icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

mojezlate
20. apr 2015

@mojezlate ja viem

mojezlate
20. apr 2015

@curlynka ja viem moja

patulka22
20. apr 2015

Ahojte s priatelom sme sa rozhodli ze chcene dietatko. Nakolko som mala v stvrtok ovulaciu a v piatok sme sa milovali a spravil sa. A pokracovalo sme takto cely vykend aka je pravdepodobnost ze sa nam zadarilo a ostala som tehotna. Ak ma niektora skysenosti sem s nimi beriem vsetko. Tuzim velmi po dietatku

kris121
20. apr 2015

@lenka0714 ahoj leni no brala som aj pocas snazenia a stale aj beriem Inofolic nic ine len to. predtym som brala gynex aj macu aj vitamarin no lekar mi povedal ze to je hlupost ze staci inofolik tak som sa tak aj zariadila vlastne ostatne som uz popapal. drahemu som kupila folandrol a renol co ale ani nestihol nastastie vybrat to aj ponukam na predaj teda uz len renol folandrol som uz predala
ja ale teraz ked uz som tehotna vzhladom na moju anamnezu beham po vsemoznych vysetreniach a zatial mam len daku desatinu z imunoalergologie a na zaklade zlych vysledkou chodim na intralipidove infuzky a denne si picham clexane to uz ale naordinoval doki
inofolik sa ma uzivat do 12 tyzdna potom to nahradim femibionom alebo podla odporuceni lekara kedze realisticky pocitam ze mi na zaklade vysetkych dovysetrovani na imune a po dnesnej hematologii predpisu este dalsie nieco 😕
takale zo uz je liecba pod dozorom vitaminiky len ten inofolic takze tak. dufam ze som pomohla

kris121
20. apr 2015

@patulka22 je vseobecne zname ze pokial mas ovulaciu tak dva tri dni pred nou je najsamvyssia sanca na otehotnenie. ja som sa podla toho aj riadila a je to tu teda v brusku 😜

patulka22
20. apr 2015

Ja viem ze dva dni pred tym he najlepdie kedze bol sluzkbne mimo nedalo sa ale ked prisuel vynahradili sme si to. Je teda sanca ze sa mohlo podarit velmi vy s sa potesila ja aj pristel nakolko v juni sa berieme....

kris121
20. apr 2015

@patulka22 no ono zvysene sance su aj pocas ovulky a tusim den ci dva po nej ale proste top je pred😜 neboooj treba verit a mozno motyk vystreli drzim vam palce

patulka22
20. apr 2015

Dakujem verim tomu strasne by ms to potesilo

lenka0714
20. apr 2015

@kris121 ďakujem velmi pekne, áno, áno pomohla si 😉

curlynka
20. apr 2015

@mojezlate vidím, že sme približne rovnako staré 🙂 ja mám 28....

curlynka
20. apr 2015

@kris121 a keď neviem kedy mám ovulku? Dáko sa mi to pokazilo po ATB. Je lepšie sa snažiť každe 2-3 dni?

mojezlate
20. apr 2015

@curlynka ano ja budem mat v septembri dnes som si vyskusala urobit test ale je biely takze zatial nic este sest dni nervozity

kris121
20. apr 2015

@curlynka ahoj no ja som mala na to uzasnu aplikaciu na ipon vola sa woman log pro ked kuknes vyssie moje prispevky je to tam presne aj odfotene uz som ju tu spomynala
ale ovulku si vies zistit aj podla bazalnej teploty ked sa pravidelne kazde rano kontrolujes nez vstanes a znacis si teplotu tak si vies zistit ovulku. okrem toho aj cervikalnym hlienom ale to som nerobila prislo mi to mne osobne nechutne hrabat sa tam dole - tymto nikoho nechcem urazit kto tuto metodu praktizuje je to len moj pocit s tejto metody. ale v lieraturach sa to uvadza ako jedna zo spolahlivych metod na urcenie ovulky 😀 ja vsak nedopustim na svoju appku a popri nej som si nakupila aj ovu testiky a kontrolovala to a fakt m to sedelo podla tej apky a ked mi hlasila uz len mozno mate sancu tak aj ovu test bol uz negativny takze takto to bolo u mna. faktom vsak je ze kazda sme ina kazda sme jedinecna a kazda sa musime so svojim telickom vedet zosuladit a spoznat ako funguje😉 preto si myslim ze pozorovanie aspon tej teploty by prospela aj tebe plus ovu testiky ked teda niesi ako svajciarske hodinky a nemavas pravidelne vsetko ako by malo byt😜
drzim palcoky nech sa cim skor zadari

clauduska17
20. apr 2015

Vie mi niekto poradiť ak by sme sa rozhodli že by partner začal užívat folandrol tak to treba prediskutovať s lekárom? Či aký tu máte na to názor? Ďakujem

kris121
20. apr 2015

@clauduska17 netreba je to len vytaminovy doplnok nie liek na predpis mne gynekologicka odporucila inofolik a pre partnera folandrol a to ho nevidela a ani nepozna jeho zdravotny stav
je to len doplnok bez receptu ktory si plne hradis

clauduska17
20. apr 2015

@kris121 ďakujem. Tak to objednám. A myslíš že treba mi aj ten infolic ? Lebo uživam kyselinu listovu od dr.

