Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
Baby som 25DC, ms mám dostat 2.4., ovulku som mala okolo 18teho a 24teho som mala krvacanie a spinenie, bolesti v podbrusku, viac na ľavej strane a pribudla únava a neznasam zeler no teraz mňam :D
Dajte vedieť potom aj vaše testovanie, ja dam vedieť vo stvrtok 🙂
@bea0802
@bombulka666 a baby co vsetko uzivate inofolic,duphaston, alebo ste neskusali to pre chlapov co je ten folandrol??
@belasakobylka niiiic neuzivam 🙂 o baby sa nesnazime, ale mam taky pocit ze asi sa nam to podarilo hmmmmm
@bombulka666 myslim ze vtedy je to najlepsie,ked sa ani nesnazite a zrazu si tehu.lebo na to proste ani nemyslis,ja musim pockat do konca tyzdna a testnem,a dovtedy sa zblaznim :D
@belasakobylka no tak uvidime ci to vyslo 🙂 ja testnem bud v pondelok alebo pockam do stvrtku ale ako sa poznam tak v pondelok :D daj vediet ze co a ako ja tiez dam vediet 🙂
Ahojte, dnes 35 DC, asi 18 dpo, MS nikde,test nesilnie ale je na ňom duch,napriek tomu že mi doky 20 teho povedal že som tehu nasadil mi dufík mám pocit že v pondelok budem riadne sklamaná idem v pondelok k dokymu tak uvidím ale už sa asi budem vyrovnávať s tým že sa neudržalo ☹
@zuzana02 -držím palce!!!!! Ja si myslím, ze to výjde, nič neboj
@bombulka666 Ďakujem si zlatá no stále dúfam aj ja ale mám už strach ☹
@belasakobylka ja určite testnem v pondelok ja to nevydržím 😀 aspon teraz cez víkend ma to nepokusa kvoli praci...budem ti písať ty daj tiez vediet 😝 ....a beriem len kyselinu listovu ale nie zámerne beriem tabletky na vlasy a tam je jej dostatočne množstvo 🙂
@bombulka666
@bea0802 baby urcite vam dam vediet ale ja testovat budem az v stredu takze vy budete urcite rychlejsie 🙂)) tak potom piste a hlavne sem dajte testiky pre porovnanie 🙂) ja sa nemozem dockat, a pre istotu mam doma aj digitalny 🙂) kyselinu listovu uzivam aj ja 🙂)drzim palce baby 🙂))
@belasakobylka napodobne 🙂
Dievčatá prosím poradte MS mám dostať pondelok-stredu a práve som išla na wc lebo som cítila hrozne hustý výtok a prepáčte že to takto napíšem ale bol nazltly a mal v sebe krvavé vlasocnice....v živote som nič také nemala a trochu ma to vydesilo ...neviete čo to môže byt ? Mali ste to niektorá ? Dakujem za každý názor .
@belasakobylka ďakujeme :* napodobne držím palce 🙂
@bea0802 pride mi to ako uhniezdovanie,ale podla toho ked pises ze mrcha ma byt v pondelok az stredu tak mi to pride ako veeelmi neskore uhniezdovanie.alebo to prichadza mrcha pomalinky,, 😒
@belasakobylka ved to že minulý mesiac som mala cyklus 35dni ak by to bolo tak aj teraz mrcha by došla az po veľkej noci.tak by mi to aj sedelo s tym uhniezdovanim...no riadim sa starým cyklom a preto ju čakám teraz a to mi príde na uhniezdovaniie neskoro....ale nikdy pred MS som nič také nemala tak sa pýtam .... Ved uvidíme no či a kedy príde/nepríde 😝
@bea0802 tak mozno sa ti to teda posunulo,a toto bolo uhniezdovanie.tazko povedat.ked ten cyklus si tiez robi co chce! :D a kto sa v tom ma potom vyznat,, :D ja mam toto iste ze sa mi to posunulo a teraz neviem kedy mam tu mrchu vlastne cakat/necakat! a snazim sa vydrzat a netestovat.
@belasakobylka môže byť uhniezdovanie 21DC?
V pondelok testnem! Som sa rozhodla, takže prvykrat fuuuu 😕
Bude to 12DPO akurát tak asi tam nič nebude ešte ale tak 🙂
@bombulka666 ak si si ista tymi 12dpo tak by ti uz test mal cosi ukazat, kup test s citlivostou 10, drzim palce a potom daj vediet ako si dopadla..🙂
@puffu istá? Sama neviem 🙂 myslím ;) dám vediet v pondelok. Potom počkám do stvrtku, lebo vtedy mám dostat ms, ak nepríde, urobím testik znova 🙂
@bombulka666 ja uz neviem,ked to ma aj ona posunute,ja u seba neviem uz vobec kedy co mam.ak mi pride mrcha podla toho uz budem vediet nabuduci mesiac.
@belasakobylka Pýtala som sa ohladom seba 🙂)))
@bombulka666 testujem s tebou potom pis....držím silno palce 🙂
@bea0802 takže v pondelok? Koľko DC budeš?

@belasakobylka rada by som nedostala 🙂)))