icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

moncicip
23. apr 2015

@bea0802 No tak v to dufam aj ja ze buducu jar kocikujeme 😊

bea0802
23. apr 2015

@puffu ďakujem pekne ...mna najviac zarazilo ze som ho robila teraz a tak to ukazalo vecer idem kúpiť aj digi a ten robim rano ako potvrdenie 😝

nika234
23. apr 2015

@bea0802 jeeeeej boze to je super.uprimne sa tesim s tebou.prajem krasne tehulkovanie nech ste zdravi obaja a kedy ides k dr?

zuzka71291
23. apr 2015

@mones_xy
@kris121 baby, este raz dakujem za info ohladom laparo..uz nech to mam za sebou a dufam, ze mi fakt aj odstrania to, co treba, ked to bude mozne..ze ma precistia a ze sa aj nam hadam potom hned zadari 🙂 mones, gratulujem.ja som na tom podobne, tiez som robila dvakrat au-pair v anglicku.cize k detom mam blizky vztah 🙂 dr mi povedala, ze v mojom pripade moze ist o zrasty alebo tiez spominala endometriozu.ale nezdalo sa jej, ze by bola jednostranna, lebo ja mam problemy len s pravym podbruskom, hoci uz ma zacina pobolievat aj to lave..vsak v stredu uz budem vediet na com som a uvidime ako sa ona vyjadri, ale dakujem za tvoj prispevok 🙂

@bea0802 Gratulujem z celeho srdca!!!! pekne v predstihu si nas vsetky predbehla 🙂 drzim palce, nech je vsetko ok a nech ta caka uz len 9 krasnych mesiacov!!!! tesim sa! 🙂

bea0802
23. apr 2015

@mones_xy super čiže sme približne rovnaký cas...jasné oddychujem čo sa dá ...včera som celý deň prelezala ako som spinila ...a kedy si bola prvý krát na gynde ?

mones_xy
23. apr 2015

@zuzka71291 no ved toto ..ze endometriozu ti npotvrdia az ked vyberu cystu,dovtedy to na 100% nevedia potvrdit..ja som mala len na lavej strane ..najlepsie co sa vam moze podarit je hned otehotniet pred prvou ms po laparo. Ja by som nikdy nepovedala ze po 4vyse rokoch nechraneneho styku ostaneme na prvy sup..takze zazraky sa dejiu !!🙂) je to ale najlepsie aj pre tvoje telo..kym si tehotna a kojis cysty ani endometrioza nema sancu ..drzim palce babizne

bea0802
23. apr 2015

@nika234
@zuzka71291 ďakujem vám baby ja som nesmierne šťastná ...dúfam ze budeme zdravucky a dáme to do úspešného konca ...zajtra volám na gyndu aby som sa dohodla a aby som povedala ze som spinila ci je to ok 🙂 dúfam ze najbližších 9 mesiacov nekupujem žiadnu vložku ...strašne zvláštny pocit šťastie , napätie , strach vsetko sa vo mne mieša teraz 😀 ...ja verim babule ze ma čoskoro dobehnete 🙂 veľmi vám to prajem.

mones_xy
23. apr 2015

@bea0802 este som nebola..dam na rady starsich, skora kontrola je zbytocna ..moj gynekolog je moj znamy, ked mi meskali 4 dni a uz som mala ciarku na teste tak som mu volala a povedal ze ok super ale pockame tyzden ci nahodou ms nedojde..takze dnes tyzden uplynul ms nikde prsia rastu kazdym dnom a dohodli sme sa na prve vysetrenie o tyzden ..pre plod nie je dobre ked prilis skoro sa tam dolu babru a aj tak dokopy nic neni vidno..takze hadam uz 6+3tt aj srdiecko bude bit 🙂

bea0802
23. apr 2015

@mones_xy ja tiez budem zajtra volať aby sme sa dohodli kedy je najlepšie prist ...ved z toho mam trochu obavy že ms cakam cez víkend ...ale verím ze uz ostane tam kde je 🙂

zuzka71291
23. apr 2015

@mones_xy no, laparo mi vychadza na cas plodnych dni, aspon tak priblizne, tak uvidime ako budem schopna atd...ze co nas to caka 🙂 cize si mala len jednostrannu endometriozu? ach boze, len nech to este neurobilo vela skody.lebo ja mavam tie bolesti uz dlho...ale najprv sa pripisovali bolestivej ovulacii.a inak.vy ste mali nechraneny styk styri roky, ano? .ze proste nech sa deje, co sa ma? ..a nic doteraz?
@bea0802 verim aj ja, ze to dobehneme a ze sa budeme zaroven tesit vsetky 🙂 🙂 ..ale hlavne nech si zdrava teraz ty..a nech je dobre ...normalne tomu nemozem uverit..🙂 pridem po dvoch dnoch na MK a takato sprava tu 🙂 som rada, ze ste boli taki rychli 🙂

mones_xy
23. apr 2015

@bea0802 ja sa tu tak schuti obcas zasmejem ze fakt asi vsetky baby tu mame podobne stavy..asi dva tyzdne som chodila na wc ze uz dosli a nic az doteraz :D tie ciarky tam nie su nahodou 🙂 a moje ciary boli taketo vyrazne ako tvoje az 35DC..a potom som uz nerobila ziaden test..

mones_xy
23. apr 2015

@zuzka71291 presne tak absolutne nechraneny,plodne dni neplodne isli sme naplno vzdy..a nikdy som nemala dve ciarky (obcas som o par dni 4-5dostala neskor ms tak som testla)..ja som mala velmi velke bolesti a ms o tom ani nehovorim , pol roka stavy ze vracanie,hnacka odpadavala som a bolesti ze som sa nemohla vystriet ..takto mi prichadzala ms cca6 mesiacov a to vsetko kvoli cyste..uvidis bude dobre ! Mozem sa spytat kolko mas rokov ?

