icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

lilimoni
26. máj 2015

@dohna vitaj medzi nami 🙂 nam sa zatial dari, kazdy mesiac vidiet kolajnice 😀 tak ti prajem aby coskoro sme videli tie tvoje 🙂

lilimoni
26. máj 2015

@bea0802 joooj tak smelo do toho a povedz ktora kombinacia ti pomohla aspon s jednym problemom 😀

dohna
26. máj 2015

@lilimoni dakujem, hádam ten máj lásky čas zaberie, lebo v máji sme ešte neskúšali 😀 😀 😀 my frčíme na výrobe od Jula 2014 😀 😀 😀

lilimoni
26. máj 2015

@dohna neboj tu ta podrzime ako aj mna baby podrzali, ked som zadepkovala z neuspechu 🙂 a ked si precitas tak dnes tu bei velmi pekne radime co s palenim zahy v prvopociatkoch tehu 😀 snad sme jej aspon zapchu vyriesili 😀 😀 😀

dzanem
26. máj 2015

@lilimoni
@dohna
aj ja som bola podrzana 😀 teraz riesime vymenu čreva

lilimoni
26. máj 2015

@dzanem vymenim polovicu tenkeho 😀 snad pomoze 😀 😀

dzanem
26. máj 2015

@lilimoni to mi vyhovuje 😀 ktoru cast hadice chces ty? 😀

dohna
26. máj 2015

@lilimoni @dzanem ty brďo to vy tu frčíte na aj na takýchto veciach ??? 😀 😀 😀 sranda

lilimoni
26. máj 2015

@dzanem ta druha mi snad chybat nebude 😀

dzanem
26. máj 2015

@dohna
@lilimoni

odlahcujeme a sprijemnujeme si cakanie na zazrak 😉
a ak by prisiel u mna sok aby som neskoncila v kazajke 😀

dohna
26. máj 2015

@dzanem @lilimoni správne, tak to má byť 🙂 a teraz ste ako na tom ? už máte po ovu ? či ?

dzanem
26. máj 2015

@dohna ja som po chorobe,v nedelu mala byt MS,zatial cakam kedy ma poklepe po pleci 😝

dohna
26. máj 2015

@dzanem a to nemáš nutkanie testovať ???

dzanem
26. máj 2015

@dohna fuuu nutkanie je furt neake 😀 ano testla som ale negativne

dohna
26. máj 2015

@dzanem to aj ja som tak testovala, ale ja som vždy pár dní pred tým ako mala byť MS, a som si povedala, že najlepšie bude ak si nekupim žiadne testy. Ja som dnes 11DC, takže by mala byť každým dňom ovu. A od kedy sa snažíte vy? a @lilimoni ?

dzanem
26. máj 2015

@dohna uvidime mozno je to len kvoli chorobe posunute 😔 my sa snazime vyse roka, potratila som tieto Vianoce

puffu
26. máj 2015

@dzanem juuj aj ja mam nutkanie testovat, ms mala s najvacsou pravdepodobnostou dorazit v nedelu zatial nic, som 19dpo a najcastejsie mi chodi ms 17dpo tak uvidim ale ak nedorazi do stvrtku tak testnem, no mozno aj zajtra..:D

dohna
26. máj 2015

@dzanem jé tak to mi je ľúto , to bolo prvé bábo ? a predtým ste sa kolko snažili ? ja som bola v tom že to dáme šup šup a prd

dzanem
26. máj 2015

@puffu viem to sa neda 🙂 zvedavost je silnejsia,skus testnut a dufam ze tam budes mat // 😉

dzanem
26. máj 2015

@dohna jj boli to dvojicky,po tristvrte roku a od potratu sa snazime stale dalej

branislavn
26. máj 2015

Riešenie problemov s otehotnením neinvazívnou metódou - tehotenská a materská móda
https://www.facebook.com/pages/Otehotnenie-teho...

http://www.jdoqocy.com/l177biroiq5DDCECCB578696... - otehotnenie

http://www.babybelly.sk/?a_aid=51bff35683e3e&a_... - tehotenská a materská móda

lilimoni
26. máj 2015

@dohna ja som case ovu. Bud bola cez vik alebo v tychto dnoch 🙂 mrchu som dostala v piatok 15-steho, iba spinenie, v sobotu sa rozbehla, v nedelu doobeda spinenie a poobede uz nic 😅 tak si zo mna tento mesiac vystrelila, potvora mrchata 😀

A sranda musi byt 🙂 ake by to bolo snazenie bez humoru v komornej atmoske 😀 smiech a dobra nalada su najlepsie na relax a kde je relax, tam su kolajnice 😀 😀

lilimoni
26. máj 2015

@puffu ja by som nevydrzala 😀

littledesire
26. máj 2015

@puffu draha, 19dpo a netestujes ? :D to je jak mozne :D

dohna
26. máj 2015

@lilimoni jééé tak to si ako ja ja som mala MS 16.5, dnes som 11DC takže ovu očakávam 29-30.5, JJ som rada že tu je smiech, my sme boli tiež dobrá partia v snažilkách od leta 2014 ale už tam sú skoro všetky tehu, niektoré už aj porodili a lebo sú v iných skupinách :( som tam ostala na ocot, tak som rada, že som sem zavítala medzi vás 🙂

lilimoni
26. máj 2015

@dohna ako vidis, aj sa s nami zasmejes 😀 robis si ovu testy?

dohna
26. máj 2015

@lilimoni nerobím, ja som na to lenivá, užívam kvapky od Valoviča, mala som aj inofolic ale len 1 cyklus, lebo bola tak silná mrcha že som pri tom umierala, :(

lilimoni
26. máj 2015

@dohna ani ja netestujem a infolicin som neskusala 🙂 a ty uz mas velkeho chalana doma 🙂 netrieska s nim puberta este?

lilimoni
26. máj 2015

@dzanem neboj, ze aj nas chytia soky ked najdeme // 😀 a snad ta potvora nedorazi a bude duch na teste 🙂

nika234
26. máj 2015

Dakujem pekne baby.velmi sa z toho tesiiiim a nemozem tomu uverit!!!!! 😉 ani neviem ake dlhe mavam cykly ale ovulku som citila toho 13.5.tak no a s priatelom sme boli spolu 11.5 naposledy pptom odisiel.tak to muselo byt vtedy. 🙂 juuuj ako sa tesiiiiim