icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

lucia1002
10. máj 2015

@1234lubka ja som dnes 38DC..robila som si dnes aj test a nic..hej pila som ten inofolic, cele balenie..cakala som ze to bude lepsie..no asi sa veci deju pre nieco a dieta pride v tu spravnu chvilu 😉

1234lubka
10. máj 2015

@lucia1002 no ved to...chod ku dokimu. Necakaj. Nech ti da vyvolavacku....To mna najviac "zabijalo" cakanie lebo som nevedela.na com som...mne pri inofolicu sa stale upravil cyklzs..som zvedava teraz...asi netusi kedy si mala pd? teda ovu? nepouzivas ovulacne testy?

janinsita
10. máj 2015

Baby kedy vám ten inofolic začal zaberat,,, ja 3 balíčky a ms prišla až po cca 48 dňoch,, ďakujem

clauduska17
10. máj 2015

Viete mi poradit. Prvy krat som sa rozhodla si tento mesiac robiť ovulačne testy. Musia byť obidve ciarky rovnako vyrazne?alebo ta jedna bude vždy bledšia?

horalka79
10. máj 2015

Ahojte, dnes mam 32 DC, vcera som si robila test a vysla mi veelmi slaba druha ciarka, nebolo to z prveho ranneho mocu. DNes som si robila ale z prveho a tiez len taky duch, skoro nic. Myslite, ze je este daka sanca, ze by to bolo pozitive? uch.. Mali ste aj niektora taku slabunku a predsa o par dni zosilnela? Dakujem.

clauduska17
10. máj 2015

@horalka79 ahoj vyzera že zosilnie určite. 😀

horalka79
10. máj 2015

@clauduska17 uch, v to dufam, velmi.
ohladom ovulacneho testu ti neviem poradit, ja som sa vzdy spoliehala na seba, svoje telo. Ovulacne testy som neskusala.

lilimoni
11. máj 2015

@horalka79 tiez mam pocit, ze mozno aj zajtra rano budes mat silnu 😀

@clauduska17 ja som z tych ovu testov tiez blba 😀 ale co som precitala, tak by mali byt rovnake 🙂

Ja mam mrsku 17-steho a od rana mam kramove bolesti a mam pocit ako by som spravila 200 brusakov 😒 . Dnes mame s muzikom vyrocie svadby, tak rozmyslam co vymyslim, kedze cely tyzden chodi domov okolo 20-21:00 ☹ asi nechame romantiku na vikend 😀

lucia1002
11. máj 2015

@1234lubka v stredu mu chcem zavolat, ze ci mam dojst..to uz budem 41DC.. doteraz som mala aj 39dnovy, ale tak zatial ani naznak toho ze by sa mali blizit...robievam si ovu testy...urobila som si ich paar a boli negativne a potom som sa uz na to vykaslala a nechala som to na nahodu... 🙂 ale tak osobne mam pocit ze som ovu vobec nemala...ziadne ovu priznaky, nic...

eliska811
11. máj 2015

@1234lubka tak mne prišla presne 28 deň toho 8. Ovulačné testy som si ešte nekupovala ale meriam si aspoň teplotu. My sme to ešte odkladali kedže som mala externe školu len dúfam, že to nebola hlúposť . Ale všetko bolo v poriadku ono je to takto nečakane možno najlepšie ale keď som brala tabletky teraz sa to nejako nedá že nečakane a hlavne už keď tak velmi chceme 🙂 To nám potom vychádzajú pd týždeň po sebe 🙂 Dúfam, že o mesiac sa tu stretneme a budeme sa tešiť spolu.

eliska811
11. máj 2015

@lilimoni tak to si mala úplne super 🙂 keď som sa rozprávala s babičkou tak tá hovorila tiež niečo podobné :D a že ci si myslím, že to pojde šupšup. Ja som jej na to povedala, že možno áno veď niekto má to štastie že ani nevie ako snáď sa k tej skupine pridám aspoň s prvým. S priateľom sme tiež riešili svadbu ale to nepôjde kedže budem mať sestričku 🙂 tak sme sa rothodli, že svadbu odložíme buď ju stihneme alebo nie.

lucia1002
11. máj 2015

@clauduska17 ahoj..ano musia byt obidve rovnako silne alebo musi byt silnejsia ako kontrolna..praveze jednu bledsiu budes mat skoro stale...az ked budu rovnake, tak do 12 - 48 hodin by mala prist ovu.. 😉 drzim palce pri testovani 😉

eliska811
11. máj 2015

@lucia1002 Možem sa spýtať kde kupujete ovu testy? Nemám s nimi skúsenosť no ako tu čítam rozmýšlam, že si ich asi kúpim.

