Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@lilimoni ja som dnes brutal leniva, unavena, dost mi je blbo, nemavam to casto, parkrat do roka. Ale dnes ma tak bolela hlava ze po obede som to uz nevydrzala a dala som si tabletku ale ani po dvoch hodinach mi velmi nezabrala...dnes to bolo brutaal
@littledesire snad ti je uz lepsie 🙂 dnes bol velmi divny den 😒
@lilimoni hej je mi lepsie, pijem uz pohar cerveneho...ale vidim to dnes na velmi skory odchod do perin 🙂
@littledesire ja tiez pojdem skocit sipku do nave a idem zalahnut.
@littledesire tiez podobne ale nasi pridu okolo deviatej ku nam a ideme uludstit pivnicu 🙂 tak snad to za doobedie spravime 😎
@lilimoni dúfam, že sa podarilo 🙂 ja uvidím o 9 dní :D
@littledesire ďakujem veľmi pekne 🙂
@lilimoni tak do deviatej sa snad vyspis ;)
@littledesire pokial si nezmysli Monca vstavat zasa o siestej 😀 ale v nedelu budem chrochnit cele doobedie 😀
@lilimoni no tak snad ti to vyjde 🙂 ja uz sa zberaam, dobruu ;)
@littledesire presne ako ja. Aj ja mavam tieto chvile a vytiahne ma z toho iba deci cerveneho. u mna za to moze.permanentne.nizky tlak..ax 90 /60
Ako vam zavidim zienky....tiez uz by som sa chcela zaoberat niecim takymto... 😢
@easyhairr ake dlhe mavas cykli? najlepsie je mat sex take 4dni pred ovu, v den ovu, a tak jedez az dva dni po...ja po ovulacii vzdy do 14dni dostanem ms..cize ked mas 34dnove cykly tak ovu na 20den (34-14=20) takze u mnaje najkepsie sa snazit od 16dc do 21 cca....ale musim pouzivat ovu testy.lebo mam raz 30dnove raz 34 tak sa.snazim presne odhadnut 🙂
@19lucka90 ja mam tiez vacsinou nizky tlak, vela vody sa snazim vypit hlavne doobeda tak mi radila lekarka, to deci cerveneho je super ;)
@easyhairr oou to mas plodne takmer hned po kramoch.... 🙂 nemusis dlho cakat 🙂 od cojaviem 8dc do 14 ked sabudete snazit tak sa urcite trafis, len nieje dobre ked kazdy den lebo daco ze spermie nestihnu vyzrejet ci co, kazde dva dni bypodla mna bolo akurat..keby sa dalo..aleto tak..nasilu to nejde 🙂 ono staci raz...ako moj chlapcek...raz...no bum...nahoda neplanovana 🙂 potom svadba a vsetko nabralo nejaky rychly spad 🙂 aky si dc? ja asi 21 ...takze cakam ci 6.6 dojde ms ci nie...uvidime..uz som do seba za tento cyklus nasypala 2 balenia inofolicu a do mm uz cez mesiac tlacim vit komplex pre muzov... 😉

@lilimoni 9.5 no zatiaľ som to len na nete dáko kukala ale také ako robiť si ovu testy k tomu som sa ešte nedostala ani tomu veľmi nechápem ako a čo