icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

kris121
15. apr 2015

@puffu dakujeme dufame ze to bude vsetko OK s co najmensimi konplikaciami
drzim vam vsetkym paceky snazilky 👍🏻

lia23
15. apr 2015

@kris121 tak to ti verim, je to nadherny pocit, teda v priapde , ze sa zena na to babatko tesi.....je to to najkrajsie, co mozeme zazit. 🙂..urcite to bude vsetko v pohode 🙂

bea0802
17. apr 2015

@curlynka
@nika234
@zuzka71291 ahojte baby tak ako to u vas vyzerá ? Ja čakám ci o týždeň mrcha nepríde alebo príde a snažíme sa ďalej ... Silno dúfam ze to vyšlo ... Jediné čomu sa teším že už mi tak ,,nesibe" ako v prvý mesiac kedy som si robila testy uz týždeň pred MS 😀 našťastie ten prvotný ošiaľ pominul a pekne čakám az na MS či bude meškať dúfam že na 9 mesiacov 😀

kris121
17. apr 2015

tak ja uz sedim na 5 hodinovej infuzke v nemocnici 😕 denne budem pichat injekcie a pondelok este uvidime co hematolog
tak ziadna slava ale co uz imunoalergologicka povedala ze toto vsetko nam pomoze je to na tvorbu placenty na zrazanlivost a neviem co este uff
tak ja dufam ze to ozaj bude v poriadku a nase bejby bude rast a vyvijat sa ako ma
drzim vsetkym palceky nevzdavajte sa

nika234
17. apr 2015

@bea0802 ahooj tak dufam moja ze sa ti zadari.haha a ten osial sme na tom rovnako.tiez som sa velmi pozorovala a neviem co este ale uz som neni taka poblaznena.hladam si novu pracu a snazim sa na to nemysliet.urcite sa ozvy ako si dopadla nech viem ci sa budem s tebou tesit.velmi ti to prajem 😉

bea0802
17. apr 2015

@nika234 dakujem pekne urcite dam vediet 🙂 ....ty mas uz draheho prec? a drzim palce v hladani novej prace nech najdes tu spravnu 🙂 ...ono je aj lepsie tak sa nato nesustredit potom clovek ostane bud milo prekvapeny alebo neostane az tak sklamany 😝

bea0802
17. apr 2015

@kris121 smiem sa ta opytat co ti je ? ze si musis pichat injekcie ? ....drzim ti palce nech mas co najlepsie a zdrave tehu az do konca 🙂

kris121
17. apr 2015

@bea0802 nuz sme sice tehu zadarilo sa ale kedze mam za sebou uz viac nevydarenych tehu tak som podstupila seriu vysetreni kade tade a zial na imunoalergologii som mala zatial len cast vysledkov hotovych ale zial skoro vsetky zle 😔 takze v ramci zachovania tehotenstva som ochotna samozrejme podstupit a absolvovat vsetko co len treba
predosle tehotenstva to nik neriesil akurat pri poslednom sa zistilo ze sa netvorilo zlte teliesko tak teraz vzhladom na nas vek sa chcem plne sustredit na uspech a vsetko spravit preto aby to bolo ako ma byt

bea0802
17. apr 2015

@kris121 tak drzim palce nech vsetko dobre dopadne a nech to tentokrat date do uspesneho konca 🙂 budes skvela mamicka mas super pristup ku tomu...presne tak treba urobit vsetko co sa da aby to vyslo a tentokrat to aj vyjde urcite drzim prsty silno 🙂

kris121
17. apr 2015

@bea0802 dakujem 😘 si zlata. aj ja dufam a verim hlavne predsalen je uz medicina na vyssej urovni ako pred rokmi pri poslednom tehu. tak uz vidim aj ten pristup lekarov ze sa snazia ked vidia anamnezu a vazne doterajsi pristup hocikam som prisla bol naozaj skvely. doteraz po ziadnom neuspechu nikdy nic neriesil a teraz naozaj super pristup. sice si skoro vsetko platim z vlastneho ale nevadi ked to ma pomoct aj posledne

nika234
17. apr 2015

@bea0802 no uz je prec tyzden a este 6 tyzdnov mame pred sebou ale beriem to z tej lepsej stranky akurat douzivam tie kvapky od valovica a vhupneme s priatelom na to.na konci maja mam ist na kontrolu tak som zvedava co mi povie

bea0802
17. apr 2015

@nika234 tak tak treba to brat pozitivne ved koniec koncov po takej odluke sa nepohnete z postele a aky moze byt vysledok ak nie pozitivny 😀 😀 😝

bea0802
17. apr 2015

@kris121 určite ano vsetko bude ok......a ako pises aj keby posledne 😠 😝

curlynka
17. apr 2015

@bea0802 @nika234 @zuzka71291 No aj my pokračujeme ďalej, o týždeň má prísť mrcha...a mňa dosť pobolieva bruško, testy nerobím, ale nakúpila som si pepina co su 2 v baleni :D . Ako baby ozaj, že sa milujeme každý deň :D Neviem ako, ale ten môj príde už normálne nadržaný :D. tak neviem či aj to je dobré, ale vraví sa , že podľa chuti sa má a nie podľa povinnosti. Drahý teraz začal užívať aj nejaké tabletky pre športovcov, na svaly a tak a dočítala som, že to je to dobré na tvorbu a kvalitu spermií .....takže už sa nám hádam do leta zadarí. Tento mesiac neviem, chorá som bola tak ktovie. Ale už som fit, na PN som si oddychla, vyblaznila som sa s neterami, takze pohodicka. My teraz s drahym hladame byt, chceli by sme kúpiť, ale nejak strašná bieda :(

