Snažíme sa 4 mesiace a zatiaľ nič
Ahoj s manželom sa snažíme 4 mesiace ...A zatiaľ stále nič začínam sa báť ...A nejak sa stým neviem vyrovnať :/ je to krátka doba čo sa snažíme ja viem 🙂 len by som potrebovala radu ...Ako to všetko zvládnuť...Veľa ľudí mi vraví aby som na to nemyslela. ..Ale určite veľa snaziliek my da za pravdu že sa to nedá...vôbec :/ baby pridajte sa 🙂 ktoré sa tiež snažia 🙂 O malé mimi:*
@kika691 asi si zmenim dr. mozno ze mi to pomoze ale dufam ze mi pomoze aj ten Inofolic 😒
@nelka79 Ahoj no este viskusam ten Inofolic a ked to nepomoze dufam ze to tak nebude tak pojdem k inemu doktorovi
@kraska1204 ja tento mesiac inofolic, fytosoja + duphaston
kika691 kolko sa uz snazite?
Od septembra.a prva ovu bola v decembri.od oktobra beriem inofolic a od januara fytosoju +duphaston
caute kocky, pridavam sa k vam 🙂 my sa snazime od septembra, odvtedy neberiem antiku, a zatial tiez nic... mam pocit, ze nas je tu viac, co maju rovnake dojmy, kazdej radia, aby na otehotnenie nemysleli, ze to pride same, ale po pravde, da sa to? 🙂 Ked sme sa rozhodli,ze babatko chceme, a vsetky sa na neho tesime, je tazke na to nemysliet. Urcite vsak uznavam, ze bude lepsie, ak budeme pozitivne naladene a ono sa nam to vsetkym raz urcite podari. Tento mesiac som zacala pit alchymilkovy caj a kupila som si aj Inofolic, uvidime, ci pomoze.
@kika691 tak drzim palce
@valeriap ahoj,uz som sa tu dlho nezastavila..🙂 ako sa vam dari? my stale nic :/a popravde som sa uz nastvala,aj ked je to len 7 mesiacov a Inofolic uz neuzivam...dam si ho v lete,ked bude pozitivnejsie pocasie :D vzdy ked ma prist MS na to myslim,potom sa chvilu lutujem atd. Momentalne aspon kocikujem sestrino babo 🙂
no u nas zo 4 mesiacov nicoty uz je 7...NO nic,asi to nechame na nahodu.na september mame planovanu svatbu,takze svadobnu cestu budeme riesit den pred,keby "nieco" :D aj ked uz si myslim ze asi je to mnou,alebo co....a gynekologovi ma to moc netaha :/
@lulu0902 Ahoj no neviem mala som slabého ducha ale druhý test ešte nerobila neviem prečo ale nejak ma to nepritahuje:/ ja pockam ešte pár dní a kupujem inofolic 🙂 tento mesiac som nemala ani ovulacny test nic 🙂 prestala som brat aj vytaminy 🙂 tak že neviem 🙂 ale stále sa držím 🙂 no to aj ja pred dvoma týždňami porodila sestra tak že tiež si ho užívam 🙂 super že sestra vie čo cítiť a malého my da hoci kedy 🙂 🙂 A Gratulujem k svadbe:* Veľa veľa šťastia :* a hlavne užívaj si ten deň 🙂
pridavam sa k teme, my uz jedno sice mame no nieje spolocne (z prveho partnesrstva mam dcerku) a snazime sa dva mesiace (veelmi malo viem) ale cloveku to neda ked tak tuzi po tom a na testoch furt negativne ta aj tie dva mesiace sa zdaju nekonečné ked zakazdym pride to sklamanie a na teste iba jedna ciarocka :( ide aj o to ze ja som pri prvej otehotnela hned bez akychkolvek snazeni alebo coho ineho tak sa teda pridavma budem rada ak popisete svoje skusenosti a tak 🙂
Ahojte, viem ze uz do tejto temy nepatrim, ale neda mi nenapisat 🙂 My sme sa s priatelom vyslovene, ze snazili 3 mesiace (oktober az december 2013). Antiku neberiem od r. 2011 a lekar na mna tlacil, aby sme cim skor mali babo, lebo som mala zdravotne problemy. Brala som od toho oktobra aj Femibion, kazdy den! No, priatel po tych troch mesiacoch, co sme sa snazili akosi hodil spiatocku (bol sklamany, ze sa to proste nepodarilo, ked sme sa tak snazili) a tak sme sa prestali proste snazit. Co snazit, prestali sme skoro uplne sexovat :/ Ja som z toho bola na prasky totalne... Nechcela som na neho tlacit, tak som mu davala cas. Ale ked sa to nezlepsilo ani vo februari, ozvala som sa. Vysledkom bola akurat tak hadka a nikam to neviedlo... No a potom v marci som bola u gynekologa na preventivke, robil mi aj cytologiu a povedal, ze som tesne pred ovulaciou, tak mozeme vyskusat. Priatel bol zrovna mimo domu, tak som len sklamane zvesila hlavu, ze no tak asi nic... Vratil sa z chaty o tri dni na to. V noci sme sa milovali a sup ho tam 😀 Poviem vam, ked mi meskala mrska 10 dni (stihla som za ten cas ist aj k fyzioterapeutke na makke techniky, absolvovat kamoskinu svadbu popijanim vina a fernetu, ponocovanim do neskoreho rana a co ja viem, co vsetko este) ani vo sne by mi nenapadlo, ze som tehotna.... Aj predtym som mala dost nepravidelny cyklus a brutalne ma boleli prsia i brucho cely tyzden, tak som si myslela, ze kazdym dnom pride. No a ked ani na 12 den neprisla, priatel na mna zatlacil, aby som si spravila test a obaja sme ostali v soku 😀 Dve ciarky...!!! Takze na margo vasho snazilkovania sa... Potvrdzujem, ze staci na to aj jeden sex v mesiaci, chichi... Drzim vam moc, moc palce nech sa to aj u vas cim skor podari! A zrejme je na tom nieco pravdy, ze ked sa dvaja prestanu snazit a ked to najmenej cakaju, vtedy to vyjde 😝 Drzte sa! 😵
@dtinuskad nie nahodou na 13.dc ??? sa mi to nezda nejak, co pises...