tesss
20. apr 2015

Dobrý večer ženy! Robili ste si niektorá tehotenský test PEPINO? Akú mal farbu ten prúžok?
Ja som si robila včera, v návode je napísaný...modrý prúžok, ale bol zelený? ! 😀

butterfly333
20. apr 2015

@kris121 to aj nám gyn odporučil no ja som to nekupila. Dnes som bola na HP mm pôjde na spermio. Tak potom uvidíme zatial mm dávam ten zinkosel a čaj z kotvičníka ja kys listovu a femi kvapky.

tesss
20. apr 2015

@kris121 Joj, ja by som testovala aj 3x za deň ale na psychiku to je úplne na hovno, doslovne. Viem to, ale aj tak by so to robila....Dnes som netestovala, mám v nočnom stolíku jeden PEPINO, aj keď nesedí jeho farba podľa popisu v návode....Prsia ma bolia, ale naozaj brutálne....ale boleli ma aj minulý mesiac pred ms!
Amnio je strašiak aj pre mňa, zatiaľ radšej ani podrobnosti nečítam. To 500 ečkové vyšetrenie je na akom princípe?
Moc ti držím palce, máš to naozaj náročné, ale výsledok bude stáť za to!!!

tesss
20. apr 2015

@kris121 ten clexan si budeš pichať celé tehu? Do brucha, alebo kde? Statočná žena si naozaj!

kris121
20. apr 2015

@clauduska17 ked mas ty od doktora tak tebe inofolik netreba to je tiez kyselina listova

kris121
20. apr 2015

@tesss tak moj vyzeral takto ten zo zelenym pruzkom je pepino

korytnacka81
20. apr 2015

AHOJTE SNAZILKY, ZOSTALI MI NEJAKE OVULACNE TESTY, POKIAL MATE ZAUJEM,

TAK ZA 0,30 KUS + POSTA, MAM ESTE VIAC AKO 50 KS. DAKUJEEEEEM 🙂

kris121
20. apr 2015

@butterfly333 ja som nam nakupila a na spermio sme sli dva tyzdne po uzivani tak neviem ci to malo daky suvis ale vysledok mal super
ale spermio je dobra volba to je zaciatok plus urolog

kris121
20. apr 2015

@tesss jojo veru cele tehu denno denne 😩 uz mam modrinky po pupku ale co uz to je najmenej rano vstanem pichnem do pupka zalejem kafe omeram vahu a cm na pupiku a krasne ranko za mnou dve hodky po kafe inofolic a ranajky su zamnou chi

kris121
20. apr 2015

@tesss to je z krvy matky oni na to maju daku super uzasnu metodu co odseparuje matku od babulka a vedia vlastne z matkinej krvy zistit stav a pripadne poskodenie babula

tesss
20. apr 2015

@kris121 Áno, ten zelený je Pepino, tak je to asi good, aj keď píšu v návode o modrom. Uf, tak to je naozaj náročné, ale zrejme nevyhnutné. Je to na riedenie krve? Samozrejme, že človek urobí rád čo sa dá!
Stále tomu nemôžem uveriť ako sa Vám zadarilo na prvý pokus....

No ja budem zajtra 27DC...

tesss
20. apr 2015

@kris121 Lekár dá aj túto možnosť, alebo to je na vlastné riziko matky?

kris121
20. apr 2015

@tesss no pravdu povediac ja v navode citam len kolko stopovat cas a nie farbu hihi viem len ze dve je dobre jedno zle 😜
co si myslela ze je na vlastne riziko? amniocenteza? to lekar odporuci kazdej zene nad 35 a ak je muz nad 45 a ak je na to geneticky dovod a ak su ci boli dake komplikacie

tesss
20. apr 2015

@kris121 Myslela som či lekár dáva na výber amnio, alebo 500ečkové vyšetrenie?
No mňa vytočila tá jedna čiarka, tak som si prečítala 3x návod a našla som aspoň rozdiel vo farbe 😀 ...