icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

kris121
20. apr 2015

@tesss jaj moja lekar len amnio nakolko to z krvy ide mimo. myslim ze peniazky idu mimo republiku a oni s toho nic nemaju
za amnio zinkasuju lekary od poistovne prachy takze cisty buzines pre niekoho 😜

petra212
21. apr 2015

@tesss
pepino kedysi robili tehu testy s modrou rúčkou (teraz ich vymenili za zelené, lebo tie modré často duchovali) a asi zabudli vymeniť príbalový leták
takže máš isto dobrý test
😉

curlynka
21. apr 2015

@kris121 dakujem pekne...dufam, že sa veru yadarí. mne gzn povedal, že najlepšie je sa snažiť najlepšie v termíne ovulácie a 24 hodín po nej....ze ale po nej, tak tomu nechapem

kris121
21. apr 2015

@curlynka 😀no vidis je to usmevne niekdo tak iny tak a su t aj baby co totalne ze mimo ovu otehotneli no co na to povedat? clovek mieni panbozko meni asi tak
ja uz verim ze co sa ma stat sa stane a co nie nie a mozno si kazda niecim musi prejst aby si potom viac vazila co dostane co ma .... neviem tazko niektore veci vysvetlit
treba len verit 👍🏻

curlynka
21. apr 2015

@kris121 presne tak. treba verit a raz sa zadari ako ma...co ma prist, pride, ja to tiez tak beriem...Moj 28 dnovy cyklus je vzdy ako hodinky...potesilo by skutocne meskanie.

kris121
21. apr 2015

@curlynka drzim ti palce urcite sa zadari

curlynka
21. apr 2015

@kris121 dakujem, drzkajte sa 🙂

bea0802
21. apr 2015

@curlynka ja mam cyklus 26-28 dní očakávam v piatok alebo nedeľu....ale cítim ze dôjde mrcha mám príšerne bolesti v podbrusku ...tak snáď do tretice všetko dobre 😀

tesss
21. apr 2015

@kris121 Aha, no je mi to už jasné. Ja som ráno vytiahla Pepino z nočného šuflíka a samozrejme NIČ. Ale už mám pokoj, lebo žiadny ďalší test už nemám.... 😀 , žiadne pokušenie. Zajtra by mala doraziť ms.

tesss
21. apr 2015

@petra212 ďakujem za objasnenie! 😀

kris121
21. apr 2015

@tesss tak drzim palce nech ostane de je a neh sa ti oblukom 9 mesiacov obchadza

zuzka71291
21. apr 2015

@curlynka Konecne dopisana a odovzdana, na poslednu chvilu ako je u mna zvykom...teraz ma caka mesiac sedenia nad knihami..:Dale uz chcem mat pokoj a fakt sa sustredit len na bambuliatko..a co si prechladla? ze oblicky? uz je lepsie?

@kris121 Dakujem za info. nebojim sa ani tak samotnej laparoskopie ako toho, co mi povedia potom.ci su to zrasty, cysty a pod, ci mi budu nieco odstranovat..ale hadam to bude ako vravis, ze ma vycistia a pojde to lahsie ..🙂

kris121
21. apr 2015

@zuzka71291 zuzi mne spravili laparo a hned to poodstranovali a uz mi len povedali coho vsetkeho ma zbavili. na gynde v blave sa laparo hned riesi nerobia to len ze kuknem a potom riesim ako niekde
neviem kde ides ale u mna to bolo takto viem ze niekde sa len kuknu a to je vse to mne pride ako blbost bo ked uz mi niekdo spravi tri diery do brucha tak kurna nech hned aj odstrani co treba
pravda je ze si nepamatam ci som nieco podpisovala ze suhlasim ak tam daco bude hned aj zo zakrokom mozno neviem bolo to davnejsie
ale napr viem ze teraz ked partner chodi sice nie na gyndu ale na gastro tak podpisuje papier ak tam daco najdu hned hobrezu a chvala bohu uz mu tak zachranili zivot takze tak

nika234
22. apr 2015

@zuzka71291 gratulujem k diplomovke 😉 a uz teda mozete pracovat na babatku. Na laparke drzim palce a daj potom vediet ako si dopadla a po tej laparke sa hned mozte snazit ci ako to je? Moc sa tomu nerozumiem.

curlynka
22. apr 2015

@bea0802 ja tiež v piatok, sobota očakávam ....tiež dostanem, robila som ti tehu test, lebo idem na sono v piatok a sa ma pztala Dr. či sa nám nepodarilo, takže nie....nevyzerá to tak :( škoda, neva budúci mesiac :D máj bude plodný , cítim to 🙂

curlynka
22. apr 2015

@zuzka71291 no gratulujem 🙂 sikula....nad knižkami sa dobre sedi :D :D, ja som už 4 roky od výšky, ja už ani neviem čo to je učiť sa...a čo ty vieš, možno tým odreagovaním to pojde ľahšie. A neboj sa laparo, už v dnešnej dobe lekári vedia čo a ako. A si mladá hlavne...tak to telo s a stým pekne vysporiada a podarí sa 🙂

