Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
Tak mi tento mesiac určite nič. MS mám dostať síce až začiatkom budúceho týždňa ale vôbec žiadne príznaky. Pri malom som to už o takomto čase tušila. Nepotrebovala som vôbec sladké ani kávu a to už bolo akože fakt čudné 😀 a bolelo ma brucho tak inak. Ale to by som chcela veľa na prvý krát nie?
Takže dnes mi mrcha mešká 11 deň a bolesti bruška neprechádzali. Tak som zbehla k Dr. a nakoniec tie pozitivne testy vysli 🙂 Dr. tam zatial videl len duutinku, vacok...ale hned mi potvrdil, ze je to vnutromaternicove tehotenstvo. A ta bolest bruska bolo opodstatnena, lebo na vajecniku mam czstu a ta teraz nedavno praskla, takze mi ukazal aj tekutinu ktora z nej vytiekla vsetko...aj pomer tych vajecnikov, ten s cystou je ovela vacsi. No a mam myom na maternici, ktory od februara narastol o polovicu :( no neva, vraj to zatial neohrozuje a rastie do vonka a ze rast bol sposobeny vplyvom hormonálnych zmien, ktore teraz prebiehali. Kontrolu mam o 2 tyzdne 20.5.2015, uz medzi tehotne 🙂 ze uz bude vidiet bit srdiecko a potvrdi to na 100%, ze teraz mi len polovicne gratuluje. Tesim sa aj tak 🙂 Dostala som femibion a Duphaston
@curlynka gratulujem!!!! Tesim sa s vami vsetkymi 😊neboj,bude dobre 😊
@zuzka71291 @bea0802 No dufajme, ze bude vidiet uz vsetko vtedy 🙂 mne nepovedal nic, ani kolky tyzden, ani termin. len si zaznacil kolko meska, kedy som mala naposledy a tak. Potom vysetrenie a bola som vybavena, ze krv az nabudúce bude brat. Ja by som este ani neslak Dr. az ozaj o tyzden, kedy by uz meskala viac ako 2 tyzdne, len ma bolelo to podbrusie, krce som mala dnes rano. Tak nakoniec je to dobre 🙂 uvidíme.....ale tesim sa 🙂
Nakoniec aj tie kontroly nam budu rovnako vychadzat ?? :D
Zuzi a ty ako??? ako sa citis?
@zuzka71291, bea 0802 gratulujem 🙂
ahojte chcela by som sa opytat tiez sa snazime s manzelom o druhe dietatko ale nejak sa nam nedari zatial ale verim ze sa to podari .Minuli mesiac mi doktor dal clostilbegyt lebo mi neprebieha ovulacia no podarilo sa vdaka tomu clostilbegytu a mala som ovulaciu lenze doktor nevedel urcit ci sa uvolnilo vajicko alebo nie videl na sone zlte teliesko .Nato som mala mat ocakavanu menstruaciu ale sice prisla ale o jeden den skvor aj to len hnede spinenie v jeden den a druhy len trosku krvy a spinenie .Nato som sla ku gynekologovi ktory mi spravil sono a sice vydel zlte teliesko ale o trosku mensie teraz mam tiez dostat menstruaciu strasne ma zacali boliet prsia neviem co si mam mysliet ci ta predchadzajuca menstruacia nebola menstruacia ale uhniezdovanie vajicka a mohlo sa to podarit alebo si len vsetko namyslam stalo sa vam nieco podobne Dakujem za odpovede a za rady
@curlynka ale je dobre,ze je zatial vsetko v poriadku,dufam,ze to tak bude aj dalej..dobre,ze si isla za dr.netreba zanedbavat...ja celkom fajn,akurat posledne dva dni mi bolo hrozne,ale to preto,ze som mala dostat ms,tak akurat dnes prisla a zacinam uzivat visanne ...parada,ze ste na tom s beou podobne 😊
@mmoni89 ja zatial nic 😊 u mna nie je k comu...
@zuzka71291 no teším sa, aj keď to nie je uplne potvrdené.....
@zuzka71291 jaj prepáč chcela som dať curlynka, ale možno aj tebe zachvilu budeme 🙂
Moj Dr. berie najskor krv a az potom spravi sono okolo 8-9tt 🙂 Netreba sa stresovat hned od zaciatku, vsetko bude v poriadku, chce to len klud a nechat sa rozmaznavat 😀
Baby a co kava? ja som este neprestala pit, zvykla som vzdy 2-3 denne...uz len 1 a slabu si robim. Odporucate tu bezkofeinovu?
@1234lubka tak to je jasne ze to by uz pre teba nebolo fajn...aj my sme to kvoli mojej robote odkladali a preto sme sa zacali snazit az v novembri..🙂 keby som vedela ze sa nebude darit tak by sme si nmedavali pozor uz skor 😀 ale tak snad sa vam postasti skor :D no ja robim v hoteli na recepcii...teraz som uz veduca recepcie 😀 na jednej strane asi aj tato robota mi moc nepomaha, lebo denne - nocne, 12stky, stres, cestovanie...ale tak snad sa uz coskoro zadari...ach a to som planovala, ze tento rok pojdem uz na matersku :D
myslis, ze ked vynechas alchemilku tak sa oneskori?? fuu tak to aby som si na to dala potom pozor...ja este stale cakam na mrchu 😠
@curlynka Ja som kávový maniak. Vždy som sa snažila to obmedziť, chodila som ako bez duše. Dnes vypijem aj 5 káv denne. Pila som kávu, už si presne nepamätám koľko, ale 2 určite nemôžu škodiť a keď si urobíš slabšiu myslím, že je to O.K. Mne tá bezkofeínová nechutí. Mám dve pekné a zdravé dievčatá.
@lucia1002 hej dva krat som zabudla co som dva dni nepila lebo nocne som mala...a vtedy.raz 38dnovy a raz 35. aky si dc? si pila tento mesiac inofolic? heh to nikto nevie ci sa bude darit ci nie...ja ako som planovala tak mohe dieta by uz malo cez pol roka 😀 aaale vsetko ma.svoje pre a proti...teraz aspon mam pracu, kupili sme auto, nieco do bytu dali...keby som bola doma tak drieme biedu 😉 pred rokom presne sme sa stahovali do bytu konecne samy tak stale nieco trebalo...keby.som nerobila tak by to vsetko slo pomalsie 🙂 teraz ma uz maly objednanu postel (poschodovu 😉 jak bude tak bude..snad mi ten inofolic pomoze no...
Ahojte..mam maplanovany august...tak dufam ze to vyjde...jedno sa mi akurat prebera v postielke taky maly zazrak..

Mne sa velmi tazko prestavalo fajcit ked som cakala malu. Niekto ma chut na kysele, niekomu ide sladke a mne strasne cigarety ale z 30 denne som to dala na 10. Kazdu hodinu 1. Potom po tyzdni som to dala na 1,5 hodiny. Dalsi tyzden 4 denne a potom som isla na 3 cigi a po dvoch dnoch som si povedala, ze nejdem si dieta mucit kvoli 3 cigaretam a sekla som to 🙂 Zacala som zasa fajcit pred dvomi rokmi ale uz zacinam obmedzovat ale je to tazke, kedze chyba ta spravna inspiracia 😀 11.5 mame vyrocie svadby a rada by som si nasla // na tehu teste 😀 sice 5 dni pred mrskou ale mozno sa zadari 😀 😀 😀
A moja dcerka je zazrak mediciny, kedze sa zadarila, ked som brala HAK a mali sme aj kondom 😀 😀 😀