icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

janinsita
4. máj 2015

@maximirka beriem ten inofolic +dustaphon mám začať, ale čakám ms a stále nič,,, neviem či mám ísť na vyvolavacku dnes je to 46 deň,,, dusthapon som brala minulý mesiac,,, to mi ms prišl,, potom mi Dr dala recept len som ho nestihla vziať nakoľko robim12h,,,a teraz nechodí,, neviem čo mám robiť, ísť na injekciu či ešte počkať,,, inak super aspoň má dobré výsledky, , a nerozmýšľal aj tak že si dá niake vitamíny

eliska811
4. máj 2015

@1234lubka ano nedávno a keď som vysadila 1x tak cyskus 45-50 dní a podobne a dr. že nasadime hormonálmu liečbu a to som odmietla. Tak znovu radšej hak a mávala som problémy hlavne výtoky zápale a podobne. Teraz pijem čaj podľa L
Mojžišovej na úpravu cyklu a keď prídu chcem nasadiť inofolic ale len 1 za deň. Ja dúfam ze do leta sa zadarí a budem po babke keď mi všetci hovoria že som celá ona a bude to šupšup a nie ako maminka aj ked teraz sa jej zadarilo a v auguste bude malá Sofia 🙂

maximirka
4. máj 2015

@janinsita no to presne aj mne teraz prišli co som bola prekvapena presne lebo predtým vždy musela byt vyvolavacka ... Ja by som už isla na vyvolavacku aby sa to pohlo čím skôr... Nie neuvazoval nad tým lebo on nechce lieky vôbec on je presveceny ze mu to pokazi spermie on ani tabletku od bolesti ma problém zobrat

lucia1002
4. máj 2015

@1234lubka ahoj...no tak to ti zavidim tu mrchu..clovek by si ani nepomyslel ako sa na to moze tesit 😀 ja stale nic, dnes 32 DC...pockam do 40DC a ked nic tak volam dokymu ze ci mam este cakat alebo pojdem na vyvolavacku...uz si zacala brat inofolic? tak som zvedava ze ci tebe zaberie, lebo ja na sebe nevidim ziadne zmeny.. 😒 teplotu mam stale rovnaku, test som si dnes robila a krasne biely, ale tiez si myslim ze ovu nebola, tak cakam...idem si ale kupit alchemilku a planujem ju poctivo pit 😉 a dokedy mas zmluvu? ci este si doma a musela by si uz nastupit? tak snad to dovtedy stihnes 😉 ja som dufala zas ze uz pojdem tento rok na matersku, lebo mi tato robota lezie na nervy a nejak som uz nechcela menit robotu ked sme uz planovali babo, ze pojdem rovno na matersku..a prd makovy..tvrdnem tu stale, tehotna nie som a este ma aj povysili..takze total parada 😀

eliska811
5. máj 2015

@mmoni89 Ahoj a vítam ťa tu plus silno držím palečky aby ste sa tešili čo najskôr 🙂

erikavasko
5. máj 2015

Ahojte baby aj my sa snazime o babo a zatial sa nam nedari,myslela som si ze to teraz vyde ake prdmakovu,dosla mrcha.Nestastny bol moj muz ze sa to znova nepodarilo ake raz to vyde a budem sa aj s vami tesit ze som v tomto ocakavany.A snazime sa uz pol roka a uz som aj inofolic skusala a nevislo to.Asi poctivo som to nebrala,ale idem to znova skusit tak drzte palce. 😉

mmoni89
5. máj 2015

@eliska811 ďakujem ja tak isto, nieje nič uzasnejsie ako držať v náručí také zlaticko 🙂

mmoni89
5. máj 2015

@erikavasko držíme palce hlavne myslieť pozitívne

erikavasko
5. máj 2015

@mmoni89 to snazim ale niekedy sa to neda,ked viem ze sa to nepodari

1234lubka
5. máj 2015

@lucia1002 zmluvu do konca roka, tak nechcelaby.som otehotniet v oktobri...ja len by som chcela robit co najdlhsie...lebo neviem ci by ma potom vypisal na marodku doki..bez.prijmu ostat nechcem...pijem ho mne ponaha 100%tne...pijem ho dva denne ta som zvedava...zajtra by malu dojst ovulacne testy tak uvidim...aj alchemilka robila dobre ale porciovana do 0,5l . Od 1dc do 15poctivo som pila. Nesmies vynechat lebo hned sa mi oneskoril cyklus...inak presne 30-31dnove boli a ovulacne testy super vychadzali. Nikdy som kramom nepripisovala taky dolezitost ani som nikdy netiesila ked neskoro chodili..este som si povedala chvalabohu 😉 A co robis? ja som normalka vo vyrobe mna nemaju kde povysit ale celkom dobre platia cez 400ecka tak na vychode dobre, plus stravne listky....

