icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

dzanem
26. máj 2015

😀 😀 nech ti to vydrziii

bea0802
26. máj 2015

@nika234 skveleee vitaj v klube si určite tehu ja som mala na 24DC tiez takéto koľajnice....kraaasa som šťastná že ti to vyšlo ja som ti to vravela ze ked to čakáš najmenej tak budes 😝 jooj aká som stastna za teba budes mať vodnarcatko ako som ja 😅

curlynka
26. máj 2015

@nika234 no krasne kolajnicky 3 dni pred MS...gratulkaaaa 🙂 ja som 3 dni pred MS mala test negativny :D
Drzim palceky nech to tam je 🙂

lilimoni
26. máj 2015

@bea0802 ze si sa aj ukazala 😀 este ti lenosenie neleze na tekvicu? 🙂 tento tyzden mas sono, ze? 😀 tesim na fotku 😀

lilimoni
26. máj 2015

@curlynka mozno o 3 dni najdes // 🙂

bea0802
26. máj 2015

@lilimoni jooj ani nevrav lezie lezie a poriadne ale očividne babo chce este ležať lebo dnes rano opäť som skoro odpadla len som si to našťastie uvedomila skor ako so mnou spadlo na zem nie ako minule ...teraz som este stihla rychlo ľahnúť a vyložiť nohy a uz som len čakala kým prejde ten piskot v ušiach a zahmlievanie sa pred očami ...no skvele príznaky mám čo ti poviem 😀 a ano vo štvrtok o 6:00 mám rande s mojím drobcom hrozne sa teším uz potrebujem vidieť ze je vsetko ok lebo od pohotovosti som este nebola 🙂

lilimoni
26. máj 2015

@bea0802 drzim palceky 🙂 a ono to omdlievenie isto coskoro prejde a pridu na rad nevolnosti 😀 ti doprajem, ja viem 😀 😀 😀

bea0802
26. máj 2015

@lilimoni nie dakujem stačí mi to co mam vkuse nízky tlak omdlievanie ...posledný tyzden a pol mi je zle grcat sice negrcam ale stačí mi ked 2-3 hodiny bez prestávky ma pali zaha a odgrguje sa mi štýlom že grcky na jazyk a hned spať nič príjemné ver mi ale som spokojná s tym čo mam viac mi ozaj netreba ale dakujem 😀 😀 😀

dzanem
26. máj 2015

ja pockam ci ms pride,co mi ine zostava 😝

lilimoni
26. máj 2015

@bea0802 toto som mala aj ja a fatru som pila a bledomodra orbitka mi pomahala 🙂 alebo cokolvek zasadite si daj 🙂

lilimoni
26. máj 2015

@dzanem mozno sa nedockas 😀 ale ak ano, tak snad posledna to bude 🙂

curlynka
26. máj 2015

@nika234 a tesim sa , ze sa pridavas k nam 🙂 ze to vyslo......supeeeer

dzanem
26. máj 2015

@lilimoni dakujem 😉 a dufam ze aj ty coskoro hodis foto pozitivneho testiku

curlynka
26. máj 2015

@lilimoni kolajnicky som mala až ked mi 2 dni meškalo 🙂

bea0802
26. máj 2015

@lilimoni dakujem za radu vyskúšam ooo fatra to som roky nepila mi to detstvo pripomína mamca to mala doma stale 😀

lilimoni
26. máj 2015

Mna cakaju dva tyzdne do testovania 🙂 snad najdem aspon ducha na teste 🙂

lilimoni
26. máj 2015

@bea0802 ked som bola uz moc vypalena, tak mi mamca aj malox dala 😀 zaha ma trapila do 8 mesiaca 😒 a od 9 znova 😀 😀 😀

bea0802
26. máj 2015

@lilimoni no skvele az mesiac si sa mala fajn teda nič príjemné ....a určite si nájdeš koľajnice aj ty ver tomu 😉

littledesire
26. máj 2015

@bea0802 kamoske pomahal birell nealko alebo ten birell radler grep a pomelo.. na toto co opisujes 🙂 jaaj a este na palenie zahy muller mlieko ochutene.. ale iba to.. ine nie 🙂

bea0802
26. máj 2015

@littledesire super dakujem za rady určite vyskúšam som zvedavá čo zaberie 🙂

littledesire
26. máj 2015

@bea0802 nemas za co 🙂 skus, ale neze pomiesas to pivo s mliekom :D:D to by ti asi nebolo najlepsie tiez 🙂

lilimoni
26. máj 2015

@littledesire to by ju asi ta zaha najmenej trapila 😀 😀 😀 a mozno by jej to tlak napravilo ako by z postele vystrelila 😀 😀 😀

littledesire
26. máj 2015

@lilimoni no hej :D aj ked.. vies co moj muz dakedy da take kombinacie, ze len cumim :D:D a nic mu neni, kebyze ja si dam nejaku taku kombinaciu ta som pol dna na wc a nevedela by som ktorou stranou sa k nemu otocit skor.. 😀 😀 😀

lilimoni
26. máj 2015

@littledesire ja som ten stastlivec ako tvoj muzik 😀 zato ten moj ma velmi rychli pochod 😀 😀 😀

dzanem
26. máj 2015

@lilimoni ja vam zavidimmmm,ja som bezlepkac len tak nieco zjest nemozem ani skombinovat 😝 kuknem nato a hned sa poserem 😀

lilimoni
26. máj 2015

@dzanem ja sa neposeren ani z kapustovej stavy 😀 zato muz ma krce len ma vidi 😀 😀 😀

dzanem
26. máj 2015

@lilimoni 😀 😀 vymenim jedno crevo

bea0802
26. máj 2015

@littledesire
@lilimoni to je teda debata baby 😀 ale ked uz tak možno praveze zmiesam aspon by som možno išla konečne normálne zapcha je totižto moja naj kamoska ide so mnou od detstva 😀

littledesire
26. máj 2015

@lilimoni hehe, no pekne, tak to mame prehodene :D

dohna
26. máj 2015

Ahojte,
ja som síce snažilka od leta 2014 ale keďže sa zatiaľ neporadilo, tak som vhupla do snažiliek 2015🙂 hádam to už do konca roka dáme...........