bea0802
17. apr 2015

@curlynka nooo pozerám ze cyklus máme rovnaký ja mám mať tiez MS o týždeň ....tak snáď nám nedôjde 😝 ....A ano ked chutí tak si ti uzivajte aj každý deň 😀 ....čo sa týka kúpi bytu tak držím prsty my sme si tým prešli presne pred rokom sú to nervy ale je pekne bývať vo vlastnom 🙂

ba81
17. apr 2015

@curlynka ahoj..tak to som rada ,ze aj ten tvoj si nedá pauzu😄!ja mam ten istý problém 2x min za deň 😉 no včera mi doktor nakazal toto"keď bude mat ten tvoj chuť ...tak nech sa ide poprechádzať 😂"tak včera bol na sucho...dnes sa ani nenamalujem a budem sa robiť ze mam bolesti...včera mi robil vytery a trochu ma bolelo.sobota nedeľa mame skúšať 🙂 aj ten môj ma super tribux.

nika234
17. apr 2015

@curlynka
@bea
Haha nam ked dr povedal ze sa mame snazit o male tak my sme tiez sexovali kazdy den ale nie preto ze by sme museli ale ze sme chceli.som rada ze to neborieme ako povinnost ale si to uzivame. 😉

curlynka
17. apr 2015

@bea0802 no veru máme, ja mám inak presne 28 dňový cyklus ako hodinky. 🙂

curlynka
17. apr 2015

@ba81 a nie je dobré sa milovať každý deň ???

curlynka
17. apr 2015

@nika234 ja si tiež myslím, že podľa chuti. Chodíme do roboty, potom cvicčiť..no sme radi, že ešte tá chuť je každý deň :D

ba81
17. apr 2015

@curlynka uf ... Kedže už mam 34 a on spermiogram mal v norme ..len tá pohyblivosť bola 40% takze odporúčal 2-3 dni pohov 😎

curlynka
17. apr 2015

@ba81 no ja som ho neposlala este na spermiogram,lebo zasadne tvrdi,ze ich ma 100% muzska hrdost....ked chcel dat darovat pocas vysky tak nemohol vraj by nevydrzali to zamrznutie..... Tak hadam aspon mna oplodni.....

ba81
17. apr 2015

@curlynka 😀 ach tí chlapi...na spermiogram som ho objednala ja🙊!ani nespal..tak sa hanbil 🙂 tak som mu povedala"tak ja trpím na vyšetrení a ty sa h...š"no..aj ja chcem take vyšetrenie 😀

curlynka
17. apr 2015

@ba81 no ja by som tiez chcela vediet ako to ma s pohyblivostou.... Este pockam cca 2 mesiace ak nic nebude tak ho poslem....

ba81
17. apr 2015

@curlynka no veru..to je to najmenej co môže spraviť a držím palce!

curlynka
19. apr 2015

@ba81 asi tak 🙂 no nic budeme skusat dalej.... Aj ked teraz prezmenu ma bolia oblicky, tak sa nalievam urologickym cajom.Ak neprejde musim k Dr. Mam pocit, ze odkedy sa snazime tak vsetko mi je :(

mojezlate
19. apr 2015

@curlynka Ahoj ved toto ja mam to iste odkedy sa snazime o babo tak mi stale meska aj 6 az desat dni mam rozne priznaky ako keby som tehu a niesom a vzdy som sklamana. Pokial sme sa nesnazili o babo tak som mala ms ako hodinky pravidelnu tak ja si uz myslim ze to je vsetko postavene na hlavu.

curlynka
19. apr 2015

@mojezlate vsetko je to v hlave, asi ozaj na to nemysliet. Ale ja viem, ze sa to neda. My sa snazime mesiac, ale veru rada by som videla 2 ciarky na teste, aj ked mam pocit, ze nebudu....

red_cat
19. apr 2015

Ahojte budúce mamičky🙂 pridávam sa k čakateľkám na dve čiarky...Dnes som 35DC, ms mešká, no test ukazuje stále len 1 čiarku..ani náznak druhej. Tak som už netrpezlivá, čo z toho bude...

zuzka71291
19. apr 2015

@nika234
@curlynka
@ba81
@bea0802
Ahojte baby moje...uz som aj ja spat, bohuzial som mala rusno teraz, ze som sa ani sem nedostala, lebo som musela dopisat narychlo diplomku...Musim povedat, ze som ani na snazilkovanie sa velmi nemyslela,kedze som s priatelom ani netravila cas..ale som na tom podobne ako vy, ze uz mi nesibe tak ako prvy mesiac :D...mne poo tych siestich testoch, co som si spravila, kramy dosli :D ...aj to som prelezala tri dni v posteli s neskutocnou migrenou..ale uz som fit, nastastie oddychnuta..len teraz musime to snazilkovanie posunut, kedze 29. aprila idem na tu laparoskopiu...Drzim nam vsetkym palce...ci uz v snazilkovani, tak aj v hladani novej prace, bytu a pod.vidim stale, ze kazda mame nieco. ani mi neuverite, ale ste mi chybali, som sa teraz nasmiala na prispevkoch, co sa tyka milovania...musim sa priznat, ze ja uz ani nwm ake to je, co sme tak dlho nesexovali ...:D

@kris121 Gratulujem!!! a drzim taktiez palce, nech to tentokrat vyjde bez najmensich problemov!!!!