icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

bea0802
22. apr 2015

@puffu
@nika234 no ja som mala stále 26 maximálne 28 a teraz od marca na 24 druhý krát uz dokonca teraz nemám červenú ako vždy ale taku hnedú ja nechápem

puffu
22. apr 2015

@bea0802 ja som kedysi mala strasne bolestivu ms a 6-7dnovu a odkedy si nedavame pozor tak sa mi aj upravila ms, vobec nemam bolesti( iba take jemnucke oproti tomu co som mala kedysi), aj sa skratila(4-5dni)

nika234
22. apr 2015

@bea0802 hmmm tak to je teda divne...vobec neviem co by to mohlo znamenat. A trvala ti normalne?

bea0802
22. apr 2015

@puffu
@nika234 no teraz este neviem koľko bude trvať ale minulý mesiac sa z obvyklých 6-7 dní skrátila na 4-5 no vidím baby ze aj vam sa to posunulo len predtým ste mali dlhšie no ja sa netesim ze uz bude mať každých 24 dni 🙄

puffu
22. apr 2015

@bea0802 ono po porode sa to opat zmeni..:D ja som napriklad do 18tky mala taku 2-3dnovu, potom som mala sedavu pracu tak zacala byt aj dlhsie aj bolestivejsia a teraz od augusta je to zase nebolestive a kratsie.. ale ja si myslim ze je to aj tym ze sa telo meni vekom a prisposobuje sa..

bea0802
22. apr 2015

@puffu ok iný problém nastal išla som na wc a mrcha nikde ...ja uz ničomu nerozumiem ..čakám ci sa rozbehne este a ak nie v pondelok idem na gyndu ...toto som nikdy nezažila este

puffu
22. apr 2015

@bea0802 kludne to moze byt aj uhniezdovanie, vraj spinenie pri tom je celkom bezne.. skus sa testnut za pa dni z ranneho mocu ci nebudes nahodou tehotna ak sa ms dovtedy nerozbehne co dufam ze nie..🙂

bea0802
22. apr 2015

@puffu ja neviem bodaj by ale ja mam uz 3 deň neskutočne bolesti v podbrusku proste cítim mrchu ze príde ako nikdy lebo ja nemavam extra bolestivu ale vždy ju cítim a teraz toto ...ach aký som ja stresak toto mi nechýba 😀 buď nech viem ze som tehu a budem šťastná alebo nech sa rozbehne normálne mrcha ...lebo z toho na ide poraziť ja sa takých vecí vždy bojím

puffu
22. apr 2015

@bea0802 jaaj tak v tomto ti uplne rozumiem, ja som mala taketo divne obdobie pred dvoma rokmi, vtedy mi strasne skakala ms a 57dni nic..:D testy niektore s dusikom, inak ciste a ani ms ani normalny pozitivny test..potom po par mesiacoch mi ms dosla az po 47dnoch tak opat par dni nespavich ze ani ms ani test pozitivny., ale nastastie uz take cudne cykly nemam ale najhorsia je taka ta nevedomost.. takze ti uplne rozumiem..ale inak vraj su bolesti pri uhniezdovani a pri rozsirovani maternice take idte ako pri ms len intenzivnejsie.. tak este nevesaj hlavu.. vies kolko dni po ovulke si?

bea0802
22. apr 2015

@puffu no tak to by ma čisto porazilo na tvojom mieste kebyze mi toľko mešká 😀 dnes som presne 11 deň po ovulke teda mala by som byt 🙂

puffu
22. apr 2015

@bea0802 tak ja by som to uz skusila zajta/pozajtra testnut na tvojom mieste ak ms nedorazi normalne.. ale z ranneho mocu.. to by ti uz mohlo ukazat cosi..
vies co vtedy mi uz aj poriadne sibalo..:D uz aj muzovi zacinalo sibat nie iba mne..:D a este sme k tomu v uk a tu to je take divnejsie s objednavanim k lekarovi atd..

