icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

eliska811
11. máj 2015

@lucia1002 dlho sa snažíte? ja som zisťovala ovu podľa BT ale asi si zaobstarám aj toto :D Ďakujem aj tebe nech to je čo najrýchlejšie 🙂

1234lubka
11. máj 2015

@eliska811 ved to...nic nenarobime 🙂 niekto najeden sup niekto dlho dlho nic...hlavne ze nieje zdravotna prekazka...ja som aj dost chuda...mne sa nezda ale asi som 173cm a 63 kg...mneto prijde akurat...len teraz budem chodit nab12 lebo mam zelezo na hranici...uvidime mozno aj to mi pomoze 😉

eliska811
11. máj 2015

@1234lubka mne sa to tiež nezdá že moc chudá ale tak asi vie niekto lepšie... Ja by som nemala mat v podstate žiaden nejaký problém ale to sa aj tak zistí až časom. Zápal som nemala už dlho po zmene dr som sa z toho dostala až na poruchu imunity si myslím, že by to malo byť v poriadku tak uvidí 🙂 a 21. som sa objednala k doktorke nech skontroluje či všetko funguje tak ako má, aby som nebola stále v očakávaní či sa môže zadariť alebo nie takto budem vedieť, že aspoň jeden je v pohode a ak sa nebude dariť tak treba aby aj priateľ išiel k lekárovi 🙂 Uvidíš, budem držať palce aby ti to už vyšlo 🙂

1234lubka
11. máj 2015

@eliska811 ja lenneviem pochopit ze ako ked som mala cykli..mierne povedane vseliake...som mala vzdy vsetko ok...ultrazvuk ok vajecniky ciste maternica cista, krv hormony ok...furt...takze mala by som byt ok...mm berie take vitaminy tak uvidime...doki povedal ze ked sa do 4 mesiacoch na inofolicu nezadari tak urobi dokladnejsie vysetrenia... to podla mna potom povie ze mam zvazit ci aj mm nepotrebujr vysetrenie...tak dufam ze to nebude potrebne 😉

horalka79
11. máj 2015

@1234lubka zajtra chcem skusit dalsi test, uf. .

lucia1002
11. máj 2015

@1234lubka tak ja to mam zlozite..minule mesiace som mala ovu aj na 16den, inokedy.na 25, tak uz ma to predsava bavit furt to testovanie a celkovo aj moje telo 😀 uz som nan total nasrata 😀 po ha myslis antiku?

lucia1002
11. máj 2015

@eliska811 snazime sa od novembra...ale mavam dlhe cykly takze teraz je toto nas 5ty cyklus..takze zatial to "len" 5krat nevyslo.. 😀 ja som si BT nemerala, pre mna to bolo otravne..ale teraz musim lebo nakazal dr. A vy?

janinsita
11. máj 2015

@1234lubka alchemilku pijem 3mesiace a inofolic 3 balenia,,, Dr mi povedal aby som skusila,,, 1sacok od 1dna ms,,, tak neviem teraz či pokračovať

horalka79
11. máj 2015

@1234lubka 173cm a 63kg sa mi zda fajn. Ja mam 173 a 54kg. Kto ti povedal ze si moc chuda, doktor? Si vypocitaj BMI, myslim ze budes v norme.

clauduska17
11. máj 2015

@lucia1002 dakujem. Zatial je stale slaba ale den co ddo je tmavšia

clauduska17
11. máj 2015

@1234lubka jé ďakujem ja mam za sebou teraz 5testov a zatial stale slabá, ale postupne silnie tak čakám 😀 .

horalka79
12. máj 2015

Dievcataaaaa, dva dni neskor a druha ciarka tam stale je a trochu silnejsia!! 🙂 juhuuuu zacinam tomu fakt verit

lilimoni
12. máj 2015

@horalka79 gratulka 🙂 🙂 uz sa len objednat k doktorkovi 😀

1234lubka
12. máj 2015

@horalka79 no vidissuoer vidno ze silneje. Kolko ti meska?

1234lubka
12. máj 2015

@lucia1002 jj hormonalna antikoncepcia...vies lebo ked ma cyklus take vykivy tak s tym treba nieco robit..alevraj ked je to v rozmedzi do 7dni tak sa vsetko povazuje stalw za pravidelne...cize kedmas cykli raz 28 raz 34 tak to je este pravidelny...mierne nepravidelny je od7-22....ale urcite to vie nasrat to ti verim...nechapem zeti inifolic nezabera...si volala z dokim ?

