icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

bombulka666
30. mar 2015

Hodinka a pol a padaaaam z práce :D

puffu
30. mar 2015

@bombulka666 ja uz iba 3hodinky a do prace este len idem...:D

bombulka666
30. mar 2015

@puffu tak to je iné :D horšie asi či? :P ale nie 🙂 a ty ako? Koľko máš do ms atď?

moncicip
30. mar 2015

@puffu inak o tomto som ja vobec nevedela ze je rozdiel v citlivosti vtedy. Teraz som mala len 10tky a stacilo. Ale co som sa parkrat pytala v lekarni tak mi povedali vzdy ze 25 uz ani nemavaju.

moncicip
30. mar 2015

@bombulka666 hehe poznam a preto som ja zo zvedavosti robila aspon ovu a ten uz ukazal dve ciarky ako pri ovu a to bolo v sobotu cize dva dni pred.

moncicip
30. mar 2015

@bombulka666 @puffu Baby nechcem provokovat ale ja mam dnes volnooooooooo 🙂 Zajtra mam dennu a v stredu nocnu.

bombulka666
30. mar 2015

@moncicip no vidíš to? 🙂 tak ja dnes idem na to

bombulka666
30. mar 2015

@moncicip neprovokujes :D ja mám zajtra volnoooooo :P a v stredu len 3h :P

puffu
30. mar 2015

@moncicip ano tie 10tky su viac citlivejcie, tam ti staci 10IU na ml, ale tie 25, potrebuju az 25IU na ml, takze v tomto je iba rozdiel v nicom inom..ja som to kedysi tiez vobec netusila..:D

moncicip
30. mar 2015

@bombulka666 No jak ti dobre. Ja robim aj cez sviatky tak si trochen oddychu zasluzim.

moncicip
30. mar 2015

@puffu Tak ved clovek sa uci cely zivot nie ?

puffu
30. mar 2015

@bombulka666 vies co ja som si uz za tie roky zvykla...pracujem s muzom v zahranici, sme v podstate opatrovatelia, rano robi vacsinou muz a ja zacinam potom o 15:30 do 22hod...ale tak netreba sa mi obliekat ani nic...:D takze ma to aj svoje vyhody ze idem do prace iba v teplakoch..:D
mne prave teraz ms konci, ale my sa este nejako nesnazime ale sice ani nebranime, davame si pozor cca tyzden v mesiaci este a ked sa podari mimo toho tak budeme radi a ak nie tak zacneme na detoch pilne pracovat od konca leta mozno..uvidime..chystame sa na sr v juni tak dovtedy to este nechame urcite tak a potom uvidime...samozrejme ak nas babo neprekvapi samo..

puffu
30. mar 2015

@moncicip my budeme mat volno cez velku noc, sa strasne tesime kedze sme za 7rokov volno cez velku noc nemali, ale ostavame v UK lebo letenky boli strasne drahe a teraz davame peniaze do inych veci...ale uz mame naplanovane nejake vylety po uk takze sa tesim aspon na tie..🙂
a my inak pracujeme kazdy den uz 5 a pol roka..ale tak zvykli sme si, mame dovolenku 42dni v roku, plus dostavame bonus na vianoce 12-14dni od zamestnavatela a teraz sme dostali aj tyzden cez velku noc a dokonca budeme mat volno aj septembri 16dni ale to strazime psa tak vela toho spravit nemozeme, aspon budeme trochu sami dvaja s muzom..a so psom..:D

bombulka666
30. mar 2015

@puffu my sme na tom takisto 🙂 keď sa podarí, tak sa pottešíme, preto som teraz taká nedockava na testik, ale snažiť sa nesnazime, no veľký pozor si nedavame :P

bombulka666
30. mar 2015

@moncicip to áno ja cez sviatky este nebiem či robim. Teraz si zasluzis až až oddychu 🙂

bombulka666
30. mar 2015

@puffu
@moncicip babule o hodku končím 🙂))))

puffu
30. mar 2015

@bombulka666 my sme na tom presne tak isto, nejako sa nebranime ani nesnazime...ale odkedy sme si povedali ze to neriesime a nedavame si az tak pozor, tak sa mi konecne ms upravila, konecne viem kedy dojde atd...sice som sa zacala sledovat viacej a vsetko zapisovat ale mne ms vzdy strasne skakala a teraz mam 31-33dni...co ma tesi..🙂

zuzka71291
30. mar 2015

@puffu aj my sme sa na to takto dali.ze plodne dni este neriesime,ale nechranime sa.mozem sa opytat ako dlho takto fungujete? A este nic,ano?

puffu
30. mar 2015

@zuzka71291 zacali sme takto funkovat zaciatkom minuleho leta ...ale zo zaciatku to bolo tak ze sme si davali pozor tyzden pred ovu a tyzden po nej, teraz si davame pozor priblizne 5dni pred ovu a 2dni po nej si uz pozor nedavame a zatial sa nic neprilepilo..:D

zuzka71291
30. mar 2015

@puffu jaaaaaj.lebo my sme sa na to dali len tento mesiac.ale ja si nevsimam ovu,ani nic.noo.badam to podla tela,kedze viem ako reaguje.ale inak nic.milovali sme sa este len trikrat.nechceme sa chranit uz vobec,tak uvidime ci sa trafime do plodnych,ci nie 😀 ale pri takom sporadickom milovani sotva,ked priatel je furt v praci 😀

puffu
30. mar 2015

@zuzka71291 tak ja viem presne kedy mam ovu takze to sa mi neda prehliadnut...my sme sa chranili mozno rok, ked sme zacali stavat dom a tehotenstvo sme si nemohli dovolit..inak sme isli vzdy bez ochrany a riesili sme to prerusovanym sexom kedze ochrana ani mne ani muzovi nejako nevyhovuje a sme spolu skoro 9rokov a zatial ziadne kvapocky lasky u nas nezafungovali a aj plodne a neplodne dni zatial nesklamali

bombulka666
30. mar 2015

tak babule nič 🙂 nevadí 🙂

puffu
30. mar 2015

@bombulka666 skus potom vo stvrtok z ranneho mocu ak nedojde ms..

bea0802
30. mar 2015

@bombulka666 určite skús potom aj z ranného moču....este nič nieje stratené 😝

bombulka666
30. mar 2015

@puffu
@bea0802 skusim teda este vo stvrtok zienky a dam vediet 🙂 a dakujem 🙂

bombulka666
30. mar 2015

O pol 9tej chuť na kávu? :D to čo je toto? :D samozrejme bez kofeínu ? Samozrejme bex kofeinu :D dnes mi tak vadí hluk 😲

bea0802
1. apr 2015

@belasakobylka
@bombulka666 ahojte zienky....tak ako to u vas vyzerá ? 🙂

moncicip
1. apr 2015

@bombulka666 Ty na com Ficis???

bumibo
1. apr 2015

Babule je tam ten such alebo nie? Ci uz ja som úplne.....

moncicip
1. apr 2015

@bumibo ja tam daco uplne slabulilinke vidim. Skus test zopakovat tak o dva tri dni rano a uvidis.