icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

nika234
7. apr 2015

@zuzka71291 ja sa uz neviem dockat ked si spravis test 😉 drzim ti palce bolo by super keby to hned vyjde 🙂

curlynka
8. apr 2015

@zuzka71291 to je kraasne. Tak nech je to ta dobra sprava. Mne Dr povedal, ze 3 mesiace po vysadeni Hak su najplodnejsie. Ja som vysadila este v septemberi 2014, ale to sme si stale davali pozor.az teraz sme na tom zacali pracovat, ale neviem ci daco bude este ma aj skolila chipka... Hruuuza

zuzka71291
8. apr 2015

@nika234
@curlynka nooo,baby.samozrejme negativny.ale nevadi.bola som trosku sklamana,ale nesmiem tak na to mysliet.lebo sa scvoknem.mozeme dalej skusat vsetky tri 😊vsak to,ze prve tri mesiace je vysoka sanca,tak som dufala.uvidime potoom ☺

bea0802
8. apr 2015

@zuzka71291 ahoj a kolko sa pokusas? My sme zacali v marci a tiez to nevyslo tento mesiac ale nevadi ved dame nabuduce 😀 pozeram ze mame rovnaky vek aj ja mam 23 🙂

curlynka
8. apr 2015

@zuzka71291 tak ešte nič nie je stratené 🙂 a podarí sa nabudúce presne tak. Ja to tiež tak beriem. A máš aj ovulačné testy? Lebo ja zatiaľ bez nich....

nika234
8. apr 2015

@zuzka71291@bea0802 neboj zuzi nabuduce to vyjde.mozme sa teda snazit vsetky 3 ked sme zacali vsetky v marci.uvidime ktorej budeme ako prvej gratulovat 😉

nika234
8. apr 2015

@butterfly333 ahoj tak dnes som si kupila tie kvapky a vecer si dam prvu davku.je tam pisane ze 20 min pred jedlom ale neviem ci sa mozu po jedle.by som si dala uz aj teraz 🙂

bea0802
8. apr 2015

@nika234 aj ty si začala v marci ? tak to je super držím prsty silno.. tiež prvé alebo už más babo ?

nika234
8. apr 2015

@bea0802 ja este nemam babo.cakala som ale prisla som on minuly rok a teraz sa nedari.ty budes mat tiez prve? To je dobre ze nas je viac 🙂

bea0802
8. apr 2015

@nika234 ano ja prve a zacali sme uplne prvy krat v marci ....ale mrcha dosla a to o 6 dni skor aby sa nepovedalo 😀 😀 😀 ale nevadi ideme dalej 😝 ....mrzi ma ze si prisla o babo...ale neboj tento rok to dame vsetky 😠 je super ze nas je viac aspon sa mozme podporovat a nasledne tesit spolu 🙂

nika234
8. apr 2015

@bea0802 ano je dobre ze sa mozem aspon takto vyrozpravat a mozme sa podporit spolu. 😉 heh aj tebe prisla skor? No mne tiez o 4 dni.to fakt ako naschval 😠 ale my to dame!!!! 😉

zuzka71291
8. apr 2015

@bea0802
@nika234
@curlynka ako pozeram,tak sme sa nasli.som strasne rada,ze sme vsetky styri viac menej v rovnakej situacii.mozeme zdielat pocity,info a vsetko.fakt ste ma velmi potesili.to teraz bude 😊😊bea,vitaj medzi nami 😊ano,ja mam 23..tak aj ty si sa rozhodla takto skor? Curlynka ja tiez zatial bez nich.este to az tak velmi neriesim,domnievam sa,ze viem,kedy ovulujem.uvidime casom,ci ozaj viem.zatial som sa na to este nedala,kedze prvy mesiac..babyyy.teraz budeme nedockave,ktorej sa to najskor podari.ale z celeho srdca nam to zelam vsetkym!

bea0802
8. apr 2015

@nika234 presne tak 😠 dáme to isto ! Hej ako naschvál ale zobrala som to pozitívne že aspon sa môžme skôr začať snažiť opäť 😀
@zuzka71291 heh tak sme nakoniec 4 ? No super teším sa baby .... Ja tiez zatiaľ neriesim žiadne ovu testy ani nič podobne ...nechcem sa s tym stresovat hned na začiatku ....a ano zuzi ja tiez takto skor ...i ked ja to takto neberiem... s manželom sme spolu 9 rokov nedávno sme mali svadbu a myslíme ze nemáme naco čakať ...každý dospieva inak a my obaja cítime ze je ten správny čas 🙂 ....inak aké by bolo super kebyze to dáme vsetky v jeden mesiac 😀 držím nam palce 😝

maximirka
8. apr 2015

Ahojte, zienky chcem sa vas opytat ci duphaston pomohol niektorej otehotnieť aj pri polycystickych vajecnikoch..totiz dnes mi doktor oznamil ze mi nedozrievaju vajicka a dal odporúčanie pre manzela na spermiogram tak neviem uz v co mam dufat ze sa nám to raz podari... :( uz len dufam ze aspoň on bude v poriadku...