lilimoni
11. máj 2015

@eliska811 My sme mali malu svadbu. Par ludi na kavu po obrade sme pozvali a vecer sme isli kamaratovi na chatu oslavit. Dcerka sa pytala, preco nemame vsetci rovnake priezvisko 🙂 tak uz je spokojna 😀

eliska811
11. máj 2015

@lilimoni tak povodne sme chceli väčšiu ale chcem aby tam bola maminka a pred termínom nemôže kedže je na rizikovom a s maličkým trojtýždňovým miminkom by neišla a odkladať moje tehotenstvo kvôli svadbe je hlúposť. potom spravíme tiež len také posedenie a vybavené neviem ako to chodí ale behať po úradoch s priznaním otcovstva atď rovno môžme zbehnúť na úrad kvôli svadbe. Ak by mi to teraz vyšlo tak by som mohla dostať najkrajší darček k štátniciam :D

lilimoni
11. máj 2015

@eliska811 najjednoduchsie neuviest otca a potom spolu zbehnete na matriku a podpise papier, ze si dieta osvovuje a priznava sa k otcovstvu. Trvalo nam to vybavit cca 10 minut 🙂 ak ma niekto z tvojej rodiny alebo znamy RD spravte si grilovacku po obrade a bude zabava za par eur 🙂

eliska811
11. máj 2015

@lilimoni u nás tolko aj trvá sobáš. a dom by bol to tiež nie je zlý nápad 🙂odbehnem od témy k téme v ktorej sme. Ako si teraz na tom v cykle čakáš na správne dni či už na výsledok?

lucia1002
11. máj 2015

@eliska811 ja si kupujem tu na MK od lauritky..napis jej, ona je super, spolahliva a rychle dodanie 😉

eliska811
11. máj 2015

@lucia1002 Ďakujem a dúfam, že aj tie testy budú spoľahlivé a otehotnenie bude vďaka nim rýchlejšie :D

curlynka
11. máj 2015

@horalka79 Tak bodaj by krásne silnela 🙂 ja som mala takúto v strede cyklu, raz som najdenu dutinku uz v strede cyklu, spinenie a bolest a mrcha prisla presne na 28 den. Tak nech to vyjde 🙂

lucia1002
11. máj 2015

@eliska811 ja osobne neviem posúdiť, či to je rýchlejšie, nakoľko som ešte neni tehotná.. 🙂 ale tak určite sú spoľahlivé, sú vhodné najmä pre tie, kt. nevedia, kedy majú ovu...budem držať palce, aby sa to podarilo čo najrýchlejšie 😀

lilimoni
11. máj 2015

@eliska811 ja cakam na piatok a idem testovat 😀 ja tu mrchu tak strasne nechcem dostat 😀 dufam, ze najdem // 🙂

1234lubka
11. máj 2015

@janinsita ahoj a ako si ho brala? Od 1dc? predtym si mala ake cykli? sama si si ho nasadila ci doki? Mne furt zabral...naposledy som bola uz 50dc, doki povedal ze to ani najblizsie dni nevyzera ze ms dojde, zobral krv na hormony...pridem o dva dni a zase vsetko ok..ja ze ma roztrhne..som sla do lekarke kupiala ten predrazeny inofolic a za 5dni ms a odvtedy super cykli...ale to som uz pila len alchemilku...ale z inofolicom sa mi cyklus stale skratil..uvidim teraz....

1234lubka
11. máj 2015

@lucia1002 no ja to tiez nejak neprezivam...ci mam ci nie...len ked mi test ukaze.tak nueco spozorujem 😉 ale krcok mam vtedy vysoko to je pravda..ale teraz to nekobtrolujem...len testy si budem robit...od zajtra...kazdy den...mam ich len 9tak uvidime...ty si po ha?

1234lubka
11. máj 2015

@eliska811 aaleco by to bola hlupost...ide o to ze ty nemozesvediet ci sa podari ci nie..si planujes.teraz a mozes dopadnut ako ja ze rok a pol nic...no ta.si poviem ze bola hlupost ze sme sa pred tym chranili? takk je ako ma byt...pozitivna mysel 😉 😉

1234lubka
11. máj 2015

@horalka79 kazdemu zosilneje pretotehcg kazdym dnom stupa. Akurat ze by slo o biochemicke tehu tak zoslabne a pride ms...to znamena ze k oplidneniu doslo ale uz sa neuhniezdilo...normalny jav...drzim palce..skus dalsi test pripadne dokiho...

1234lubka
11. máj 2015

@clauduska17 musia byt rovnaki silne..ta bledsia tam je furt....

1234lubka
11. máj 2015

@clauduska17 to su moje stare...19je pozitiv aj ten pod nim...ako vidis tak v poslednom je testovacia este silnejsia ako kontrolna...kym mi to takto nevysli ani ja som sa v tom nevedela zorientovat 😉

eliska811
11. máj 2015

@1234lubka veď práve človek nevie pokial nevyskúša. Keby človek vedel tak sa prestane chrániť rok predtým a bolo by bez starostí :D Ale to je to KEBY kašlime na keby a presne ak si povedala pozitívna mysel 🙂 uvidíme v júni

eliska811
11. máj 2015

@lilimoni tak už nech máš piatok 😉 držím palce