icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

littledesire
25. máj 2015

@lilimoni no drzim palce... tebe aj chlapovi 😝 😲 😎 😵 🤐

eliska811
25. máj 2015

@littledesire veď práve tak radšej sa musel dať rýchlo doporiadku nie je to ešte úplne na 100% ale už je aspoň schopný pohybu 😀

eliska811
25. máj 2015

@lilimoni môj tiež väčšinu času sedel - bager a tiež zmenil prácu no teraz mal chvílu volno tak doma chcel porobiť všetko čo nestíhal-týždňovky no a keďže bolo teplo tak nahodil kraťase ale navečer už zima aj som mu hovorila, že v podbráni fúka ale u chlapa hrach na stenu hádzať tak ho chytli kríže.... Ja som mu to hovorila 😀 my sme mali problém teda stále máme, že občas chytne krč do lýtka alebo celej nohy no magnezium ma ešte nenapadlo ďakujem za typ 🙂

littledesire
25. máj 2015

@eliska811 tak bude treba vymysliet polohu kde sa nebude musiet velmi hybat 🙂

lilimoni
25. máj 2015

@eliska811 to je to, ze cely den na prdeli sedia. Sumive magnezium si popytaj v lekarni. Velmi nam pomohlo 😀 a vidim to tak, ze chlap bude dnes lezat a cele si to odmakas ty 😀 😀 ale co by sme pre mimco nespravili 😉 A chlap horsi od maleho decka niekedy 😠 mozes mu hovorit kolkochces a potom bude fnukat 😠

eliska811
25. máj 2015

@littledesire ani za svej predsa na mimčo treba dvoch tak nech sa činí aj on 😀
@lilimoni Ale tak už to zvládol 😀 pomohli všelijaké mastičky a jeden deň niečo na uvolnenie svalstva. Dnes už kosí záhradu a ide obkladať len dúfam že si dal dlhé tričko a poriadne si ho zastrčil inak celá moja snaha na liečenie je v háji.... Často je horši než malé decko ale tak co už.
Poznáte to, že prečo muži nemajú krízu stredného veku? Lebo sa zasekli v puberte.

lilimoni
25. máj 2015

@eliska811 😀 😀 😀 😀 ze zasekli v puberte 😀 😀 😀 joj a dlaza je zabijak na krize. Aj dve tricka nech s zastrci do gati radsej 😀

littledesire
25. máj 2015

@eliska811 :D:D:D:D v puberteeeeeeeeeee :D :D:D
a muz nech si da aj teple daco len okolo krizov, ne len tricko do nohavic 🙂

lilimoni
25. máj 2015

@eliska811 ako pise @littledesire nec si aj "ladvinak" navlecie 😀

eliska811
25. máj 2015

@littledesire
@lilimoni baby u nás bude úspech ak si dá aspoň tielko rest dlhšie tričko, aby keď sa zohne nevyliezol chrbát aj keď si myslím, že to zase odflákol. Len čo sa mu polepší zase na to kašle... Ale máme ladvinák z králička síce už má svoje roky ale stále hreje 🙂

lilimoni
25. máj 2015

@eliska811 ja mam tiez taky z cias, ked dinosaury behali po svete a je fantasticky 😀 pouzivam ho casto, hlavne ked je chladnejsie a vonku mi treba robit alebo ked vecer si na terase chceme posediet 🙂

littledesire
25. máj 2015

@eliska811 strasne s nimi... a potom to bude stukat a uz bude neskoro hovorit ze mala si pravdu.... 🙂

eliska811
25. máj 2015

@lilimoni je to úplne úžasná vec dostala som ho resp. zdedila od priateľových rodičov a jeho ocino strašný vtipkár, že je z mačičky.... 😕 Ale nedala som sa nachytať ustála som to no najskôr som študovala aká je to srsť. Našťastie naťahovali ma len 10 minút 😀

lilimoni
25. máj 2015

@littledesire presne taky je moj stary, mozem mu hovorit co chcem a potomvecer mi knuci a mravci 😠 by som mu niekedy na holu natrieskala aky je nepoucitelny 😅

