Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@poisonblu ahoj, teba si pamätám z novembroviek. Ja mám tiez rovnakého chlapčeka a tiez nezaspava sam. Dokonca s ním spím v jednej izbe. V lete sme sa sťahovali a kúpili mu veľkú posteľ, tak sme ho hned naučili, ze to je uz jeho nova posteľ, ale akosi sa bál spat sam a tak som zo začiatku spala s ním a on si na to tak zvykol, ze teraz má nechce pustiť. ☹
@ivka228 no nas ma tiez sam izbu od augusta, spinka tam, ale ja ho tam davam uz spiaceho...este kojim, tak niekedy zaspi aj pri kojeni...len ked sa v noci zobudi, tak ide ku nam do postele..inak ked spi pri mne, tak prespi celu noc...mne by nevadilo, ze by som mala lezat pri nom, hlavne keby zaspi...len on sa chce nosit 😖
@puffu fuha, no s tym jedlom dost zvlastne.. ja by som nevydrzala..
na emirates sa mi praveze to jedlo dost pacilo 🙂 som ani nestihala jest 🙂
nas na stvorkolkach bolo vela v skupinke, ale kedze bolo vela japoncov tak potom rozdelili ich do samostatnej a my sme isli asi 4 ci 5 stvorkoliek, nepamatam 🙂 aa tieez sme sa dost vyblaznili potom 🙂 my cela skupinka rychlo a toti japonci jak som videla z dialky ta pomalicky hore dole :D
my sme boli v marci 2014 :D
@bea0802 hm.. tak co ja viem, ci vela pozitivizmu skodi, myslis ?🙂 neviem :D
@littledesire tak japonci musia vsetko fotit :D..my sme skoro stale chodili na privet vylety kedze sa neradi prisposobujeme lebo vzdy sa najde v skupinke niekto za kym treba cakat tak radsej chodievame vzdy iba vo dvojici...my sme vtedy boli na Kube..:D ale kebyze ideme na mauricius este raz tak idem o trochu skor, nie na konci ich leta ale na zaciatku kedze som sa strasne tesila na litchi a mango ale uz bolo po sezone..ale tie male ananasy boli vynikajuce nechutnala si?
@littledesire nemyslím ze škodí práve naopak len nechcem byt potom viac sklamaná ak by náhodou nič nebolo čo si nepripustam, tak som to myslela ale nechcela som to písať lebo uz to znie pesimisticky 😀
@puffu no my sme vstup sice privatny nemali, ale tiez sme mali vylety privatne... sme to obehali vsetko so sukromnym soferom.. len ten vstup na stvorkolky privatny nebol 🙂
mne marec celkom vyhovoval, lebo bolo menej dazdivo.. mozno by so skusila november, december,.. to by bolo super 🙂 hm.. nie ananas som nechutnala 🙂 teda mozno mali v hoteli a mozno som to tam aj jedla, ale neviem ze to bolo to :D
@bea0802 aha aha, chapem chapem.. radsej chces cakat horsie a potom byt prekvapena a stastna, ako cakat dobre a potom sklamana 🙂 je to normalne...
@littledesire presne, december, november...aj mne marec vyhovoval, dokonca sme mali jeden den tabulku ze teplota vzduch 30°C a teplota vody 31°C..:D a na ostrove Ile aux cefts ste boli? My sme tam dokonca nasli hviezdicu...takze vas cochvila caka prve vyrocie svadby..🙂
@lenula57 ak ty si s tym stotoznena tak to je super, nemusis sa trapit nad tym co si myslia iny..moja mamka otehonela ked mala 16r, v 17tke porodila prve a hned v 18tke druhe..
ludia budu stale cosi hovorit..my ked sme sa brali tak sm mala 23r co si myslim ze nie je nejako mlade ani stare a stretavali sme sa casto s reakciou ze preco sa berieme ked nie som tehotna..:D
clovek je uz tvor taky ze musi vsetko komentovat, do vsetkeho strkat nos a prave tak ako to robi on, je to najlepsie ako by to mali robit aj ini..
