icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

zuzka71291
9. apr 2015

@bea0802
@ba81
@nika234
@curlynka aj ja som jeden cas prekonala zapal maternice a to mam 23...aj to je jeden z dovodov,preco som rozhodnuta mat babo skor..kedze v mnohych pripadoch baby v mojom veku na babo este ani nepomyslia.ale ako pozeram..kazda mame nieco.curlynka...sup sup,drzim palec.je to zaujimave,ze aj pri snahe by si nemala lieky.to som netusila,ale aspon budeme vediet...nika.ten cas rychlo zbehne..dufam,ze ti pomoze vsetko aspon v niecom,na co sa obratis,co sa tyka ovulky.aj tu vidim aky je ten zivot naozaj rozmanity.sme v rovnakej situacii,ale zaroven to je pri kazdej o niecom inom.ja uz mam termin laparo...tak sa zacinam bat,aj ked vien,ze to nie je take strasne...ale bojim sa toho,co mi povedia po nej.ozaj.vy s tym nemate skusenosti?

nika234
10. apr 2015

@zuzka71291
@curlynka
@bea0802
No je to dost dlha doba ale aspon nebudem na to tak mysliet a aj ked priatel pride domov tak sa budem na neho tesit a nemysliet na to ze treba pracovat na detoch 😉 s laparoskopiou nemam voobec skusenosti a poriadne ani neviem co to je 😉 a curlynka tebe prajem skore uzdravenie.viem ze by sa vtedy nemali jest atb ale aj pocas choroby sa parom zadarilo,citala som to tu na konikovi.tu sa vela dozviem a teraz ked budem sama tak budem len tu 🙂

zuzkasu
10. apr 2015

Baby ja som taka smutná, moj drahy mi vcera po našom doterajšom neuspechu, povedal ze on sa na to uz neciti. Tento rok bude mat 39 a zacal stym ze uz je stary a nevie si predstavit ze ked bude dieta dospele ze bude mat 60 rokov ☹ mne uplne zhasla nádej nebola som pripravená lebo doteraz sa tváril ze aj on chce babatko a robil co mohol, ale asi ho to prestalo bavit. Ja neviem ci sa dokazem vyrovnat stym ze uz ziadne dieta nebude. Silne rozmyslam ako ho este presvedcit, celu noc som rozmyslala nad tym co mu poviem.

kris121
10. apr 2015

🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺
Ahojte snazilky zostal nam FOLANDROL pre vasich snazivcov 25 kusov zakupeny vid link http://www.pilulka24.sk/folandrol-30-vrecusok bolo kupene za 14,20€ tridsat kusov plus postovne. ponukam zostatkove zasoby za 10€ nam sa zadarilo 👍🏻 a zatial vsetko vyzera nadejne tak dufam ze to tak aj zostane do stastneho konca u taketo doplnky pre mojho snazivca uz nebudem musiet objednavat 😜
kto mate zaujem ozvite sa zostalo mi trochu aj v gynex kvapkach a dakych 20 tabliet vitamarinu
zelam kazdej uspesne snazilkovanie😘

puffu
10. apr 2015

@zuzkasu skus mu vysvetlit preco by si chcela mat este jedno dieta, alebo mu skus navrhnut ze nemusite tlacit na pilu a ze sa nemusite intenzivne snazit ale ze si nebudete davat ani pozor a ze to vezmete tak ako to pride.. ak mate mat tri deti tak ich mat budete.. nedavno som tu citala jeden prispevok od jednej uzivatelky ze z urcitych dovodov chceli iba jedno dieta a vzdy si davali pozor a pouzivali ochranu, cez ochranu sa jej podarilo otehotniet a dokonca caka dvojicky..🙂 takze clovek moze planovat ale osud to zariadi inak.. tak drzim palce aby si to po com tuzis aj dostala..