lucinka3289
8. apr 2015

34dc

zuzka71291
8. apr 2015

@bea0802 no,bude to teraz zaujimave 😊ja to tiez tak neberiem,taktiez sme sa obaja zhodli na tom,ze teraz je ten spravny cas.my sme spolu necelych 5rokov.a kolko ma manzel? 😊len mna koncom aprila caka laparo,tak budete mat mesiac naskok 😉

bea0802
8. apr 2015

@zuzka71291 manžel bude mat coskoro 27 🙂 ....tak držím prsty ty nás určite rychlo dobehnes 😉

curlynka
8. apr 2015

Kocky som rada, ze nas je tu viac 🙂 ale ako pozeram ja s mojim drahym sme tu zatial najstarsi :D no ale v kazdom pripade mi ai zacina ovulka, lebo ma boli raz jeden vajecnik, raz druhy. Drzim palce baby....
@zuzka71291
@bea0802
@nika234

butterfly333
8. apr 2015

@nika234 radšej ber tak ako pišu pred jedlom.😊

petra212
9. apr 2015

@lucinka3289
parádny testík, blahoželám 🙂

ba81
9. apr 2015

@curlynka myslím ,že ja som starsia 😉 ja mam 34 a ten môj 30!

nika234
9. apr 2015

@curlynka
@zuzka71291
@bea0802
Nooo tak sme 4,to je super.budeme sa teraz pretekat ktora skor ale ja to budem mat o cosi horsie ked mam PCO a este k tomu priatel odchadza na 7 tyzdnov sluzobne prec takze si davam pauzu 😒 ale potom ked pride tak ten zameskany cas dobehnem 🙂

butterfly333
9. apr 2015

@maximirka kup si femi kvapky od valoviča su na to dobre. Alebo inofolic.

zuzkasu
9. apr 2015

@butterfly333 tusim sa pridam radse k tymto snazilkam 🙂

curlynka
9. apr 2015

@ba81 a dovtedy som teda bola.Uz ste sa zacali snazit o babatko?

ba81
9. apr 2015

@curlynka 😉trochu som sa votrela!jasne..snažíme ...už od septembra len som mala zápal maternice tak som sa liečila.doktor mi nakazal materskú kasicku!tak idem kúpiť

curlynka
9. apr 2015

@nika234 , @zuzka71291, @bea0802 7 týždnov je teda dost, ale tak nikdy nevies..mozno sa zadari este skor ako odide 🙂 Ja som chora, dnes som bola u Dr. a chcela mi dat ATB tak som jej povedala, ze sa snazime o baby, tak som skoncila s bioparoxom a paralenom. Uvidime ci nebudu treba, lebo vravela, ze nie je dobre brat lieky...ze mam sa brat akokeby som dojcila, alebo bola tehotna, ze ani vtedy zena nic nemoze....ach jo...tak som teraz PN a oddychujem 🙂

curlynka
9. apr 2015

@ba81 nastastie ten zapal sa da liecit, takze uz je to teraz ok?? Ja az taketo vazne nemam, ja skor dost casto kvasinky, ja uz neviem .....a mam myom, ktory sa zvacsil za posledne 2 roky, tak Dr. hned odporucil tehu, ze cim skor tym lepsie. Tak o par mesiacov na to sme sa na to dali....a uvidime....

ba81
9. apr 2015

@curlynka no ja mam mykózu skoro každý druhý mesiac😁 ..tak držím palce nech to už je😉

bea0802
9. apr 2015

@zuzka71291
@nika234
@curlynka no dost týždňov budete od seba ale nevadí verim ze nás ryyychlo dobehnes 😝 .....a tebe curlynka skóre uzdravenie prajem nech si čo najskôr fit....a nevadí že si najstaršia stará isto niesi 😠 .....ja strašne cítim vajecniky takže začína ovulka....ja ju mam stale taku bolestivu ale nevadí aspon viem kedy mam 🙂 som zvedavá ako to dopadne tento druhý mesiac verim ze budu // ...držím nám všetkým prsty 😝