icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

manchester1987
12. máj 2015

pridavam sa k vam

lilimoni
12. máj 2015

@manchester1987 vitaj medzi snazilkami 🙂

manchester1987
12. máj 2015

@lilimoni dakujem my sme vcera zacali snazit sa tak nam to este potrva 🙂

lilimoni
12. máj 2015

@manchester1987 my 1.5. 😀 a co ty vies? Mozno sa hned aj zadari 🙂

1234lubka
13. máj 2015

@lucia1002 tak hej mupovedz ze.sa.snazite a ze.sa nedari, on uz bude vediet co vysetrit....ved mne akurat bral krv asi tri krat a normalne vysetrenie..ultrazvuk...cyto....uvidime ako to pojde dalej...

1234lubka
13. máj 2015

@horalka79 ni vidis suoer tesim sa. K lekarke mas cas...najlepsieked prides niekedy ked bzdes 6tt aby ti rovno potvrdili srdiecko...to je asi 42dc...teda po...ono nevadi ked prides skor aj tak ta objedna o tyzden dva aby potvrdili srdecnu cinnost

horalka79
13. máj 2015

@1234lubka no ja som chela na krvny test ist najprv, nech to fakt potvrdi. Na ultrazvuk, viem, ze najskor od 6 tyzdna je dobre ist. Pri prvom bolo v siestom uz srdiecko pocut 🙂

lilimoni
13. máj 2015

@horalka79 vsak dokimu zavolaj, kedy mozes prist na krv a zober si v praci "pecko" alebo prides neskor s priepustkou. Ja by som asi v robote bola ako mumak 😀

1234lubka
13. máj 2015

@horalka79 tak ked ti to potvrdil test tak potvrdi aj krvny obraz...mne krvnapotvrdenue nebrali...som prislaze mi vysiel pozitivny test...urobil ultrazvuk, skonstatoval ze fazulka.tam je alezemam prist o dva tyzdne nech potvrdime srdecnu cinnost 🙂 alebo ved vezmi pecko...priepustku 😉

lilimoni
13. máj 2015

Babulky podla mojho super menzesu by som mala dostat dni v piatok. Obcas dostanem o den skor. Tak myslite, ze zajtra mozem testovat? Poradte nejaky dobry test, ale nechcem nejaky za 15€.

curlynka
13. máj 2015

@lilimoni vyskúšaj 🙂 kúp najprv lacnejší, aj ten by mal zaznamenať to čo aj ten drahší 🙂 mne vyšiel pozitívny až keď meškalo.

lilimoni
13. máj 2015

Pred dvomi rokmi mi tetus v lekarni dala nejaky citlivy a boli dva v jednom baleni. Vtedy sme babo fakt mat nemohli lebo s dcerkou to bolo tazke a same behacky po psychiatroch a neurolog a psycholig. Snad mi nieco poradia v lekarni aj tentokrat 🙂

horalka79
13. máj 2015

@lilimoni ja by som cakala aspon do dna menzesu, a ak nepride potom testovala, trebars aj hned na druhy den. Testovanie je fajn, ale aj kopec zbytocnych stresov. Neukaze sa ti nic a budes nestastna a mozno by sa ti o par dni uz nejaky duch zjavil..Ja som testovala az par dni po meskani a ajtak to bol len taky slaby duch, co clovek nevie je ci nie je.a to bol jeden z drahsich testov. Skus este vyckat, zamestnaj mysel niecim inym a ver 🙂 drzim palce.
Ja som v zahranici, tu to inak funguje trochu s "peckom" ale manzel zavola a objedna ma hadam na piatok, kedze tu mame zajtra sviatok.
@1234lubka som zvedava na vysku HCG, to zistia z krvi, ci je vsetko ok, Ciki-Test ti ukaze zostatkove HCG aj ked sa uhniezdi a neudrzi, krvny ukaze presne.

1234lubka
13. máj 2015

@horalka79 ved to heej to je jasne...ale to by ti nesilnela ciarka, nestresuj 😉 ahaaa ti nuesy na sk 😉 😉 sme nevedeli 😉

19lucka90
13. máj 2015

@lilimoni ja som testovala po 2 dnoch meskania a malasom test zo101 za 3,60 a boli //

clauduska17
13. máj 2015

Myslím že už sa približujem?

