Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@curlynka
@nika234
@zuzka71291 ahojte baby tak ako to u vas vyzerá ? Ja čakám ci o týždeň mrcha nepríde alebo príde a snažíme sa ďalej ... Silno dúfam ze to vyšlo ... Jediné čomu sa teším že už mi tak ,,nesibe" ako v prvý mesiac kedy som si robila testy uz týždeň pred MS 😀 našťastie ten prvotný ošiaľ pominul a pekne čakám az na MS či bude meškať dúfam že na 9 mesiacov 😀
tak ja uz sedim na 5 hodinovej infuzke v nemocnici 😕 denne budem pichat injekcie a pondelok este uvidime co hematolog
tak ziadna slava ale co uz imunoalergologicka povedala ze toto vsetko nam pomoze je to na tvorbu placenty na zrazanlivost a neviem co este uff
tak ja dufam ze to ozaj bude v poriadku a nase bejby bude rast a vyvijat sa ako ma
drzim vsetkym palceky nevzdavajte sa
@bea0802 ahooj tak dufam moja ze sa ti zadari.haha a ten osial sme na tom rovnako.tiez som sa velmi pozorovala a neviem co este ale uz som neni taka poblaznena.hladam si novu pracu a snazim sa na to nemysliet.urcite sa ozvy ako si dopadla nech viem ci sa budem s tebou tesit.velmi ti to prajem 😉
@bea0802 nuz sme sice tehu zadarilo sa ale kedze mam za sebou uz viac nevydarenych tehu tak som podstupila seriu vysetreni kade tade a zial na imunoalergologii som mala zatial len cast vysledkov hotovych ale zial skoro vsetky zle 😔 takze v ramci zachovania tehotenstva som ochotna samozrejme podstupit a absolvovat vsetko co len treba
predosle tehotenstva to nik neriesil akurat pri poslednom sa zistilo ze sa netvorilo zlte teliesko tak teraz vzhladom na nas vek sa chcem plne sustredit na uspech a vsetko spravit preto aby to bolo ako ma byt
@bea0802 dakujem 😘 si zlata. aj ja dufam a verim hlavne predsalen je uz medicina na vyssej urovni ako pred rokmi pri poslednom tehu. tak uz vidim aj ten pristup lekarov ze sa snazia ked vidia anamnezu a vazne doterajsi pristup hocikam som prisla bol naozaj skvely. doteraz po ziadnom neuspechu nikdy nic neriesil a teraz naozaj super pristup. sice si skoro vsetko platim z vlastneho ale nevadi ked to ma pomoct aj posledne
@bea0802 @nika234 @zuzka71291 No aj my pokračujeme ďalej, o týždeň má prísť mrcha...a mňa dosť pobolieva bruško, testy nerobím, ale nakúpila som si pepina co su 2 v baleni :D . Ako baby ozaj, že sa milujeme každý deň :D Neviem ako, ale ten môj príde už normálne nadržaný :D. tak neviem či aj to je dobré, ale vraví sa , že podľa chuti sa má a nie podľa povinnosti. Drahý teraz začal užívať aj nejaké tabletky pre športovcov, na svaly a tak a dočítala som, že to je to dobré na tvorbu a kvalitu spermií .....takže už sa nám hádam do leta zadarí. Tento mesiac neviem, chorá som bola tak ktovie. Ale už som fit, na PN som si oddychla, vyblaznila som sa s neterami, takze pohodicka. My teraz s drahym hladame byt, chceli by sme kúpiť, ale nejak strašná bieda :(
@curlynka ahoj..tak to som rada ,ze aj ten tvoj si nedá pauzu😄!ja mam ten istý problém 2x min za deň 😉 no včera mi doktor nakazal toto"keď bude mat ten tvoj chuť ...tak nech sa ide poprechádzať 😂"tak včera bol na sucho...dnes sa ani nenamalujem a budem sa robiť ze mam bolesti...včera mi robil vytery a trochu ma bolelo.sobota nedeľa mame skúšať 🙂 aj ten môj ma super tribux.
@curlynka Ahoj ved toto ja mam to iste odkedy sa snazime o babo tak mi stale meska aj 6 az desat dni mam rozne priznaky ako keby som tehu a niesom a vzdy som sklamana. Pokial sme sa nesnazili o babo tak som mala ms ako hodinky pravidelnu tak ja si uz myslim ze to je vsetko postavene na hlavu.
Ahojte budúce mamičky🙂 pridávam sa k čakateľkám na dve čiarky...Dnes som 35DC, ms mešká, no test ukazuje stále len 1 čiarku..ani náznak druhej. Tak som už netrpezlivá, čo z toho bude...
@nika234
@curlynka
@ba81
@bea0802
Ahojte baby moje...uz som aj ja spat, bohuzial som mala rusno teraz, ze som sa ani sem nedostala, lebo som musela dopisat narychlo diplomku...Musim povedat, ze som ani na snazilkovanie sa velmi nemyslela,kedze som s priatelom ani netravila cas..ale som na tom podobne ako vy, ze uz mi nesibe tak ako prvy mesiac :D...mne poo tych siestich testoch, co som si spravila, kramy dosli :D ...aj to som prelezala tri dni v posteli s neskutocnou migrenou..ale uz som fit, nastastie oddychnuta..len teraz musime to snazilkovanie posunut, kedze 29. aprila idem na tu laparoskopiu...Drzim nam vsetkym palce...ci uz v snazilkovani, tak aj v hladani novej prace, bytu a pod.vidim stale, ze kazda mame nieco. ani mi neuverite, ale ste mi chybali, som sa teraz nasmiala na prispevkoch, co sa tyka milovania...musim sa priznat, ze ja uz ani nwm ake to je, co sme tak dlho nesexovali ...:D
@kris121 Gratulujem!!! a drzim taktiez palce, nech to tentokrat vyjde bez najmensich problemov!!!!

@puffu dakujeme dufame ze to bude vsetko OK s co najmensimi konplikaciami
drzim vam vsetkym paceky snazilky 👍🏻