icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

bea0802
1. máj 2015

@curlynka no tak verím ze bude vsetko ok u vas a budete sa môcť tešiť ....verim ze ano ked testik silnie 🙂 ....my uz mame za sebou aj svadbu aj bytik caka vas krásne obdobie držím prsty nech vam vsetko výjde podľa predstáv 😉 .... Ja som tiez nafúknutá a sem tam ma pobolieva brucho ale menej ako pred týždňom ...ďalšiu kontrolu mam 11.5. tak som zvedavá silno dúfam a verím ze bude vsetko ok a uz uvidíme aj maličké a srdiečko .

janinsita
1. máj 2015

@eliska811 ja som mala problémy,,,mala som ranku na krčku a dosť dlho mi to liečila,,, potom som stále chodila na iinjekcia aby mi ms došla,,, inak sa smažíme rok a pol,,, pijem aj alchemilku,,, 2x mi ms prišla pekne, tak som sa tešila že tá alchemilka Zabrala,,, no a dnes je to 43, tak dúfam že už nech príde

janinsita
1. máj 2015

@maximirka no môjho tiež idem objednať na bud.týždeň tak som zvedavá,,, inak myslím že tá alchemilka je dobrá,,, ale idem si kúpiť sypanu,,, dosť som o nej čítala,,, tak duuufam že chlapci budú aspoň Ok

janinsita
1. máj 2015

@maximirka potom napíš tie výsledky ako dopadli 🙂

19lucka90
1. máj 2015

Ahojte. Pridavam sa k vam. Aj my sa snazime o babo.sice len 1. Mesiac lebo som po MA. No zistili mi vrodenu trombofiliu a folikul. Cystu. mate skusenosti s otehotnenim s cystou?

maximirka
1. máj 2015

@janinsita my sme boli len v sanatoriu SPLN v KE lebo moj manžel nechcel ist k urologovy tak sme išli len tam na spermiogram tak pondelok by mali prist výsledky tak už sa neviem dockat ci budú dobre ... Dufam ze ano lebo môj manžel to trošku tazsie znasa ze sme mysleli ze sa nám podari raz dva a uz rok a stále sa nám to nedari tak dufam že chyba je len vo mne lebo ja som ochotna všetko podstúpiť uz preto aby sa nám podarilo konečne..

lenkaoravcova
1. máj 2015

@19lucka90 vitaj ja som tiez po MA mam dbe zdrave deti a teraz mi tiez zistili trombofiliu ktora sa prejavuje v tehu preto aj ten potrat a cakaju ma injekcie.Kedy si mala MA?

lucia1002
1. máj 2015

@lucia1002 ahoj, no co ako?ja som tu dlhsie nebola alebo len narychlo nakukla..co mas noveho? Ja nic, stale rovnako, cakam mrchu, som 29DC..inofolic tusim nejako nezabera 😒

lucia1002
1. máj 2015

@1234lubka ahoj, no co ako?ja som tu dlhsie nebola alebo len narychlo nakukla..co mas noveho? Ja nic, stale rovnako, cakam mrchu, som 29DC..inofolic tusim nejako nezabera emoticon

19lucka90
1. máj 2015

@lenkaoravcova 11.2.2015 .mne sa to preavilo hned pri prvom tehu. ty si mala kedy? My sme sa zacali snazit po druhom cykle.no dnes prisla mrcha.prve tehu sme vobec neplanovali. podarilo sa hned .teraz ma to "jeduje "

lenkaoravcova
1. máj 2015

@19lucka90 15.1. Bud rada ze nato prisli hned. Bola si na hematologii zistili to alw asi az po MA ze? No my sme zacali tiez teraz v aprili po 2. cykle. Prvu som mala po 50 tich dnoch druhu uz normalne. Tiez si budes musiet pichat injekcie,?

curlynka
1. máj 2015

@bea0802 tak dufam,ze aj u vas bude vsetko ma byt🙂 srdiecko by uz mohlo,resp. Malo byt vidiet.ja som tiez zvedava ako pochodim....

19lucka90
2. máj 2015

@lenkaoravcova no mne az z genetiky to zistili
hematologia a vsetko ostatnr bolo ok. Ja som do nich hucala nech ma poslu. Uzavreli to ze som mlada ze to je nahoda. hej inkekcie bufu so mnou. Tebe to pri detoch nezistili.vsrtko si mala ok?

nicolettka2126
2. máj 2015

Ahojte tiez sa k vam pridavam ak mozem 🙂
Snazime sa od marca.
Marec nevysiel, ms dorazila a terajsi cyklus sme vobec neboli spolu v plodne dni, teda iba raz ale to bolo tak narychlo a zubrienky sli mimo kedze sme neboli doma a podmienky boli ake boli 🙂
Takze tento cyklus tiez nic, dnes som 22.DC a uz cakam kedy pride mrcha nech zacneme novy cyklus 🙂
No do plodnych dni musim cakat este necele 3tyzdne ufff dlllllha to doba 😀 Tak som.mylsela ze zatial sa aspon ohrejem trosicku u vas 🙂

lia23
2. máj 2015

@nicolettka2126 vitam ta tu, a drzim palce aby to vyslo co najskor 🙂

nicolettka2126
2. máj 2015

@lia23 dakujem velmi krasne budem sa snazit aby to nasledujuci cyklus vyslo uz konecne 🙂

lia23
2. máj 2015

@nicolettka2126 hih, to sa musite obaja 😀

nicolettka2126
2. máj 2015

@lia23 to je jasne, ale ja som hovorca 😀 😀

lenkaoravcova
2. máj 2015

@19lucka90 ja som to pri detoch nemala je to ziskane vraj dlhodobo oslabenou imunitou

janinsita
3. máj 2015

@maximirka môj ide urologovi,,, tak som zvedavá,,, len čakám kým bude mať viac času, bo je v praci stále,,, no ak to bude mať Ok,tak idem aj ja do toho sanatoria nech ma prezru,,, asi pôjdem do Martina,,, držím palce

