínala ms,, ďakujem za odpovede

bombulka666
28. mar 2015

@moncicip ďakujem 🙂
ja som včera strašne unavená bola, kde som sadla, či kus ľahla tam som driemala... Nedávno som vstala a zase som unavena a pobolieva má na ľavej strane v podbrusku...

moncicip
28. mar 2015

@bombulka666 Ono ta unava a pobolievnie moze byt aj tehu alebo aj pms.Ale urcitr by som nerobila test skor ako v den ms.Vyhnes sa tak zbytocnemu sklamaniu.

moncicip
28. mar 2015

@bea0802 Ja som predtym mavala 30 a teraz mam tak 27-28. Takze uvidim dokedy to vydrzim ci risknem v pondelok hned alebo ci pockam do stredy ak dovtedy nepride ms.

moncicip
28. mar 2015

@janinsita Ak sa ti to nezda skoc na gyndu,pripadne tam zavolaj a porad sa co mas robit a ci to mas nejako riesit

bombulka666
28. mar 2015

@moncicip no budem robiť testik až v deň očakávanej ms ak nedojde

bea0802
28. mar 2015

@moncicip ved ja tiez neviem ci dať v pondelok alebo az stredu .... Uvidím podľa nálady ...našťastie celý víkend robim tak nemám cas nato tak myslieť 😀

janinsita
28. mar 2015

@moncicip ja som tam 3x do mesiaca, mala som ranku na krčku ale to sa zahojilo, brala som tablety cicatridina a tie zobrali, keď ma pozerala naposledy tak všetko Ok, tak už neviem čo zasa mi robí šarapatu, ale idem tam v pondelok,, ja len či niektorá nemá niečo podobné

belasakobylka
28. mar 2015

@bombulka666
@moncicip baby kiezby to bola tehu unava a nie jarna unava! ja cakam ci mrcha pride a dufam ze nie! a neskutocne ma palia ruky co by som uz testovala 😀 ale chcem este pockat.

bombulka666
28. mar 2015

@belasakobylka kedy máš dostať ms?

belasakobylka
28. mar 2015

@bombulka666 podla vsetkeho 4.4. ale mam to teraz take posunute zacala mi blbnut mrcha.tak to moze byt aj skor.nezapisovala som si lebo vsetko som si pamatala a domylila som sa ked som zacala uzivat kvapky.takze tak.kolko sa snazite vy?

bea0802
28. mar 2015

@belasakobylka ja tiez by som najradšej testovala 😀

belasakobylka
28. mar 2015

@bea0802 to je take lakadlo! ale si hovorim ze musim este pockat,,musim pockat! 😀

bombulka666
28. mar 2015

@belasakobylka my sa nesnazime 🙂 ja mám dostať ms 2.4.

bea0802
28. mar 2015

@belasakobylka ja mam dostať v pondelok az stredu....uz som si test 2x robila i keď som vedela ze tam nič neukaze 😀 my sme začali tento mesiac tak som zvedavá az prilis 😀

belasakobylka
28. mar 2015

@bombulka666 ale nechces dostat nie?
@bea0802 skus v pondelok spravit alebo pockaj,,ja som zvedava neskutocne!!