eliska811
5. máj 2015

@mmoni89 už aby to bolo 🙂 strašne už túžim(e) po takom drobcovi snáď to bude čoskoro a bez problémov

1234lubka
5. máj 2015

@eliska811 mne pomohol alchemilkovy caj, pol litra denne od 1dc do 15dc. Aj mbe chcel doki hormony ale odmuetla son tak preto inofolic. Jeden denne staci ale mi to uz dlhsie tahame tak kazal 2 😉 moj matko bol na prvu supu, aj viem ze brat bol na supu. Vela robi stres. Kedysi ho tolko nebolo ako dnes 🙂

evangelina0
5. máj 2015

Ahojte, idem Vas poprosit o radu: v decembri som po 12 rokoch vysadila HAK, odvtedy som mala MS len po vyvolavacke. V aprili mi gynekolog nasadil clostyl na2 - 5. den cyklu a duhaston na 15 - 25 den. Zazrakom som na 28 den dostala MS - sice len 3 dnovu, skor som spinila, ale prisla. Lekar mi zobral pre istotu krv a ze nie som tehotna. Nechal ma vsak bez liecby, ze uvidime, ako sa telo s tym vysporiada. Co ma vsak mätie - som 5. den cyklu uz po MS, ale strasne ma picha v lavom vajecniku a celkovo ma pobolieva podbrusko ako pred MS. Ovulacia to asi nebude, tak neviem (inak som PCO) - mali ste niektora nieco podobne?? dakujem 🙂

mmoni89
5. máj 2015

@evangelina0 ja to mávam veľmi časté -pichanie vaječníkov, hlavne ľavý. Aj pri ovulke aj mimo nej. Tento mesiac ma tiež príšerne pichalo na druhý deň ako skončila MS takže tiež netusim co to bOlo. Inak bolesti v ľavom podbrusku môžu byť spojené aj s crevami

mmoni89
5. máj 2015

@erikavasko tak si nehovor že sa to nepodarí ale že určite raz sa podarí 🙂

mmoni89
5. máj 2015

@eliska811 určite neboj 🙂

evangelina0
5. máj 2015

@mmoni89 dakujem, uz sa asi prilis sledujem, musim si dat pauzu 🙂 clovek by veril v ovulaciu hocikedy - keby to slo 🙂

zuzka71291
5. máj 2015

@mmoni89 ahoj,nechcem strasit ani nic podobne...ale ja som mavala podobne bolesti,ale napravo..pocas ovulacie,mimo nej...potom uz skoro stale..v stredu mi zistili endometriozu...ja nechcem strasit,len chcem vystrihat,aby ste bolesti riesili,ak zvyknu pretrvavat.alebo sa opakovat.

eliska811
6. máj 2015

@1234lubka ved práve všade len stres mňa preradili na iné miesto a nič moc práca ok ale vedúci a cestovať... Ale ja silno verím, že to prvé bude hneď 🙂 po ms plánujem isť zase k dr. aby sa pozrela či z toho niečo može daľsí mesiac byť a uvidíme. Alchemiku si pila pri prvom ked hovoríš, že ti stačila? Tak my sa snažíme ešte krátko a priateľ chodí občas na týždňovky a musím dobre rátať :D

mary17
6. máj 2015

Ahojte. Dufam, ze sa mozem pridat k vam, aj ked my sa snazime uz od novembra 2013, ale zatial neuspesne. Mne zatial nezistili nic, aj ked mam dlhe cykly, ale manzel ma zly spermiogram. Bol na nom tri krat a teraz naposledy to bola uplna katastrofa. Od aprila som zacala brat Inofolic a manzel Andrositol. Dufam, ze sa mi aspon cyklus upravi, aj ked tento mesiac asi este nie, lebo mi to meska zase uz tyzden :(