1234lubka
3. máj 2015

@lucia1002 ahpj no ja nic...cele zle, zase cyklus v prdeli..dnes 35dc, tento mesiac som asi ani ovulu nemala..beriem uz inofolic cez tyzden a pol, testy negat, ked ms do stvrtka.nepride idem ku dokimu...ja nechapem nechapem..cykli hala bala a som vraj uplne v poriadku...sono ok, hormony ok...aaaach..a on mi povie ze po 4mesiacoch ked z inofolicom neotehu to bude riesit...doparoma potom sa.mozem prestat snazit lebo budem potrebovat aby mi predlzili zmluvu....ale verim ze sato nejak podari len nech uz ta.mrcha dojde...

19lucka90
3. máj 2015

@lenkaoravcova no na paradu. ja mam vrodenu. Kombinovanu. som jeden homozygot a 2xheterozygot. Uz som oboznamila aj rodinu lebo tiez mame v rodinw pripady potratov lenze v mladom veku to neriesili.a uzavreli to na nahodu.

maximirka
3. máj 2015

@janinsita chodte nech vas prezru oboch aby ste vedeleli na čom ste .. Ja uz sa neviem dockat vysledkov dufam ze uz zajtra prídu ...

janinsita
3. máj 2015

@maximirka môj sa ide zajtra objednať k doktorovi,,, už chcem tiež vedieť či je Ok,,, daj vedieť potom,,, aj beries niake lieky

mmoni89
4. máj 2015

Ahojte snazilky. Tak pridávam sa aj ja k vám. Doma už jedno zlaticko máme a chceli by sme bračeka alebo sestričku. Bojím sa že táto cesta bude na dlho keďže mám dosť nepravidelný cyklus kvôli kojeniu. No uvidíme. Držme si navzájom palce 🙂

1234lubka
4. máj 2015

@lucia1002 no mrcha Dosla chvalabohu vcera vecer, ovu testy objednane. tak ideme dalsie koli 😉

1234lubka
4. máj 2015

@eliska811 ahoj, tp co opisujes su obycajne ovulacne priznaky. Neexistuje aby.si bola tehotna dva tyzdne pred ms. Zena dokonca nieje tehotna ani v den styku kedze k oplodneniu a nasl.uhniezdeniu a produkovaniu zvyseneho hcg hormonu (to je ten hormon ktory ti sposobuje tehu priznaky) az 7-10dni po oplodneni...a to ti este ledva test povie ze si tehotna, a lekar to tiez este nezisti. Tak chladnu hlavu, ziadne namyslanie. Pozitivna mysel. Na tehotenstvo mysli v case ms. Vtedy to uz moze byt ono. To ze niektore pisu ze presnevedeli odprveho dna ze su tehotneje obrovska nahoda. Drzim prsty 😉

eliska811
4. máj 2015

@1234lubka ahoj som si vedomá toho, že vajíčko sa uhniezduje okolo týždňa a že to bolo skoro na tehu ale toto sa mi ešte nestalo tak preto som sa pýtala a ovu bola až týždeň po tom čo sa mi skončili tie moje zvláštne príznaky čo predtým nikdy neboli 🙂 si myslim, že to skôr bolo to HAK ustálenie hormónov. Som sa začala viac zaujímať a spoznávať svoje telo teraz ked chceme maličké a doteraz som to všetko asi prehliadala.
Môžem sa spýtať berieš inofolic 1x č 2x denne? A ďakujem aj tebe nech sa už zadarí 🙂

maximirka
4. máj 2015

@janinsita no nam už prišli výsledky dnes a su v norme veľmi tomu síce nerozumiem co je tam popisane ale záver je pisany celkom zrozumitelne ze nepredpokladaju neplodnosť a ze parametre splnaju normu podľa WHO tak som rada ze aspoň on je vporiadku tak už len ja ostavam no ... Beriem inofolic2x denne a minulý cyklus mi doktor dal dufhaston a ty niečo berieš ci riesis s lekarom?

1234lubka
4. máj 2015

@eliska811 no Ved ano teraz sa clovek najviac spoznava 😉 s prvym som otehotnela necakane ani neviem ako. Nic mi nehovorilo slovo plodny den, bazalna teplota, ovulacny test atd..akoze vedeka som hej ze co su plodne dni ale nikdy som sa o to nezaujimaa az teraz ked UZ PLANUJEM druhe. Beriem ho dva krat denne na odporucanie lekara..mala som problem z dlhymi cyklami, raz 52 raz 44 raz 37, ked mas normalne cykli tak by som ho len tak sama nebrala lebo ked si o nom pozries fora tak vela zien nadava ze je to blud ze nepomaha ze rozhadzuje cyklus-a to prave preto ze ta moze prestimulovat ked si uplne zdrava. Mne pomaha lebo stale v ten mesiac kedy som ho brala som mala krasny 30dnovy cyklus, resp onnoho kratsi nez dovtedy...teaz som ho zacaala brat uz trvalejsie. Doki mi kazal 4 mesiace po dva denne a ked neotehu tak bude robit vysetrenia lebo doteraz som mala vsetko ok..raz zvyseny prolaktin-stresovy hormon, tlmi vajecniky a po porode sposobuje vorbu mlieka. Tak teraz idem do toho vyznejsie. Inofolic nakupeny..drahy jak slak ale co uz.nasla som cenovo dostupnejsi zo zahranicia. Tak uvidim 😉 ty si nedavno vysadila ha?