bea0802
22. apr 2015

@puffu tak ak nepríde ms napozajtra testnem ....tak to verim to by uz každému sibalo z toho 😀 a hej viem ale to je v UK mam tam polovicu rodiny 🙂 no ale dobre ze sa ti to upravilo nakoniec

puffu
22. apr 2015

@bea0802 ano.. som velmi rada ze sa mi to upravilo.. my tu chceme este otehotniet, ostat tu najdlhsie ako sa bude dat a potom uz ist natrvalo spat na rodnu hrudu..🙂 strasne moc sa tesime spat na sr..ja mam v uk rodicov, sestru vo svajci, druha sa teraz chysta do nemecka takze my sme taka rozlietana rodina..:D

nikushka8
22. apr 2015

@nika234 Áno lekár, mám PCO, takže bez neho by som MS vôbec nemala. ešte bude otázne či mám vôbec ovulku, preto ten inofolic.. kedysi som ho užívala len kvôli MS a pomohol mi.. dostávala som tak za mesiac a pol 🙂

bea0802
22. apr 2015

@puffu no držím vám prsty nech vam vyjdú plány....ja mam tiez takto rozlietanu v UK v španielsku ,holandsku, a česku 😀

puffu
22. apr 2015

@bea0802 dakujem..🙂 tak tiez to mas pestre..🙂 aspon budeme moct chodit na dovolenky k rodinam..🙂 ja v takych veciach vidim vyhody.. sice sa vidime pomerne malo ale tak co uz..ale my sme si to zvykat nechceli, ani sme nesli do uk s tym ze tu ostavame ale ze si ideme ia nasporit na byvanie a uz tu nevidime dovod to tu dlhsie natahovat, aj tak sme tu isli povodne na maximum 3roky a uz sme tu 7rokov 😀

bea0802
22. apr 2015

@puffu ano ja to beriem tiez ako pozitívum voči cestovaniu 😀 ....my sme tiez chceli ist pôvodne do UK si nieco zarobiť ale nakoniec sme si našli prácu v meste kde sme vždy chceli bývať a uz sme to neriešili a do UK len na výlety 😀 nooo riadne ste si natiahli to maximum 😀

puffu
22. apr 2015

@bea0802 tak to ano, poriadne sme si to pretiahli..:D ale najprv sme isli do uk s tym ze si ideme nasporit na 3iz. byt, potom ze ked uz sme v uk tak radsej maly dom, potom ked sme riesili projekt tak ze uz radsej vacsi dom, potom ze ked uz je dom vacsi tak radsej pasivny aby sme nemuseli vela platit dobuducna a minuly rok ked sme sa rozhodovali ci ideme teda robit deti alebo dom skusime dobojovat bez uveru tak ze ideme skusit dokoncit dom bez uveru.. kedze sme po detoch nie ze netuzili ale ked sme uz tu tak to vyuzit naplno a popravde este sme si asi potrebovali uzit vo dvojici a teraz uz dosiel cas aj na deti..hoci ked sme si stanovili datum svadby tak sme mysleli ze deti budeme riesit hned po svadbe a to uz v lete budu 4roky po..
a vy ste v ktorom meste?

bea0802
22. apr 2015

@puffu no super urobili ste určite správne rozhodnutie ...bude sa vám žiť oveľa lepšie a dieťatko privediete do ideálneho prostredia 🙂 mam veľmi rada takýto zodpovedný prístup ...my sme v Košiciach 🙂

puffu
22. apr 2015

@bea0802 my sme zacali staviat 50km od kosic ale cesta do ke je pomerne rychla kedze malo dedin je po ceste a za 30-35min sme v ke a do buducna sa tiez chceme uplatnit skor tam ako u nas.. ale tak uvidime po prichode..
ano, robili sme to vsetko preto najma pre lahsiu buducnost na slovensku tak dufame ze nam to aj prinesie vytuzene ovocie..:D ja sa uz neviem dockat materskej kedze tu v uk tahame 7dni v tyzdni tak sa uz tesim na staranie o rodinu a dufam ze sa im budem moctvenovat aspon 4-5rokov kedze som v tychto veciach dost "sebecka" a nechcem o nic prist pri detoch
a v ke v akych oblastiach pracujete? ja si chcem spravit popri materskej vs- primarna a elementarna pedagogika a muz by isiel najradsej za policajta tak uvidime ci sa mu tento sen podari

tesss
22. apr 2015

@kris121 Ďakujem! Dnes 28DC, mrcha nikde, aj keď pri každej návšteve wc som si bola istá, že je tam.
Nemám žiadne testy....ešte, že tak.