@eliska811 aspon, ze sa potom priznal, ze je to zajo 😀 si aj okoktat najskor musela 😀 😀

eliska811
25. máj 2015

@littledesire to sa nepouči nikdy 😒
@lilimoni najskôr áno kedže strašne milujem zvieratka v podstate skoro všetky až na pavúky. Ja som na tom ešte dobre kamarátka bola u otca a jeho druhá žena varila obed a ona sa pýta: Dani čo varíš? A ona jej, že králika. A jej tatino: Danka prečo ju klameš veď to je mačička 😀 s odstupom času je mi to stále vtipnejšie ale na ten jej výraz nikdy nezabudnem 😀 😀

littledesire
25. máj 2015

@lilimoni ta, stareho uz neprevychovas,.,, skoda dakedy ne? :D

@eliska811 ved toto, nam ostava sa uz len s tym zmierit :D

lilimoni
25. máj 2015

@eliska811 zmenila farbu zo zelene na cervenu rychlejsie ako semafor, ze? 😀 😀 😀
A prevychovat chlapa je priam nemozne 😒 aspon, keby potom nefnukal, aky je uboleny chudacik 🙄

lucia1002
25. máj 2015

@1234lubka tak to mas pravdu..poznam to.. 😉

lilimoni
25. máj 2015

Baby davam anketovu otazku 😀 ake tehutesty pouzivate ? Ze keby mi vysli nahadou koajnice, tak by som si ich radaoverila aj inou znackou 😀

lucia1002
25. máj 2015

@eliska811 takze ti testy potvrdili ovu? Len sa snazte, to nikdy nezaskodi 😉 ja sa uz nemozem dockat piatka..som tak zvedava..len akurat na mna prisla choroba, takze nic moc..dufam ze ma to nebude dlho drzat 😉

1234lubka
25. máj 2015

@lilimoni to je jedno aky test si urobis. Ked si tehotna.tak ti to ukaze kazdy.jeden.ale medzi dobre patri rapu clear, dr max a.gs mamatest, ja mam teraz doma od lauritky pro matis

1234lubka
25. máj 2015

@lucia1002 co narobime 🙂 taka.doba 🙂 na.dalsie soboti cajam ms...dufam ze to zbehne raz dva

lilimoni
25. máj 2015

Babulky kolko myslite, ze nam bude trvat snazenie, ak sme zdravi, v primeranom veku a sex budeme mat kazdy druhy den? Ja tu mrchu fakt uz nechcem a to sklamanie z jednej / je ubijajuce 😒

lia23
25. máj 2015

@lilimoni no to je veeeelmi individualne a cim viac budes chciet,tym neskor to pride...:(

lilimoni
25. máj 2015

@lia23 vsak to je ten problem ☹ ja tak velmi chcem, ze urcite sa budeme musiet 3 roky snazit ☹

lia23
25. máj 2015

@lilimoni ale musis to nejako obmedzit, i ked viem ze to je veeeeelmi tazke..ale mala by si sa na to vykaslat a uvidis, pojde to lepsie 🙂 sexik si uzivajte, aked sa zadari, budete sa viac tesit 🙂

lilimoni
25. máj 2015

@lia23 my si uzivame ale su chvile, kedy sa citim ako "polozena" ☹ a ako poznam svojho chlapa, ta coskoro zadepkuje aj on a zacne sa citit neschopny 😒

lia23
25. máj 2015

@lilimoni kolko sa snazite?

lilimoni
25. máj 2015

3 mesiace. Prvy sme mali sex tak 2x tyzdenne. Potom tak kazdy druhy - treti den. A tento mesiac zatial kazdy den. A ked pride mrcha po 20 odmakanych veceroch tak ma asi slak trafi ☹

littledesire
25. máj 2015

@lilimoni ktory dc si? Ja som niekde citala ze mas usetrit spermosky, lebo ze im trva 2 dni kym dozreju, ze ked ich das von skor, tak mozu byt poskodene ci co... ;) ale , zas nemusi to byt vzdy pravda.. niekde sa odporuca ze pri ovu mas mat tutumutu v ten den a potom dalsie dva dni po sebe a niekde sa odporuca ob den aby dozreli.. ;)