zuzka71291
23. apr 2015

@mones_xy Fuha..ze tie bolesti, zavraty aj vsetko, bolo kvoli cyste, ano? ja som mala pravidelny cyklus, ale potom mi dala dr antikoncepciu, aby zistila, ci mam bolesti z ovu...a ta mi cyklus rozhadzala..teraz som vysadila kvoli laparo a kramy mi meskali dlho, tak som aj testovala, ale nic ..my sa nechranime tak druhy mesiac, ale kedze sa milujeme sporadicky, tak len jeden mesiac to bolo vcase plodnych..aj to nahodou .a potom meskala ta mrcha...alee nic.ja fakt mavam bolesti len v tom pravom podbrusku, ale ich intenzita je rozna..niekedy sa to fakt neda vydrzat..inak len take mierne...no, ja mam 23..a ty? ak sa smiem opytat 🙂

puffu
23. apr 2015

@bea0802 ano, na 25dc a este na podvecer su to naozaj krasne kolajnice, len aby aj ta minula divna kratka ms nenaznacovala ze si uz bola tehu a mozno si nakoniec tehotna dlhsie ked si aj minuly cyklus mala divnu ms.. ale tak uvidis ked navstivis lekara.. kazdopadne taketo kolajnice uz nemusis podla mna ani potvrdzovat digi testom..

zuzka71291
23. apr 2015

@bea0802 viem si predstavit tie zmiesane pocity 🙂

mones_xy
23. apr 2015

@zuzka71291 fajn ze ta poslali hned na laparo..lepsie ako by si sa mala trapit dlho ze preco sa nedari ..ides na kkramare?? Tam maju najlepsi stroj..a urcite naliehaj aby spravili rovno preplach ..to je podla mna kluc 🙂..este chvilu mam 24.🙂)

moncicip
23. apr 2015

@bea0802 K dr. sa kedy chystas? A ku komu chodis? Ja mam 6.5.prvu poradnu a mozno uz aj knizku dostanem. To uz budem tusim nejaky 10tt. Prvu som dostala k narodeninam a tuto ak dostanem tak to bude k meninam kedze den na to ich mam 🙂

bea0802
23. apr 2015

@puffu 😀 presne toto som teraz hovorila manželovi ze bohvie ci už od minulej čudnej MS niesom 😀 každopádne digi test kúpený tak som zvedavá čo mi rano ukáže a kolky týždeň 🙂

puffu
23. apr 2015

@bea0802 tak na toto som zvedava aj ja kolko ti ukaze digi lebo su to ukazkove ciarky na take skore tehotenstvo podla poslednej ms.. a muz ako? ako reagoval? ja si ani neviem predstavit ten pocit ked zistime ze som tehu..🙂 sa uz nevieme dockat 🙂

zuzka71291
23. apr 2015

@mones_xy no, ani nie ze hned..po dlhej dobe, len to, ze ja hlupa som tym bolestiam najprv nevenovala pozornost.az potom, ked uz boli intenzivne. a na ten preplach sa ma budu pytat? ..ja idem tu u nas..vlastne k mojej dr, ona ma chce operovat..

mones_xy
23. apr 2015

@zuzka71291 aj ja som trpitelka tiez som netusila ze to moze byt vazne..ja by som sa na tvojom mieste spytala dr na preplach ze co si o tom mysli a nenapadne by som ju naviedla ze by ti mohla jednym supom spravit aj to 🙂

bea0802
23. apr 2015

@moncicip este neviem budem volať zajtra a uvidíme čo mi povie ....snáď ju uz dostaneš na meniny krása uz čoskoro ti konci prvý trimester ako to letí 🙂

bea0802
23. apr 2015

@puffu tak ja tiez som strašne zvedavá 🙂 ...muž reagoval takto ze najprv nechápavo pozeral prečo za ním utekam ako splasena 😀 a ked som mu zakričala mame // tak a to znamená čo ze si ? A ja ved ano tak pozeral zacudovane 😀 a hned ako mu to doslo sa začal tešiť a vkuse sa uz prihovára môjmu bruchu 😀

moncicip
23. apr 2015

@bea0802 No veru, pride leto jesen a uz rodiiim 🙂

curlynka
23. apr 2015

@bea0802 ja viem to sklamanie tam je....no skus pockat este 2-3 dni ak to je mrcha sa spusti......mne zial prisla dnes..presne 27 den....sice strasne slaba, ale este to dozenie :D

curlynka
23. apr 2015

@bea0802 jeeej no ja som nestihla citat vsetko....supeeeeeeer 🙂
Tesim sa,ze to vyslo.....

zuzka71291
23. apr 2015

@mones_xy Dakujem za radu, tak ja som teda zvedava, co mi povedia a pod.a skusim sa na to opytat 🙂 kedze moja dr este nettusi, ze sme sa rozhodli pre male...

bea0802
24. apr 2015

@mones_xy ja som chcela najmä kvôli týždňom lebo sa mi zdá ze velmi skoro mi ukazalo take čiarky ale som rada 😅

bea0802
24. apr 2015

A tu sú moje týždne takže tento mesiac 😀 uz len dúfam ze je všetko tam kde ma byt a ze sme zdravucky 🙂

curlynka
24. apr 2015

@bea0802 drzim palceky,aby to tak bolo....krasny testik......gratulujeeeem 🙂 np pekne tehulkovanie....