kris121
22. apr 2015

ahoj kocky ostal3x ovu testy (3x1,89) a 1x GS mama test (2kusovy 2,50) spolu to bolo 6,92 +dake postovne. ponukam za 4+postovne
okrem toho mam stale v ponuke Renol pre partnerov je to otvorene ale minuli sme s toho hadm ani nie tretinku nakolko sme potom zistili ze som tehotna. ja som to brala za cenu na linku plus postovne to uz ani neviem kolko ale teda vzhladom na to ze s toho uz chyba tak moja cena by bola povedzmeee 15€. zelam prijemnu nedelu a uspesne snazilkovanie😉
prikladam link
http://www.mamazem.sk/mamazem/eshop/7-1-/0/5/13...
ozvyte sa urcite sa da dohodnut

bea0802
22. apr 2015

@curlynka ja som test este nerobila ...a myslím ze ani nebudem lebo cítim ako prichádza mrcha ...tak tak maj bude plodný aj ja to tak cítim 😀
@zuzka71291 ja tiez gratulujem k diplomovke ...a držím palce na laparo neboj vsetko bude ok a potom sup sup snazilkovat 😝
@nika234 a ty moja ako cítiš nejaké zmeny po tých kvapkách ?

marika007
22. apr 2015

Ahojte babenky, mozem sa k vam pridat? My sme chceli minuly rok, ale akosik nic doteraz... 😒

mones_xy
22. apr 2015

@zuzka71291 tak v prvom rade ahojte dievcata, drzim vam vsetkym palce! uz dlho sledujem snazilkovske diskusie.. zuzka moj prispevok smerujem viac-menej na teba, chcem ta povzbudit, citala som nieco v zmysle ze sa chystas na laparo.. moj pribeh je nasledovny: vzdy som milovala deti uz ako studentka som robila babysitterku malym detickam, proste som mala vyzdy k tomu vztah. uz pocas vysky (druha polovica) som nemala antikoncepciu. kedze sme si s partnerom nedavali pozor a neostala som nikdy tehotna tusila som ze nieco asi nebude ok.. po obycajnej prehliadke mi nasiel gynekolog cystu na vajecniku, takze diagnoza predbezne endometrioza a treba vybrat.. takze isla som na kramare na laparo.. vybrali cystu 4cm + urobili preplach..pan doktor mi povedal ze tyzden po operacii mozem veselo snazilkovat.. vtedy som si povedala ze fuha moc dobre mi teda neni a pochybujem ze sa zotavim tak rychlo, ale stalo sa.. presne na 14 den sme spolu boli a aj 16ty.. a viete co dievcata som 38DC a menzes nikde.. test mi ukazal slabu ciaru uz 29DC( mam pravidelny 28-29 dnovy cyklus, obcas sa smykne 32DC alebo 27 DC) dalsi test som robila 31DC ciarka silnela.. posledny test som robila 35 DC a je to jasne viditelne ze som 2v1 🙂 ..,. otvrdene lekarom zatial nemam, nechcem to uponahlat, zbytocne vo mne vrtat ked aj tak by mozno nic nevidel.. podla mojich vypoctov som 5+2tt.. ale vsetko sa uvidi buduci tyzden.. takze zuzka laparo nie je prijemna, ale nam sa asi zadarilo na prvy sup po nej.. krasne precistili vsetko a mam sancu na vyzdravenie a aj vytuzene babo.. drzim palec!!! tesim sa z vasich pozitivnych testov!!!

bea0802
22. apr 2015

@marika007 samozrejme vitaj medzi nami ...odkedy sa snažíte ?

marika007
22. apr 2015

@bea0802 dakujem, uz od maja. a vy?

bea0802
22. apr 2015

@marika007 no my sme zacali este len teraz v marci ... Ty uz si bola aj na nejaké vyšetrenia ? Neboj sa verím ze sa čoskoro dockas svojho vytúženého bábätká silno ti držím prsty ...bude to prvé alebo uz máš deti ?

nikushka8
22. apr 2015

kočky, pridávam sa k vám, my sme začali tiež len tento mesiac so snažením.. dopujem sa duphastonom a inofolicom a do toho aj čajom z alchemilky, tak uvidíme..dúfam, že nebudeme musieť riešiť všelijakých lekárov.. príjemné snažilkovanie! a čo najrýchlejšie // !

nika234
22. apr 2015

@bea0802 ahoj citim zmenu po tych kvapkach.mala som taky priesvitny hlien ako byva cez ovulku len neviem ci to bolo z tych kvapiek alebo duphastonu 😉 az to nevyjde teraz uvidis vyjde to nabuduce.kedy mas dostat?

nika234
22. apr 2015

@marika007 vitaj medzi nami a d rzim palceky 😉

nika234
22. apr 2015

@nikushka8 ahoj pozeram ze teraz nas je tu uz dost.to je fajn vidno ze je jar 🙂 a tebe duphaston predpisal dr? Aj ja som brala inofolic ale nepomohol

bea0802
22. apr 2015

@nika234 no mala som mať cez víkend ale došla dnes ...uz druhý mesiac sa mi zmenila a mam opäť na 24 deň cyklu ...odkedy sa snažíme sa mi skrátil je to normálne ?

puffu
22. apr 2015

@bea0802 fuu, tak to su teda poriadne kratke cykly, sice aj mne sa ms skratila odkedy si nedavame pozor velmi ale ja som predtym mavala aj 38 dnove a teraz mavam 30-32dnove..

nika234
22. apr 2015

@bea0802 vies co? Odkedy sa aj my snazime tak som dostala az o 4 dni skor a predtym sa mi cyklus vzdy posuval o jeden de do zadu tak som ostala mimo ked mi prisla o 4 dni skor.vobec neviem ci je to normalne...