1234lubka
12. máj 2015

@horalka79 heh to ty si chuducka 😀 😀 ved ja si myslim ze som v norme uplnej 🙂 jen vsetko zaradom ziadne diety obmexzenia...

1234lubka
12. máj 2015

@janinsita aj alchemulka aj inofolic? to sa mi zda vela...alchemilku vynechaj, moze ti ro vsetko prestimulivat vajecniky. Len cisto inofolic pi

lucia1002
12. máj 2015

@clauduska17 ktory den cyklu si? tak to ti bude postupne pekne tmavnut.. 😉

1234lubka
12. máj 2015

@clauduska17 moja skusenist je ze to nesilbeje postupne...no moze aj postupne..potom zoslabne...az nakonuec vyskoci tak silno ako mne vtedy...

eliska811
12. máj 2015

@1234lubka tak ja idem k doktorke až teraz a uvidím. ja som si akurat po ha naordinovala čaj na úpravu cyklu a to mi teda zabralo a teraz som zvýšila vitamín E a priatelovi koenzým q10. Minulý mesiac som mala ovuláciu 20 deň a to nám nejako nevyšlo a teraz na 14 deň cyklu idem k tej dr a som zvedavá ako to dopadne a dúfam, že povie, že je všetko ok aj výstelka dostatočne hrubá na uhniezdenie atď. priateľ bude pred ovulkou doma. Ja sa teraz hlavne iba učím na štátnice takže ani nejaká prehnaná fyz aktivita počas uhniezďovania a ak sa do konca leta nezadarí tak pôjde aj priateľa ale takú možnosť si nepripúšťam :D

eliska811
12. máj 2015

@lucia1002 tak my to mamé teraz len 3x po ha z toho ten prvý mesiac ani nejako nerátam a bazálnu som si začala merať len tak zo srandy ale nie úplne každý deň stalo sa mi že som aj zabudla. zrovna sa mi porarilo 19 aj 20merať a ozaj teplota stúpla síce až 20 a to som mala cyklus 28 dňový. A čo si si berieš na tie dlhé cykle?

1234lubka
12. máj 2015

@eliska811 to aj take sa riesi? Hrubka vystelky atd? Heh no o tom som nic nepocula 😀 😀 fyz aktivita nieje zla aspon sa prekrvy maternica, nase babky stravili vela casu na poli okolo dalsich deti urcite nesedeli na zadku 🙂 mojmu davam z dm vitaminy manner aktiv pre prirodzenu plodnost muzov..obsahuje lkranitin nejaky extrakt z morskych rias, z tekvicovych semienok..vitaminy...uz to berie mesiac tak uvidime...od dnes ovulacne testy idem skusit nove

1234lubka
12. máj 2015

@eliska811 mne lachemilkovy caj pommohol..normalne som tomu nechapala ze mam take cykli..od 1dc do 15dc musis poctivo kazdy den pol litra...

clauduska17
12. máj 2015

@lucia1002 dnes som 18dc testujem od 13dc, tak uvidim

clauduska17
12. máj 2015

@1234lubka dnes som 18dc tak si este na tu najtmavšiu pekne počkám 😉 dnes budem robit 6ty test

1234lubka
12. máj 2015

@clauduska17 ved ona nemusi byt tmavsia ako kontrolna 🙂 hlavne aby bola aspon rovnako silna 🙂 ja len aby si sa nezlakla keby nahodou ciarka zhasla...na dalsi den moze vyskocit 😉

clauduska17
12. máj 2015

@1234lubka aha 🙂 lebo kebyze ju tam dnes nevidim napríklad tak už by som asi zajtra další test nerobila. by som si myslela že už je po

1234lubka
12. máj 2015

@clauduska17 nie nie to urcite testuj dalej, ja len co viem podla seba...

1234lubka
12. máj 2015

@clauduska17 veddaj fotku nie?

lucia1002
12. máj 2015

@1234lubka tak ale mavam aj 35 a 39 a dnes som 40DC...brala som HAK...vysadila som ju v oktobri 2013, ale to som ju brala 6 rokov...potom len minuly rok na 2 mesiace, na upravu lebo uz vtedy som mala problem s cyklami a duphaston nezabral...no odvtedy sa to trocha zlepsilo...ale tak najhorsie je, ze teraz sa vobec necitim na mrchu, takze tak skoro nedojde...budem s nim volat zajtra alebo pozajtra..lebo dnes som cely den v robote a chcem volat s nim vtedy, ked budem mat volno, aby som ked tak mohla hned k nemu aj behnut...