zuzkasu
10. apr 2015

@puffu Dakujem za odpoved, asi mas pravdu ak to ma byt bude to. len ja akosi stracam nadej bojim sa ze ta tuzba bude nekonecna a budem nespokojna ☹ ale zatial sa teším že mám dvoch krásnych synov 😀

butterfly333
10. apr 2015

@kris121 aas pozerám že sa ti zadrilo supeeer to ma teší a ako dlho ste sa snažili?My sa snažím pol roka a nič 😕

kris121
10. apr 2015

@butterfly333 no tak uuuuuplne ze vazne sme sa snazili od februara to uz ale tak extremne pre mna ze ovu testiky vitaminiky vypocet kade coho meranie bazalnej a tak 😀 draheho to hned prestalo bavit ze takyto maratom na "rozkaz" uz veru neni velmi prenho a hlavne s vedomim mojich vsakovakych problemov. tak sme zacali riesit uz aj gyn-fiv v nitre mame za sebou dake vysetrenia odbery a medzicasom som zistila ze som tehotna takze sa zadarilo akoby na prvy vaznejsi pokus 😁 tusim stredu mam termin na tej klinike a to bude podla mojich zaznamov presne mesiac na den presne co sme "pocali" uf pride mi to take trhle ze to viem ale ano viem bo som si pisala vsetko do aplikacie specialnej na tento ucel chichi este aj hodinu 😂 tak uz len dufam ze to bubde v poriadku a po mesiaci mozno uz aj doktor uvidi na sone ci to je normalne alebo nedajboze mimomaternicove
no prsia mam uz jak dojna kravicka mespim druhy tyzden co ma tak bolia podbrusko aj vajecniky ze ufff tak ked sa nad tym zamyslam zatial tomu stale nemozem uverit ze sa nam zadarilo akoze fakt nechapem preto s toho zatial nerobim oslavu bojim sa sklamania ale zas na druhej strane asi si uz tam hore niekto povedal ze uz mam dost rokov aj rozumu a ze si uz aj ja konecne zasluzim ☺️

lia23
12. apr 2015

Ahojte kocky, pred chvilou som robila ovulacny testik, myslim ze by aj mohlo byt, ze??🙂

lenka0714
12. apr 2015

@kris121 gratulujemmm, takze si ďalšia tehuľka možno aj z Inofoliku 😄 koncom februára som Ti písala, ze mne Inofolic nepomohol, ze som od neho pribrala a hľa, asi je ten vitamín predsa len dobrý 😉 ja som ho zacala zase brat, tak uvidíme, co z toho bude 😀
počuj, môžeš mi napísať názov aplikácie na iPad, ktorý si používala? Mne sa moje aplikácie akosi nezdajú 😣

kris121
13. apr 2015

@lia23 jasnee👍🏻 moze sa ist na vec😉

kris121
13. apr 2015

@lenka0714 ahojky tak ja fakt neviem ci mi pomohol ten inofolik ale faktom je ze sme tehu aj ked lekar to potvrdi az stredu a dufam ze to uz bude vidiet aj ci je to normalne tehotenstvo presne to budu 4 tyzdne co sme pocali tak teoreticky by mal uz aj cez ultrazvuk vidiet daku tu mrnavu zubrienku 😀
inofolik stale uzivam dvakrat denne poctivo az do 12 tyzdna by sa mal zmenu hmotnosti som zbadala az posledne dva tyzdne odkedy mam ranne nevilnosti a viem ze som tehu 😊 to bude tym ale to tak kilecko kilecko a pol lieta hore dole kazde rano a maly pupcok uz tiez trocha vidno
apku mam WOMAN LOG PRO zakladna woman log je zadara ale ja som si kupila tu pro za 3,99€ je super akoze vsetko si tam mozes znacit je to fajn cez hmotnost a symptomy aj ti poslem foto pre predstavu ked sa mi to podari nariahnut 🙂
potom na tu abku je navezna dalsia uz tehotenska PREGNANCY ta je ta zakladna verzia tiez zadara a ja som si zasa stiahla tu rozsirenu za dalsich 3,99€ PREGNANCY PRO tu pouzivam teraz tiez je super vypluje ti termin porodu podla predoslej apky ak si budes poctivo znacit "styk" 😊 takze fajne to je vazne a tiez zasa zaznamy terminy u lekara vsetko mozne mozes zapisovat a mas to vsetko v jednej apke na jednom mieste este aj ti ukaze presne v akom stave v danom tyzdni je plod no ved kukni skusim supnut fotky
vyskusaj verziu zadara ako ja a potom ti to neda ako mne a stiahnes aj platenu hihi ved zas 3,99 bolo bude to minies ani nevies kde ked ides do obchodu a my snazilky si zasluzime nieco pre seba ci nie❓😁

