icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

wera01
6. jan 2015

@ivka228 Hovorím si, že na paniku a stres bude ešte čas 🙂 Síce na prvé dieťa už mám dosť, ale nikdy sme ani ja ani manžel nemali nejaké zdravotné problémy, športujeme, zdravo sa stravujeme tak hádam sa čoskoro zadarí 🙂.

bea0802
6. jan 2015

@ivka228 😀 dakujem ano ano je to netradičné ale sme spolu cez 8 rokov cez 2 spolu bývame tento rok sme kúpili aj vlastný byt tak nevidíme dôvod čakať...mali sme dva možné termíny buď jún alebo február a keďže sme si zamilovali zimnú vyzdobu a mám aj narodeniny po polnoci tak sme do toho šli a vobec neľutujem...a ano sneh by som si priala ale nieco take ako je teraz u nás v KE lebo vidím ze si odtiaľ žiadnu fujavicu 😀

lenula57
6. jan 2015

AHOJTE dievčence tak ide sa na to ako sa hovorí ako na nový rok tak po celý 😉..čiže ide kolobech od znova 7.1. idem na gynekologiu tak držte palce aby bolo všetko v poriatku a aby sa babo v 2015 podarilo 😉

bea0802
6. jan 2015

@lenula57 držím palce verim ze sa určite zadari 🙂

lenula57
6. jan 2015

@bea0802 dakujem velmi pekne 🙂

littledesire
6. jan 2015

@lenula57 drzim palce 🙂 ja idem volat na vysledky z cyto zajtra 🙂

lenula57
6. jan 2015

@littledesire dakujem držím palce ja to mám všetky tieto výsledky dobre len ja som dokojila ale zase sa mi začalo robiť :-/

bea0802
6. jan 2015

@lenula57
@littledesire baby ono asi blba otázka ale je potrebné predtým ako otehotniem ist gyndu ? A ked ano tak kvôli čomu na aké vyšetrenia? Kys. listovu uz užívam a vidím ze skoro vsetky tam idete ale chcete ist chodíte len na preventívne alebo nieco speci ? Dakujem chcem to brať ozaj zodpovedne 🙂

lenula57
6. jan 2015

@bea0802 ja tam idem iba koly tomu aby mi čosi dala na to aby sa mi prestal tvorit prolaktín..inak nie ale ak by ste sa dlhšie ako bol roka tak vtedy treba.. 🙂

littledesire
6. jan 2015

@bea0802 netreba, ak si zdrava... a nic ta neboli, nemas spinenie, bolesti velke, nepravidelnu ms 🙂 ja som isla, lebo som isla jednak na preventivku, jednak na kontrolu po cyste ..

bea0802
6. jan 2015

@lenula57 aha uz chapem 🙂 dakujem pekne.

lenula57
6. jan 2015

@bea0802 zamaličko ale u každej ženy je to inak 🙂..keby ešte niečo kludne sa stačí spýtať a ak bude v mojej znalosti tak pomožem 😉

wera01
6. jan 2015

@bea0802 ak nechodíš na pravidelné kontroly tak asi by som predtým šla. ja som roky nechodila, tak som predtým ako sme začali snažilkovať absolvovala prehliadku a viem, že som v poriadku. Ja som sa bála, že otehotniem a potom zistím, že mám nejaký problém, čo by mohol bábatku uškodiť.

bea0802
6. jan 2015

@littledesire ano uz chapem dakujem za vysvetlenie ...všetko mam ok tak dúfam ze sa zadari 🙂

bea0802
6. jan 2015

@lenula57 som rada dakujem určite sa na teba este obratim lebo uz máš chlapčeka ako vidím takže uz si určite skusenejsia ako ja 🙂

bea0802
6. jan 2015

@wera01 ano na preventívnu určite pôjdem nech viem ze je všetko na 100% v poriadku i ked mam trochu strach ja som brutálny strachopud z takýchto vyšetrení ale este ich zazijem mnoho takže v pohode to prezijem 😀

ivka228
6. jan 2015

@wera01 presne tak, pozitívne myslenie je veľmi dôležité. A možno sa podarí na prvú supu. 🙂

