Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@bombulka666 tak drzim palce,kiezby mal psik pravdu 🙂)) musime byt realistky 🙂) ked to pride tak to bude hehe 🙂)
@belasakobylka no uvidíme 🙂 nechame sa prekvapit 🙂)
@belasakobylka Čo si myslis o duchoví na teste po dvoch dňoch?
@bombulka666 spravny alebo teda pravý vysledok mas mat na teste maximalne do 5 minut..skus testnut este raz,potom odfot a ukaz 🙂)
Som v tom nováčik ale našla som testik a tam dusik 😲 no až zajtra :(
@bombulka666 no treba ho odsledovat tych 5 minut,uz vtedy sa ti tam co si crta.radsej sprav dalsi moc by som sa na to nespoliehala.zajtra sprav z ranneho a uvidis.potom posli foto 🙂
Zajtra až cez deň urobím, ráno nebudem mať kedy... Tak uvidím, dám vediet... Ufffff
@bombulka666 Ak zajtra nemas kedy urob si radsej v utorok z ranneho.Vtedy je najvyssia koncentracia hcg.
@moncicip som nedockava do zajtra, skúsim aj zajtra aj v utorok asi,... Joooj
@belasakobylka
@bombulka666 jaj dievčence dúfam ze vám to výjde a ak nie bojujeme ďalej 😝 ano test je naj odsledovat do 5 minút potom to uz nemá veľmi zmysel ale každopádne testuj a úkaz foto ...a najlepšie je fakt z ranného a pouzi citlivosť 10 🙂
Poslala si to mne
@moncicip
@bombulka666 heh sorry 🙂 ale sak tiez napis svoj nazor 🙂
@moncicip pekne 🙂 gratulujem 🙂 dnes Ti mala dôjsť ms?
Babule strasne mo je na grckanie...No ešte som nic nejedla a ťažko niečo do seba dostanem...len utekam na wc...
@bombulka666 kedy máš mať ms a kedy testujes ? Dúfam ze si tehu a že ti to vyslo 🙂
@bea0802 ms teraz vo stvrtok... Dnes asi testnem... Inak myslíš ze keď si odoberiem ranný moc a kúpim testik okolo obeda a urobím je to ok? Moja ja som tiež zvedavá a strašne... Ďakujem 🙂)))
@bombulka666 netuším v tomto ci musí byť ,,čerstvý" alebo aj taký odstaty 😀 ale aj ked lekárka povie ze odoberte mi ranný moč .... Tak tiež potom testuju aj z takého odstateho ...ale ci sa takto môže testovať aj tehu netuším.....ja už ked tak by som urobila normálne dnes z čerstvého ak si zvedavá ale kúpila by som este jeden a urobila zajtra rano 😉
@bombulka666 Dakujem ano presne dne. Buduci tyzden stvrtok mam prist ku doktorovi ze mi rovno aj odbery urobi.
@bombulka666 Ja by som tiez urobila radsej z cerstveho.
@moncicip gratulujem tesim sa s tebou 🙂
@lucinka3289 Dakujem

@hkatka11 mne psik začal lákať na bruško, čo predtým nerobil aj je taký viac mojkacik ku mne ako zvyčajne, ako keby niečo cítil 🙂 bodaj by 🙂
@bea0802
@belasakobylka 🙂