icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

nagulinka
6. jan 2015

Dievčatá beriem od decembra inofolic, očakávam čoskoro ovu a nastali mi bolesti krížov, môže to byt tiež príznak ovu? Pred tým ma kríže boleli iba deň pred mrchou ....

mata1512
6. jan 2015

@nagulinka ano, to bude ovulkou. Mna tiez bolievaju.

butterfly333
6. jan 2015

@mata1512 ahoj moje ako??😊

mata1512
6. jan 2015

@butterfly333 ahooooj. Ja este v tej nudnej faze. Cakam na ovu... este asi tak 3-4dni. A Ty?

butterfly333
6. jan 2015

@mata1512 ja už po ovu vo fáze čakania. Vieš čo pred chvilou ma strašne zapichalo v maternici čo v podbrušku no to hned to prešlo. A vieš už treti tyžden beriem gynex ti poviem v živote som ovu necitila a ešte taku bolestivu aj s troškou ružoveho vytoku. To bolo v sobotu. No včera som mala ružovy vytok troška na toaletaku aj dnes no som 4DPO 21DC no neviem čo to je.

butterfly333
6. jan 2015
mata1512
6. jan 2015

@butterfly333 no, neviem. Ze by take skore uhniezdovanie??? Ja beriem nosifol, tak snad sa nam to uz konecne podari...

julypetkova
6. jan 2015

ahojte babule ,uz som tu zas ☹ ,najradsej by som uz pisala do kategorie 1.trimester ,ale furt je to v nedohladne ☹ ,na sobotu som objednana ku dokymu na preventivu ,tak sa mu postazujem ,ze snazime a snazime a nic ☹ ,som straaaaaasne zvedava co povie, az mam strach.... 😢

mata1512
6. jan 2015

@butterfly333 kraaaaaasne ti ide hore. To je super. Len tak dalej. Ja uz BT nemeriam.

butterfly333
6. jan 2015

@mata1512 prečo mysliš že by to mohlo byt uhniezdenie no ja neviem . Myslíš to pichnutie v maternici?

mata1512
6. jan 2015

@butterfly333 lebo koli comu inemu by bol ten ruzovy vytok???

butterfly333
6. jan 2015

@mata1512 ja neviem a čo to silne pichnutie v maternici pred chvílo?

mata1512
6. jan 2015

@butterfly333 To neviem veru. Ja chcem byt uz tak veeelmi tehu, ze az ☹

butterfly333
6. jan 2015

@mata1512 ved aj ja no stále si to nechcem pripúštat a nemysliet na to. No dá sa to??

mata1512
6. jan 2015

@butterfly333 no neda. A uz vobec nie, ked vidim okolo seba same tehulky...

gaura
6. jan 2015

Ahojte dievčatá, som tu nová 🙂 ... A túžiaca po bábätku 🙂 s manželom sa snažíme o bábätko od septembra, žiaľ, neúspešne... Tak dúfame, že sa zadarí ešte tento rok. Sledujem si ovuláciu, aby sme neprepásli najväčšiu šancu. A teraz čakám na mrsku, či ďôjde. No miesto toho ovulujem, čítala som, že niekedy sa to stáva... Tak to asi vyskúšame, čo ak ... 🙂

butterfly333
6. jan 2015

@gaura tak čakaš na ms či máš ovu?

mata1512
6. jan 2015

@gaura ahoj. Jasne, treba to poistit. Co ak prave teraz bude ten den D... 😉

gaura
6. jan 2015

@butterfly333 no mala som dostat mršku, ale všetko naznačuje tomu, že mám ovulku. Tiež sa mi tomu nechcelo veriť, ale v diskusiách som našla, že to tak môže byť a vraj sa podarilo aj otehotnieť nejakým žienkam. No neviem, ale nedáme si to ujsť 🙂

gaura
6. jan 2015

@mata1512 keby to tak bolo 😉

butterfly333
6. jan 2015

@gaura robila si si ovu test?

anitu
6. jan 2015

Ahojte.Snazime sa uz vyse rok zatial nic.Tak dufam sa podari,a to uz na zaciatku roka 😔

gaura
6. jan 2015

@butterfly333 Žiaľ nie, nerobila, nepočítala som s tým, že príde tak skoro. Ale mám rovnaké príznaky ako vždy...

butterfly333
6. jan 2015

@gaura to je kolko skoro?

lenula57
6. jan 2015

Dievčence počuli ste o MUDr. Eugenovi Jonášovi?...

puffu
6. jan 2015

@gaura aj mne sa to stava, sice iba 1-2krat za rok ale registrujem 2 ovulky za jeden cyklus niekedy, inak som citala ze jedna kocka tam mala dvojicky z tyzdnovym ci dvojtyzdnovym rozdielom a ze to lekar potvrdil ze jedno pocali cez prvu a druhe cez druhu ovulku.. to by som brala..:D chcela by som dvojcata a kebyze je este aj chlapec a dievca tak som uz v seven heaven..:D ale samozrejme aj to jedno mi staci..🙂

gaura
6. jan 2015

@butterfly333 približne po 12-13 dňoch po ovulke...

gaura
6. jan 2015

@puffu ja to registrujem prvýkrát, takže som hneď aj sadala k netu a hľadala, či sa to stáva. Dvojčatám by som sa nebránila, no rovnako ako ty, potešila by som sa, keby sa podarilo zatiaľ aspoň jedno 🙂

littledesire
6. jan 2015

@puffu a kolko rokov musis mat v uk odrobene aby si dostavala matersku z uk?
do leta 2016 ..hm aha, tak to v pohode este mas cas na otehu tento rok ;) toto ze ovply nit sa to neda ;) mlzno to vyjde skor, mozno neskor.. ;)

nakatka
6. jan 2015

@slavka271 my uz mame 12 rocne dieta, takze budeme mat prakticky 2 jedinacikov...Vzdy sme cakali na nieco. Na vlastne byvanie,potom na dokoncenie prestavby. Ked som mala pracu nafigu, povedala som si ze ak nenajdem lepsiu tak idem na matersku. Ale nasla som dobru pracu takze bol dalsi dovod nemat dieta. Bohuzial potrebujeme aj moj prijem aby sme nieco dosiahli...