nika234
22. apr 2015

@nikushka8 aj ja mam PCO.tak sme na tom rovnako a nesnazim sa sama s takouto diagnozou.drzim palce.ja mam teraz priatela 6 tyzdnov pracovne prec tak ja mam pauzu

lucia1002
23. apr 2015

@1234lubka odpisujem v tejto skupinke, aby sme nespamovali skupinu ,,duch na teste,, 😀 a ked si mala hormonalny profil dobry tak nerobil ti folikulometriu? nesnazil sa prist nato preco sa nedari ked hormonalny mas dobry? no ja som zvedava kedy dojde mrcha, citim ze toto bude dlhy cyklus 😒 tiez si myslim ze tento mesiac nic...lebo tiez ani naznak toho ze bola ovu..tak budeme spolu cakat 😉

1234lubka
23. apr 2015

@lucia1002 vobec...tym to haslo, mam brat inofolic stale tvrdil. Ved aj teraz povedal, 4mes inofolic 2x denne a kednic tsk az potom...Tento cyklus aj moj bude divny..furt citim tie vajecniky...inofolic zachvilu dorazi uz je na slovensku 😉dnes som 25dc tak uvidim...dufam ze to nebude na dlhu trat...dnes mali este v dmke akciu na tie vitaminy pre mm zo 4e na 3e 🙂 som musela kupit...ale to vies ako..kym k nemu nepridem z kapsulkou a poharom vody nevypije

lucia1002
23. apr 2015

@1234lubka snad potom to uz zacne riesit poriadne...lebo ja som z toho mojho velmi prekvapena ze to zacal hned riesit...ja mam teplotu stale nizku a ovu testy uz radsej ani neminam 😀 si nechavam na dalsi mesiac radsej 😀 no ja som sa len tak zbezne pozrela na tu stranku a bola som z toho debil :D ja zatial dalsie balenie nekupujem, uvidim ci to aspon trocha pomohlo...aj ked mam pocit ze nie 😒 ja som to aj v dmke pozerala, ale nevidela som to tam..no sak ako chlapi 😀 ja si myslim ze moje bude beh na dlhu trat...dn es som 21DC...

bea0802
23. apr 2015

@puffu
@nika234 baby včera vecer už ďalej nebola a dnes rano zatiaľ tiez nič mala som len mini výtok a po zapozerani bol jemne ružový ...čo si o tom myslíte ? Čiže celá moja mrcha trvala cca 7 hodín aj to vyzerala ako spinenie ale myslela som ze sa rozbieha...a zatiaľ to nevyzerá tak ze sa jej chce pokračovať .... Ja neviem čo si mam o tom myslieť ... Ale priznám sa mám trošičku strach nakoľko som toto nikdy nezažila ☹

nika234
23. apr 2015

@bea0802 juuuj ja na tvojom mieste by som si uz spravila test 😉 uz som nervozna za teba 🙂 podla mna ti to vyslo,teda ked si mala taku divnu ms.ked si spravis test nic za to nedas a my tu budeme vediet ci sa mame tesit s tebou 🙂

curlynka
23. apr 2015

@bea0802 urcite otestuj, ked bude negat. Pockaj par dni a testuj opat 🙂

puffu
23. apr 2015

@bea0802 mozu to znamenat 2 veci, bud sa ti ms rozbieha( ja som take nieco mala pred 2 mesiacmi.. najprv spinenie ruzove, potom na den prestalo a potom sa mi normalne rozbehla, ono sa to niekedy stava a tym ze sa teraz viac sledujeme tak si aj viac vsimame) alebo to moze byt naozaj to uhniezdovanie.. ja by som uz tiez necakala a skusila sa testnut v takom pripade. kazdopadne drzim palce a daj vediet ako to s tebou vyzera

bea0802
23. apr 2015

@nika234
@curlynka
@puffu no momentálne uz nič ružové skor taký bledy výtok miestami trošičku žltý ale to je taká žltá ze si ju tam uz možno domyslam strašne svetlý zltkasty nádych bože v živote som takto neopisovala svoje vytoky prepáčte 😀 ja viem baby ze by som mala testnut ...lenže poviem vam to takto ja sa bojím 😀 ...prvý mesiac som si testovala veselo uz pred MS a teraz som si povedala ze vyckam az do času MS lenže ked sa deje toto teraz mam strach testovať lebo strašne dúfam ze je to tehu a bojím sa ze by som ostala sklamaná 😕 ....čiže teraz otázka kedy by ste testovali vy myslím deň ...ale tak úprimne mi napíšte ďakujem 🙂