Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@moncicip no skúsim dnes 🙂 dám vediet babule, držte silno palce
@bombulka666 držíme silno 😉
Tak babenky moje idem si ja dobre poplakať, je to potvrdené anjelika máme už v nebíčku ☹ keď prejde počiatočná bolesť a začne mi cyklus skúsime znova držkajte sa nech sa zadarí.
@bea0802 ďakujem! 🙂 hneď píšem 🙂 snáď aspoň dusik bude
@zuzana02 to mi je ľúto :( ale nevesat hlavku, presne tak zadari sa neboj ;) treba bojovať, držím silno palce
@zuzana02 och je mi to strašne ľúto....ani neviem čo napísať....hlavu hore uvidíš že čoskoro sa znovu zadari a tentokrát to výjde...silno ti držím prsty a nebuď smutná i keď viem ze je to teraz ťažké ale zrejme to tak malo byť ...uvidíš že sa ani nenazdas a budeš mat krásne a zdravé bábätko.
@bombulka666 Ďakujem
@bombulka666 neboj sa a pekne testuj drzim prsty 🙂
@bea0802 o také 3hodky dam vedieť snáď 🙂
@bombulka666 Skusk vydrzat do zajtra rana a az potom testuj.
@bombulka666 ok daj vediet ale ak to náhodou nevýjde nevesaj hlavu a testuj zajtra rano ...prvý ranný moč je naj 🙂
Prečo sa dnes ten čas tak vlečie? 😲
@bombulka666 oki budeme čakať a držím prsty najviac 😠
@bea0802 zienky, ďakujem vám z celeho srdiečka! ;)
@bombulka666 takze ides testovat dnes? potom daj vediet ako si dopadla..drzim palce
@puffu hej idem dbes skúsiť, mám 3dní do ms tak kúpim a skusim. Ďakujem daaaam
@bombulka666 Zvedavost asi bude silnejsia ako ty 🙂 Ale ak to co i len trosku bude mozne skus vydrzat do rna.
@bombulka666 hlavne si kup test s citlivostou 10 lebo ten s citlivostou 20 nie je az taky citlivy takze na tom by ti mozno takto skoro este neukazalo nic...

@moncicip gratulujem a nech sa ti pekne tehulkuje..🙂