@puffu neboli sme na tom ostrove, velmi sme chceli, ale nevysiel cas.... :( kvoli svadbe.. aj to je dovod preco tam este urcite chceme ist 🙂
JJ caka nas, uvidime co vymyslime no, lebo budem v tom case este v skusobnej dobe.. asi len nejaka vikendovka :D ale mne to inac ani tak nepride :D:D:D ze uz sme skoro rok manzelia heheh :D len sa inac oslovujeme :D
@puffu krásne povedané a nechcem nikoho teraz odsudiť alebo čo ale pri dieťati sa dá všetko stíhať ja si dorabam školu..lenže tvoj tatino si ju zobral ja som zostala sama ale prišiel muž ktorý ma Sebka rad ako svojho a chce aby sme si to už odžili aj svoje a potom vychovali a mali pokoj a čakali už len na vnučence 🙂
@littledesire cas strasne rychlo uteka,ani sa nenazzdas a budete 10r manzelia..my sme isli d UK maximum na 2-3 roky a uz sme tu 6 a pol...po svadbe mame 3 a pol roka a vobec mi to tak nepride...uz sm s muzom 1/3 mojho zivota a tiez mi to tak nepride...a ze dalsi rok bude 10rokov co som zo skoly...:D to uz vobec nie...niekedy mam pocit ze registrujem iba jeden den v tyzdni ako rychlo to vsetko uteka...ale my teraz zijeme aj dost takym hektickym zivotom tak by sa to mohlo potom trochu tak upokojit, tesime sa ked budeme na SR a budeme chodit do lesa, hor a trochu vypnut, uzivat si pritomnost a trochu spomalit...
@lenula57 ja sa chystam tiez na materskej robit VS a nejako sa nebojim, ked ma clovek pri sebe ludi co mu pomozu a hlavne partnera na ktoreho sa da spolahnut tak sa da a clovek je tvor prisposobivy, zvykne si na vsetko ked musi a niekedy je v nas viac sily ako si myslime...
tak to potom u teba nakoniec vsetko dobre dopadlo, mas pekneho syna, milujuceho partnera...
a tym ze si sa rozhodla za svoje ciny niest nasledky a zodpovednst aj sama je super, mnohokrat ovela starsie zeny to nedokazu tak mas byt na seba pravom hrda a urcite nie sa hanbit...
@lenula57 vobec nevidím dovod nato ta odcudzovat skor obdivovať koľko je mladych matiek ktoré hodia dieťa na krk svojim rodičom a nestaraju sa...pozri kazdy dospieva inak a ty si sa k tomu postavila zodpovedne a staras sa tak prečo nie a este vacsi obdiv máš u mňa ze si ostala sama a aj tak si to zvládla...prajem vám nech sa vám zadari a nech ste šťastná rodinka....ja o polnoci na mojej svadbe budem mať 23 a tiez to niekomu pripadá divne ze sa berieme a že chceme po svadbe dieťa...ale čo zabezpečená som skolu končím tento rok s priateľom sme spolu cez 8 rokov tak naco mame čakať....vieš ludia mali, majú a budu mať vždy stiplave jazyky no najviac práve ludia ktorý ta poriadne nepoznajú ale jedným uchom dnu druhym von 🙂
@littledesire Nie, to mi povedal lekar a aj som citala. Vystelka musi byt pekna, hruba a ked mas malo progesteronu a krvacas uz pred mens, tak ta vystelka nie je boh vie co... A moju videl pred mens. na ultrazvuku a povedal, ze je velmi nepravidelna, kde tu prilis tenka. No tak papam progesteron. Ale to ma vela zien, takze to moc neriesim.
@puffu asi hej 🙂 ako nemam pocit ze by som nejak rychlo zila, aj chodime na vylety, prechadzky a tak, a aj tak si obcas spomeniem ze ako to rychlo ide :D
podla mna ked pridete na SVK, tak uircite spomalite, minimalne ty, ked budes tehotna 🙂
@mikema aha, a to len tak ti vysetroval, ci si povedala nech ti to on vysetri ze jak to vyzera.. a kolko tak pred ms krvacas? a normalne krvacanie ci len take spinenie, bo ja tak jeden den pred ms mam take slabucke spinenie a tak.. no ta uvidime 🙂
@littledesire v uk by sme chceli ostat co najdlhsie, na matersku sa tu nastupuje najskor v 30tt, ked uz tu budeme tolko rokov tak by som chcela matersku z uk, ale kebyze sa neda tak nevadi ale chceme tu potiahnut aj tak najdlhsie ako sa bude dat kedze este mozeme pocas tehotenstva nieco nasporit kdez to kebyze dojdem na sr v nejakom 3-4 mesiaci tak ma asi nezamestna nikto..do leta/zaciatku jesene 2016 by sme chceli byt najneskor doma, uvidime podla tehotenstva.. toto ovplyvnit nevieme

@mikema aj ja verim v pozitivne myslenie, tiez mam vela takych skusenosti ze ked nieco velmi chcem, vyzera to vselijako nemozne, nakoniec sa to nejako podari, alebo ked od toho upustim ze sa to neda, tak nakoniec da..🙂
ja som celkovo taky pozitivne naladeny clovek, nejako sa nerada stazujem a aj ked nieco nevychadza tak ako chcem tak sa snazim stale z tej situacie vytazit to pozitivne..zivot je priliz kratky na to aby sme si ho zneprijemnovali negativnou energiou