mmoni89
6. máj 2015

@zuzka71291 no to ma mrzí ☹ tak ja som už bola s tým, síce dosť dávno a povedala mi že mám akoby aktívnejší tento vajecnik, z toho som aj ostala tehotná, tak ja verím že je to len tým

mmoni89
6. máj 2015

@mary17 vitaj medzi nami. Držím palce, určite sa to raz podarí, verím tomu

mary17
6. máj 2015

@mmoni89 dakujem za privitanie, no ja niekedy uz verit prestavam...ale urobime pre to vsetko co bude v nasich silach.

lilimoni
6. máj 2015

Ahojte. Ak mi dovolite, tak sa k vam pridam aj ja 🙂 Manzela sa mi podarilo zlomit na druhe babo 😀 Tak sme sa 1.5. rozhodli, ze nejdeme sa snazit ale pozor si tiez nedavame a od leta, ak to nebude skor ideme do toho naplno 😀

1234lubka
6. máj 2015

@eliska811 aaale z prvym som nevedela ani ako som otehotnela. Vtedy sme zily taky zivot mladeze, krcmy, nocny zivot, zurky u kamosov, fajcila som aj sa popilo...neriesila som ziadne plidne dni ani cyklus som nikdy nejak nepocitala, ked dosla ms do 5tyzdnov ok, ked nue tak test a furt dookola, neriesila som ked dlhsie nechodila. Vtedy na 42dc som urobila test a bim dve ciarky skoro som odpadla ako ocapena som chodila nevedela som to zpracovat. No to je jedno. Alchemilku som pila teraz od novembra od 1dc do 15dc pol litra denne. Cyklus upravila, ovulacia sa "diala". V tomto urcite pomohla, lebo predtym som mala 44-52-38 a take vseliake cykly. Potom zrazu 30-34.

eliska811
7. máj 2015

@1234lubka kiež by to dopadlo u mňa ako u teba :D len ten cyklus riešim ale tak isto vikendy vonku s kamaratmi pokym sme dvaja tak to ide potom to bude treba obmedziť budu iné starosti, radosti. Ja som teraz akurat zvedavá či príde od teraz som sa dorátala a už od zajtra ale určite skôr ako nedela to nebude..
teraz máš aké obdobie čakania na správny deň, snaženia sa či už výsledok?

eliska811
7. máj 2015

@lilimoni Ahoj vítam ťa tu medzi nami dievčatami 🙂 a nech sa vám zadarí čím skôr

lilimoni
7. máj 2015

@eliska811 Dakujem velmi pekne za prijatie. Mam 7 rocnu dcerku a prisla som k nej ako Lubka 😀 😀 Velmi by som chcela chlapceka ale aj dalsia zenska do rodiny by mi tiez nevadila 😀

1234lubka
7. máj 2015

@eliska811 dnes by mi mala koncit ms, relativne zajtra lebo zacala v nedelu vecer. Tak buduci vikend dufam ze budu pd, le myslim ze ano na inofolicu som to mala stale skor, a teraz dva denne..no uvidim mam ovulacne testy tak budem vediet presne 🙂 noo ved vtedy chapes sok nenormalny v hlave spetne kolko sme popili posledne dni 2hodiny spanku a robota, tak mi bolo zlč..no strasne ze ci bude vsetko ok..este cigarety..hned do kosa vtedy som s tym seklana dlhu dobu..teraz si dam sem tam ale nepotrebujem ich. Sem tam znamena tak raz za tyzden ked su u nas susedia tak zakurime na balkone ale inac nic. drzim palce nech to vyjde ked nie tak bojujeme dalej 😉

1234lubka
7. máj 2015

@lilimoni tak to je asi J najlepsie, 😉 😉 necakane a je ttu 🙂 a dobre ze tak lebo kto vie kedy by sme sa odhodlali k prvemu a ci by sme to vobec este spolu tahali 🙂 tak sme raz dva poriesilisvadbu, potom po dvoch rokoch sa nam postastil byt, tak narade surodenec 😉