lia23
13. apr 2015

@kris121 dakujem za odpoved 🙂 len skoda ze tento testik bol orientacny len....priatel doma nie je, ze by som sa na neho vrhla :D ale aspon viem ze vsetko funguje tak ako ma, kedze mam s tym problem, no posledne mesiace mi ovu funguje ako svajciarske hodinky :D

kris121
13. apr 2015

@lia23 mne pomohla appka na tablet vid vissie moj prispevok urceny pre lenku je super spolahliva a tiez som si podla nej robila kontrolu aj testikmi a sedelo to super samozrejme za predpokladu ze mas cyklus pravidelny
drzim palce urcite sa dockate 👍

lia23
13. apr 2015

@kris121 ved to ze nemam pravidelny, preto uzivam duphaston ...teda, pravidelny, no pre mna je pravidelny 28 dni :D ale pre dr je pravidelny aj moj 32 dni....i ked nie vzdy to je presne tolko, raz tak, raz tak, raz 40, raz 33, dokonca dva mesiace dozadu, som mala asi druhy alebo treti krat v zivote MS po 28 DC, co som ostala v dost velkom soku :D....ale tak v podstate tych 32 dni mavam.. preto aj mavam ovu psunutu a sledujem ci priznaky sa zhoduju s testami a tak....tak len tak orientacne, tento mesiac nam to nevyslo, tak snad buduci buduci, lebo babatko chceme velmi, len sa nam nedari nejak zosuladit "tutu-mutu" s ovu, kedze zatial spolu nebyvame, ale vsetko bude :D a dakujeme, snad sa coskoro dockame....inak, len tak medzi nami :D, zavidim ti tak v dobrom ten 5tt, drzim palce aby vsetko bolo v poriadku 🙂

lia23
13. apr 2015

@kris121 ianskie, ja mam podobnu appku, v mobile, a tiez funguje na podobnom principe ako ta tvoja, a myslim ze aj sa da pola toho orientovat, no tiez to pouzivam skor len orientacne a sledujem ci sa to zhoduje 🙂

kris121
13. apr 2015

@lia23 no ja som skusala tu appku aj ked sa posuval o den dva moj cyklus a ona automaticky podla zaznacenej poslednej menstruacie vypocita aktualnu ovu jasne ze to ma byt orientacne ale uz nemusis kupovat tolko testikov virs sa riadit hore dole den podla appky a mne to vzdy vazne sedelo na 100%
no mrzi ma ze sa nedari ked je to take rozhadzane v cykle urcite je to komplikovanejsie to verim ale zasa staci sa len sledovat a urcite tie spravne dni neprepasies 😉
uz si to len zosuladit s drahym jasne ked to mate este aj v tomto " komplikovane" ale ja vzdy zastavam nazor ze ked sa chce tak sa da vsetko aj z macky si psa vycvicit 😁
drzim velmi palce lebo babenko si nezasluzi nikdo viac ako ten ktoremu sa nepodari napoprvi krat takze hlavu hore a nevzdavat to
ja som sa riadila aj podla BT neskusas? rano pred veckom a vstanim s postele merala v posve a tiez to pekne u ebnicovo sedelo 😄 ani som doteraz netusila ze som jak z ucebnice chichi a vidis predsa sa za tych 38 rokov co mam az teraz zadarilo
duphaston som pred 15-timi rokmi uzivala aj ja ked som bola v programe planovaneho rodicovstva aj sa nakoniec po pol roku zadarilo ci tak dako ale zial v 13-tom tyzdni sa zistilo ze sa nevytvara zlte teliesk a plod sa prestal vyvyjat a musela som na prerusenie😞 vselico sa stava
ja teraz preto uz nic nenechavam na nahodu a som aj na CAR klinike registrovana a obieham vsetky vysetrenia odbery aby sa predislo najhorsiemu
stredu tam prave idem tak uvidime co povie pan doktorko dufam ze bude mat len a len povzbudive spravy pre mna a ja sa konecne miesto strachovania mozem zacat radovat ☺️