ivka228
6. jan 2015

@bea0802 tak to môže byt krásne, naokolo bielo, slnko svieti, vietor nefuka iba mierne mrzne. A inak aj ja som februárova. 🙂

littledesire
6. jan 2015

@ivka228 inac ja som tiez ryba, ale ja som marcova 🙂 horoskopy som zatial nesledovala 🙂 a an i neviem ze ci chcem ich sledovat, inac zvykla som predtym, teraz mam dajaky respekt, lebo som nastavena na tehotenstvo a novu pracu tento rok a ked si precitam daco zle, tak sa bojim ze sa mi to dostane do hlavy a ze sa to splni 🙂

lenula57
6. jan 2015

@bea0802 na moj vek by som nemala byť ale tak čo už jasne rada pomôžem viacerim ja sa rada podelím o skusenosti 😉

wera01
6. jan 2015

@bea0802 ja som tiež strachopud a keď vidím ihlu a krv koniec 😀. Som sa dlho odhodlávala, ale našla som si nového gyn a ten sa ani nedá porovnať s tým starým.

lenula57
6. jan 2015

@bea0802 a inak ja som Januárová .-)

lenula57
6. jan 2015

@wera01 počkaj si pri pôrode tam ty to bude jedno 🙂..

littledesire
6. jan 2015

@bea0802 urcite sa zadari, treba pozitivne mysliet 🙂

wera01
6. jan 2015

@lenula57 to dúfam, že mi to bude potom jedno. Mám aj nízky prah bolesti tak to budem mať zaujímavé 😒 Ale zvládnem to 😀

ivka228
6. jan 2015

@littledesire veľmi dobre si nastavená🙂 a horoskop nečítaj. Ja ti poviem v skratke, ze od júna nás čaká šťastne obdobie.

littledesire
6. jan 2015

@ivka228 hehehe 🙂 super super, taketo pozitivne spravy mozem 🙂dik 🙂

poisonblu
6. jan 2015

Ahojte..my mame 2rocneho chlapca a tento rok chceme druhe...problem je, ze maly nezaspi sam, takze sa bojim ist do druheho, kym nie je v tomto samostatnejsi..my totiz uspavame v nosici, co teda sa vylucuje s tehotenstvom a netusim ako ho to odnaucit ☹

Inak otehotniet by som chcela nejak v maji, vtedy sa zacneme snazit, maly pojde v septembri do skolky, tak by to bolo super...

puffu
6. jan 2015

@littledesire z dubaja sa leti boeingom 777, to dvojposchodove lietadlo airbus by nemalo pristavaciu drahu dostatocnu na mauriciu, my sme leteli s nim manchaster dubaj a dubaj manchester, ale to je jedno...kazdopadne je to super zazitok..a ze je vsetko na palube zadara..:D ked sme isli na kubu tak sme na palube mali jedlo ktore sme si zaplatili a potom uz nic, ani voda ani napoje zadara...dokonca ked som bola hladna a pytala sa ci maju nejaky sendvic tak ze nie...a let bol 12hodin vkuse..ale plaze a more bolo na kube krasne, inak nic moc...sice sme radi ze sme to videli ale uz by som tam nesla
na stvorkolkach sme boli aj my, aj na konoch...my sme mali v tomto este take stastie ze sme boli na stvorkolkach jedini, ziadna skupinka tak sme sa poriadne vyblaznili...
a kedy ste tam boli? my marec 2013

bea0802
6. jan 2015

@ivka228
@littledesire
@lenula57 ha ha sme sa tu zišli zimné mesiace 😀 ja som vodnár ...a ano verim ze to bude krasne uz sa nemôžem dočkať našej svadby a potom toho čo príde 🙂 a lenula koľko máš rokov ak sa smiem spýtať ? ....a littledesire ja myslím az príliš pozitívne v tomto smere tiez neviem ci dobre robim 😀
@wera01 ked ti povien ze este nikdy od kedy si veci pamätám som nebola na odbere krvi mi uveris ? Ja mam nehorazny strach z tychto veci aké kvôli bábu to snáď prekoname 🙂 😀