@bambulienka1984 nie na 3DC ale to sa berie len krv na HP, potom som mala prist na 8 DC, 13DC, a 16DC
@dtinuskad ked si si to uz zistila - tak je to ok 🙂
@nyky23 asi tak ti poviem.najprv som to usilovne brala 1xdenne 2 mesiace....potom som zacala mat trosku depresie,ze preco nic...potom som si ho davala len obcas okolo ovulky. potom som zase zacala pit 🙂 tentokrat 1xdenne a pocas ovulacie cca par dni pred a par dni po 2xdenne...a to sme mali aj taku kratku 4 dnovu dovolenku s turistikou. medzicasom som skusala aj ovulacne testy a chcela som kupit teplomer.ovulacne testy mi nikdy nevysli podla navodu.nikdy ale fakt nikdy nebola jedna silnejsia...ledva sa dorovnala,ale vacsinou druha ciarka velmi slaba....Tak som sa vyprdla uplne na vsetko a brala len ten inofolic a sli sme na dovolenku.a potom nejak mi 4 meskali,tak som pouzila píosledny teh.test co som mala doma 🙂 a boli // 🙂 v podstate sme sa ale snazili 11 mesiacov a podarilo sa vtedy,ked sme sme zbadali priatelov SPG,kt. nebol moc ok a zmierili sme sa ze v oktobri pojdeme a zaplatime IVF 🙂
@bambulienka1984 pisala som to vo februari a za ten cas som bola dvakrat na folikulometrii, tak preto to viem 🙂
@dtinuskad ja som chodila tiez, ale kedze sa snazime od decembra, teda vyse pol roka - tak som bola 3x na tej folikulometrii, potom ma poslala lekarka do ivf centra v MT a tam som bola 2x na folikulometrii, raz mi vajicko videli a mali sme planovany styk - nevyslo nam to a v utorok sme boli znovu a ziadne vajko ☹ musime pockat na menzes a bude planovana inseminacia asi koncom mesiaca...
@bambulienka1984 ja som bola dvakrat na folikulometrii, vajko bolo, rastlo, mali sme sex a nic...a po ovu dr.nevidela nic, zlte teliesko tam nebolo ani cysta, ani vajko...ale zobrala mi po tyzdni krv na progesteron a ten ok...muz ma spg.v poriadku, ale stale sa nedari a je to uz rok, preto som to zacala riesit v centre, uvidime na co pridu tam....ale viem jedno, ze moja psychika je uz na dne, a to dokaze vela urobit ☹
@bambulienka1984 chodite do beliosu? Nie je to skoro po pol roku robit inseminaciu?
@dtinuskad ano, do heliosu v MT 🙂 chodite tam aj vy? my sme mali planovany styk aj od lekarky mojej a zaroven aj v tom heliose a muz ma SPG ok, len maju horsi tvar, ale je tam moznost otehotnenia... prveho syna sme splodili nahodne a to mam PCOS 😅 no a ten hlavny lekar v heliose mi odporucil uz inseminaciu, ak sa nepodari styk... beriem duphaston teraz, aby som dostala menzes a potom pocas toho mam brat zvysenu davku clostilbegytu ...
@bambulienka1984 ano, aj my tam chodime, mm mal tiez ok spg, a tiez ten tvar bol slabsi, ale vraj ok na prirodzene oplodnenie...u mna je vraj tiez vsetko ok, naposledy mi brali krv, bud.tyzden tam ideme tak uvidime ci sa pohneme niekam, lebo je to uz rok co sa snazime a nic ☹ a moja dr.by mi tiez uz najradsej nasadila lieky, ale ja by som isla skor na laparku...tak vam drzim palce, nech to vyjde 🙂
@dtinuskad aj ja vma drzim 🙂 my sme tam boli 1x v aprili - brali mi krv, zistili mi zvyseny pocet muz.hormonov, ale inac vsetko ok, len u muza na SPG ten horsi tvar bol zisteny a je tam sanca otehotniet prirodzene... no a mame dieta spolu, ale to bolo necakane a prekvapive zaroven - ze som vobec otehotnela 😅 tak asi je najlepsie nemysliet na nic, vypnut a venovat sa jednemu a druhemu 😀

Ahojte baby, asi sa to nehodi sem do tejto temy, ale mam zmatok v jednej veci...doktorka mi chce robit folikulometriu a kazala mi prist na 3 DC, myslite, ze je to normalne?ved to este budem mat kramy, co som citala na nete tak sa chodi od 10 DC. Teraz neviem, a co ak ten den vyjde prave na vikend kedy dr.nerobi, to ma u nej vobec inak nenapadlo....