lia23
13. apr 2015

@kris121 ano urcite sa da ked sa chce, no u nas je to zlozitejsie, kedze spolu zatial nebyvame, a pracuje tak ze chodi dost casto do zahranicia, takze je tazke to nejak zosuladit, ale vsetko bude 😀....ja ho buduci mesiac znasilnimu cez ovu aj keby sa malo co diat... 😀 ja beriem dufik aj kvoli nepravidelnej ms...kedze mam s ovukkou vo vseobecnodti problem, tak aj kvoli udrzaniu v pripade tehu, kedze v minulosti som potratila...tak snad buduci mesiac sa uz budeme test z // 🙂

kris121
13. apr 2015

@lia23 urcite sa zadari drzim vam palceky 👍🏻

lia23
13. apr 2015

@kris121 dakujem, ine neberiem, lebo uz ma to stve 😀

lenka0714
13. apr 2015

@kris121 dakujemmmm 😉 a nič neboj, vsetko bude v poriadku, u dokyho uvidíš krásnu bublinku 😉

poisonblu
13. apr 2015

ahojte, dlho som tu nebola, zaciname sa snazit buduci cyklus, cize nejak v polovici maja...chcela by som.dievcatko, nech mame parik, tak snad to vyjde...

poisonblu
13. apr 2015

@kris121 tiez som pouzivala.kedysi woman log, ale presla som na zensky dennik, tiez fajn apka...ty si znacis aj naladu? ja len menzes, ovu a styk...

kris121
14. apr 2015

@poisonblu ahoj noooo mne sa paci prave preto ze ta platena verzia ma tolko moznosti nielen teplota vaha tlak ale aj nalady poznamky ake lieky uzivas a tak pride mi to fajn mat komplet vsetko na jednej hromadke 👍 v dnesnom svete ked je cloveku uponahlany a nepameta si ani termin u lekara je to podla mna fajn

hotelacka
14. apr 2015

Ahote Bambulky tak aj ja by som sa k Vám rada pridala do skupiny. Naposledy som sa tu zapajala do tychto tém v skupine Snažilky 2008 :D :D Vtedy sa nam po 2mes. snaženia podarilo hneď babo - teraz su to už 3 mes. - tak idem medzi Vas. Tento mesiac už z toho asi nič nebude - teplota mi rano ( 28DC ) klesla na 36,80 (z víkendovej 37,23°C )- čo asi predpoveda prichod MS. Takže dnes/zajtra očakavam - a ideme nato odznova 🙂

kris121
15. apr 2015

ahoj kazdemu kdo sa somnou chce tesit 🐾🐾🐾🐾 prave som dosla z kliniky a tehu potvrdene doki ze ani krv netreba brat ze to e jasne tehu a je v maternici a uz zaznamenal aj akciu tlkotu ale to vraj az o tyzden bude viditelne pekne🐾🐾🐾😄😄 kazdopadne vraj to vyzera zatial na normalne tehu. tak ma hned presunul na druhu kliniku ze tam sa pani doktorka specializuje na take problemove tehulky ako som ja tak super idem sa tam hned na buduci tyzden objednat
jo a tie desne bolesti co mam tak to by som nebola ja keby mi rovno nepraskla cysta tak fasa uz posledna boli tri tak dve vlani a tato teraz niekedy ze mam plno tekutiny v dutine ale ze to nijak neohrozi plod tak dufam ze to tak fakt aj bude a mozeme sa tesit konecne bez obav ☺️
dakujem za podporu a snazilky snazilkujte sa neni nad ten pocit ked lezite na koze a doktor vam ukazuje male nskoro neviditelne nic ze toto je to vase vytuzene a je tam kde ma byt a vyzera to zatial ok aj ked je zacasubale je to na najlepsej ceste
so slzami stastia som odchadzala este aj upratovacka na chodbe mi blahozelala jooooooooj nic krajsie sa mi uz hooodne davno nestalo

kris121
15. apr 2015
lia23
15. apr 2015

@kris121 gratulujem k Bodke 🙂...uz to len vsetko dotiahnut do uspesneho konca , drzim palceky 🙂

puffu
15. apr 2015

@kris121 gratulujem a prajem krasne a bezproblemove tehulkovanie az do konca..🙂

kris121
15. apr 2015

@lia23 nooo fakt je to take male nic 4mm zhruba no napriek tomu to male nic dokaze sposobit uzasny prival emocii 😂 dufame ze to vsetko dotiahneme do uspesneho konca dakujeme😘