19lucka90
13. máj 2015

@clauduska17 kolko po tutu mutu resp. Po ovulke si zacala testovat? a akej znacky si mala testy?

janinsita
13. máj 2015

@1234lubka keď som sa bavila v lekárni aj s dr tak povedali že áno môžem to brať všetko tak som dala na ich radu,,,, skúsim asi len tu alchemilku +dustaphon +kyslej,listovú a uvidím,,,ak sa nespraví tak skúsim ten inofolic len,,, ale ďakujem za odpoveď

clauduska17
13. máj 2015

@19lucka90 testujem prvy krat v živote od 13dc testujem lebo mavam tak 33-35dni cyklus tak som vobec netusila kedy mam ovulku tak som skusila ovulacne testy Rapiclear

19lucka90
13. máj 2015

@clauduska17 ja som myslela ze mas tehotensky test pozitivny, preto som sa pytala

clauduska17
13. máj 2015

@19lucka90 na taky pekny tehotensky test si ešte len čakám

lilimoni
13. máj 2015

Pekny vecer snazilky. Tak ste ma teda ukecali a testit budem v sobotu ak nedostanem mrchu 😀
@horalka79 snad sa coskoro dostanes k dokimu a vsetko dopadne vyborne 🙂
@clauduska17 super testy, keby tak boli tehu, ze? 😀

clauduska17
13. máj 2015

@lilimoni možno ty dáš v sobotu sem taky tehotenský 🙂 a ja potom po tebe snád 😉

horalka79
13. máj 2015

@lilimoni drzim palce. Ja som objednana na piatok rano na krv, po obede by mali byt vysledky 🙂 verim, dufam, tesim sa 🙂 dalsi test si uz robit nebudem. No Test - no Stress 😀 co ma byt bude, dnes sme na 35dc. Myslim pozitivne.

19lucka90
13. máj 2015

@clauduska17
@lilimoni no dufam ze vas budem koncom mesiaca nasledovat a tym by som si dala najkrajsi darcek k statniciam ;) drzim nam palce

bea0802
14. máj 2015

@puffu
@curlynka
@nika234
@zuzka71291 ahojte baby tak mala som dať vediet ako pokračujeme ..na kontrolu som mala ist 11.5. lenže pred týždňom som odpadla a tak som musela ist vtedy uz bolo vidno to zltkove teliesko čo som písala...vsetko bolo ok len aj takto môžu vyzerať tehu priznaky ....ďalšia kontrola ma čakala 20.5. no lenže opäť to osud zariadil inak a začala som včera spinit ...nikomu neprajem ten pocit tak hrozne som sa bála ...ako som sa dostala na pohotovosť uz to nebolo spinenie len príšerne hustý výtok no aj tak ma museli prezrieť komplet ako sa dalo...potvrdili ze vidno ten výtok ze ho je tam veľmi vela vyčistili mi to ...pichli mi injekciu na zastavenie...a zatiaľ je ok okrem toho ze ma po nej boli nenormálne zadok 😀 ...ok lenže teraz tie super správy krcok uzavretý tuhý a bábätko úplne ok a viete čo? Uz tam bolo uz som ho videla bolo take maličké a krasne má 7mm a najkrajšie bolo ako mu uz trepotalo srdiečko ....ano od včera som oficiálne mama...ktorá ma sice nenormálny strach ale verí na 100% ze to dotiahneme dokonca 😅 a rodime 3.januára ...ale ja sa vidim na silvestra 😀 😀

lilimoni
14. máj 2015

@bea0802 tak teda gratulujem, ze stevto takto zvladli a ze je vsetko ok 🙂 trosku sa setri mamina 😀

Na mna dolahla asi jarna unava 😀 stale sa mi chce spat 😀 😀 a to som si uz dala "ranny kybel kavy" ako to muzik nazval 😀 Inak mne keby sa teraz zadarilo, tak mam doma dalsie januarovciatko 😀 Vcera boli u mna pozriet baby z utulku a neverili kolko mi steniatka narastli 😀 Dostali ockovanie na besnotu a nechali sa vyskrabkavat 🙂 Dnes ma s riaditelkou prist jedna pani, ktora si chce jedno steniatko adoptovat, tak som zvedava, ci sa mi bude pozdavat a stenulo jej dam 😎

curlynka
14. máj 2015

@bea0802 To je fantastickééé 🙂 vaaau...teším sa veľmi. Neviem si predstaviť ten pocit vidieť to srdiečko, ale aj ja sa naň teším.Ak teda bude všetko oki. takže si špinila?? Moja zlatá, viem si predstaviť ten strach, ale keď dali injekciu, malo by byť už len dobre. Hlavné, že je všetko v poriadku, aj drobatko, že je oki 🙂 jeeej...no tak si to teraz už len vychutnávaj 🙂 a opatrujte sa 🙂

1234lubka
14. máj 2015

@clauduska17 to uz bol pozitivny!!!

1234lubka
14. máj 2015

@clauduska17 ked si vcera mala taky test tak dnes je den D. Skusajte dnes aj zajtra...a na 35dc si urob tehotensky 😉 podla testu by.si mala na 35dc dostat mrchu ked sa nezadari...cize 34dnovy cyklus 😉 drzim palceky...ja dness 12dc na inofolicu....cakam na take ovulacne kolaje 😉