icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

easyhairr
22. máj 2015

@lilimoni 9.5 no zatiaľ som to len na nete dáko kukala ale také ako robiť si ovu testy k tomu som sa ešte nedostala ani tomu veľmi nechápem ako a čo

littledesire
22. máj 2015

@lilimoni ja som dnes brutal leniva, unavena, dost mi je blbo, nemavam to casto, parkrat do roka. Ale dnes ma tak bolela hlava ze po obede som to uz nevydrzala a dala som si tabletku ale ani po dvoch hodinach mi velmi nezabrala...dnes to bolo brutaal

lilimoni
22. máj 2015

@easyhairr tak to si akurat na prelome plodnych dni 🙂 na den deti mozes testovat hehe 😀 a co by ste s partnerom chceli? 🙂

lilimoni
22. máj 2015

@littledesire snad ti je uz lepsie 🙂 dnes bol velmi divny den 😒

easyhairr
22. máj 2015

@lilimoni vieš čo mne je o v podstate jedno, že čo priateľ by chcel chlapca ale mne je o jedno 🙂 nezáleží mi na tom 🙂 no uvidime ale ako to mám rátať? že každý deň sex alebo ako? viem, že sa pýtam blbosť ale keď sa do teraz nepodarilo tak neviem už kde môže byť problém

littledesire
22. máj 2015

@lilimoni hej je mi lepsie, pijem uz pohar cerveneho...ale vidim to dnes na velmi skory odchod do perin 🙂

lilimoni
22. máj 2015

@easyhairr ja som tu tiez tahala rozumy od bab a aj mi vysvetlili ako sa ovu testy robia 🙂 priemerne sa pise, ze ovu je 14-18 den cyklu 🙂 takze asi v polovicke 🙂 niekto si meria bazalnu teplotu, na to som neprisla ako na to. Naspolahlivejsie je robit ovu testy 🙂

lilimoni
22. máj 2015

@littledesire ja tiez pojdem skocit sipku do nave a idem zalahnut.

easyhairr
22. máj 2015

@lilimoni no ja uvidím ako tento mesiac to skončí a potom si možno začnem robiť ovu testy. Nechcem na to veľmi myslieť ešte dúfam, že sa zadarí čím skôr bola by som rada ale to ssamozrejme asi každá z nás :P

lilimoni
22. máj 2015

@easyhairr ja tiez cakam, ci sa tento mesiac bude ten stastny a ked sa nezadari, tak pojdem testovat 😀

littledesire
22. máj 2015

@lilimoni ja pockam kym skonci Co ja viem ;) a vyleziem az zajtra na obed asi 🙂

@easyhairr drzim palce aby sa zadarilo ;)

lilimoni
22. máj 2015

@littledesire tiez podobne ale nasi pridu okolo deviatej ku nam a ideme uludstit pivnicu 🙂 tak snad to za doobedie spravime 😎

easyhairr
22. máj 2015

@lilimoni dúfam, že sa podarilo 🙂 ja uvidím o 9 dní :D
@littledesire ďakujem veľmi pekne 🙂

littledesire
22. máj 2015

@lilimoni tak do deviatej sa snad vyspis ;)

lilimoni
22. máj 2015

@littledesire pokial si nezmysli Monca vstavat zasa o siestej 😀 ale v nedelu budem chrochnit cele doobedie 😀

littledesire
22. máj 2015

@lilimoni no tak snad ti to vyjde 🙂 ja uz sa zberaam, dobruu ;)

19lucka90
22. máj 2015

@littledesire presne ako ja. Aj ja mavam tieto chvile a vytiahne ma z toho iba deci cerveneho. u mna za to moze.permanentne.nizky tlak..ax 90 /60

lucka8787
22. máj 2015

Ako vam zavidim zienky....tiez uz by som sa chcela zaoberat niecim takymto... 😢

1234lubka
23. máj 2015

@lilimoni heh ked ti ovu test ukaze // tak ovu mas do 12-24hod. A vajo je schpne oplodnenia 12-24hodin po ovu..takze po //mas najlepsie dva dni na znasilnovanie 🙂 drzim palec 😉

1234lubka
23. máj 2015

@easyhairr ake dlhe mavas cykli? najlepsie je mat sex take 4dni pred ovu, v den ovu, a tak jedez az dva dni po...ja po ovulacii vzdy do 14dni dostanem ms..cize ked mas 34dnove cykly tak ovu na 20den (34-14=20) takze u mnaje najkepsie sa snazit od 16dc do 21 cca....ale musim pouzivat ovu testy.lebo mam raz 30dnove raz 34 tak sa.snazim presne odhadnut 🙂

easyhairr
23. máj 2015

@1234lubka ja mávam tak 25 až 28 dňové no som ja Zvedavá 😀

littledesire
23. máj 2015

@19lucka90 ja mam tiez vacsinou nizky tlak, vela vody sa snazim vypit hlavne doobeda tak mi radila lekarka, to deci cerveneho je super ;)

1234lubka
23. máj 2015

@easyhairr oou to mas plodne takmer hned po kramoch.... 🙂 nemusis dlho cakat 🙂 od cojaviem 8dc do 14 ked sabudete snazit tak sa urcite trafis, len nieje dobre ked kazdy den lebo daco ze spermie nestihnu vyzrejet ci co, kazde dva dni bypodla mna bolo akurat..keby sa dalo..aleto tak..nasilu to nejde 🙂 ono staci raz...ako moj chlapcek...raz...no bum...nahoda neplanovana 🙂 potom svadba a vsetko nabralo nejaky rychly spad 🙂 aky si dc? ja asi 21 ...takze cakam ci 6.6 dojde ms ci nie...uvidime..uz som do seba za tento cyklus nasypala 2 balenia inofolicu a do mm uz cez mesiac tlacim vit komplex pre muzov... 😉

easyhairr
23. máj 2015

@1234lubka ako si vyppcitam to DC???

lia23
23. máj 2015

@easyhairr DC sa pocita od 1. dna menstruacneho cyklu 🙂

easyhairr
23. máj 2015

@lia23 ďakujem teda 🙂

lia23
23. máj 2015

@easyhairr za malo, prepac ze som sa vam do konverzacie starala :D ale videla som to, tak som ti odpisala, aby si zbytocne necakala na info :D

lucia1002
23. máj 2015

@1234lubka no co aj ste sa mali kedy posnazit, ci ani nie? skoda ze ti to takto vyslo ☹ si mu mala dat vediet aby pockal 😉 mne uz mrcha konci, tak idem cakat na ovu...teda dufam ze tento mesiac bude! 🙂

lucia1002
23. máj 2015

@eliska811 no tak to je super...aspon vies kedy sa mas snazit a ze tam vobec je a rastie..tak teraz uz len na tom pracovat a dufat ze sa zadari 😉 a ked to mas potvrdene aj ovu testami a BT, tak vies, ze to bude naisto...no ja som velmi zvedava ako budem na tom ja v piatok... 😉

easyhairr
23. máj 2015

@lia23 to je v pohode ja som rada každej rade ohľadom tejto témy 🙂