Snažíme sa
Poradeli by ste mi🤷? Manžel prišol v sobotu domou s práce, a mali sme nechránený styk ale dnes práve teraz mi prišla menštruácia😏,myslíte že som není teda tehotná alebo počítať možno stým že sa stal zázrak nás vymodleni??🙏🌟
keď v sobotu ste mali styk a dnes ti prišla MS tak pravdepodobne si ani nemala plodné dni (mimo ktorých neotehotnieš) takže nie si tehotná
Tak pred menstruaciou je sanca otehotniet mizerna...treba sa snazit v strede cyklu, cca. 14 dni pred dalsou menstruaciou mas ovulaciu - takze ak budete mat pri pravidelnom cykle sex 10-12-14-16.ty den cyklu, nepresvihnete nic... ale tri dni pred menstruaciou je to prakticky zbytocne, tych vynimiek, co vtedy ovuluju spocitas na prstoch jednej ruky...
Koľko dňové cykly máš? Pred ms sa nedá otehtonieť luteálna fáza trvá 10-14dní čiže plodné dni si mala pred 2týždňami od menštruácie odpočítaš 10-14dní.Alebo si meraj Bt a budeš si istejšia kedy môžeš otehotnieť.
Na otehotenenie je potrebna ovulacia. Ak je cyklus pravidelny tehotna nebudes. Snazit sa treba par dni pred ovulaciou a v den a aj tak to nie je 100% ze sa vajicko oplodni. Drzim palce
@bambulienka25 sak hlada naivnu ovcu, ktorej preda nejake TOP produkty MLM
@veronikaszabova neviem či naivnú ovcu, ale osobné skúsenosti ako vie omega 3 pomôcť aj v tejto sfére a dokonca sú o tom štúdie ak by ste chceli študovať, ale je jednoduchšie niečo zhodiť ako reálne vyskúšať a potom hodnotiť. Ja Vás chápem a tiež som neveril no bol som ochotný to skúsiť a čuduj sa svet pomohlo to ... kto chce hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody.
@bambulienka25 Tvorba vajíčok a spermií je vysoko komplexný proces, ktorý zahŕňa jemne kontrolované (fyziologické) úrovne zápalu. Na druhú stranu, prehnaný stres spôsobený zápalom a oxidáciou poškodzuje tvorbu ako vajíčok, tak spermií, a spôsobuje problémy s počatím. Určité živiny majú kľúčovú úlohu. Veľký podiel omega-6 a omega-3 mastných kyselín koreluje s neplodnosťou, zatiaľ čo väčší príjem protizápalových omega-3 mastných kyselín bol spojený s vyšším počtom spermií u mužov a lepšou plodnosťou mužov i žien. Ďalšie živiny sú taktiež významné.
Vedci z Harvard T.H. Chan School of Public Health a Harvard Medical School nedávno zverejnili recenziu štúdií, ktoré sa venujú vplyvu stravy na plodnosť. Zistili, že u žien snažiacich sa otehotnieť prirodzenou cestou zlepšovala plodnosť kyselina listová, vitamín B12, omega-3 mastné kyseliny a strava bohatá na živiny, ktoré pôsobia proti zápalu. Oproti tomu ultraspracované jedlá spôsobujúce zápal mali vplyv negatívny.
Nakoniec, dôkazy hovoria celkom jasne. Páry, ktoré chcú splodiť potomka, by mali prejsť zo stravy podporujúcej zápal na stravu, ktorá proti zápalu pôsobí a je bohatá na živiny. V mnohých prípadoch ide o lepšiu a lacnejšiu možnosť, než sa podrobiť lekárskemu riešeniu neplodnosti. Znamená to vzdať sa rýchleho občerstvenia a nekvalitných jedál, jesť viac neupravených potravín a, ak je to potrebné, brať doplnky stravy pôsobiace protizápalovo.
@zinzino pocuj, precitaj si pravidla MK, nez tu nieco zacnes ponukat. Ok?
@veronikaszabova Ja som Vám niečo ponúkol? A nevšimol som si že by sme si potykali
@zinzino fakt si tie pravidla pozri 😀😀😂😂😂
Docitas sa tam napriklad to, ze si tu vsetci tykame 👍👍👍👍
@bambulienka25 sak on ti nieco "predpise"

@bambulienka25 Nejdem súdiť ako ty, možno je to tak že sa v tom viac vyznáš a možno nie ... nechápem načo na to reagujete keď to nemá nič spoločné s témou, lebo zase len máte plané reči a žiadnu radu... otázka je na vrchu a ja nie som téma. Keď máte lepšie riešenie tak ho tu napíšte ... ja viem o čom píšem, a viem aké sú za tým reálne výsledky, keď neveríte je to váš prístup a keďže nieje záujem na vašej strane načo by som vám niečo dokazoval to si nechám pre ľudí, ktorý budú mať záujem 😘
@zinzino takže podľa teba ak počas ovulácie bude brať omega ale styk bude mať ako teraz, že pár dní pred MS kedy s najväčšou pravdepodobnosťou nemá ani plodné dni tak otehotnie? 😂 Dobre vedieť 👍
@bambulienka25 Mne nejde o reklamu, áno hovoríš správne, že nie len omega 3, ale to nieje už na písanie si tu komentárikov. Gynda nie som, ale mám dosť naštudované keďže sa tomu venujem a zároveň mám spoluprácu s reprodukčným centrom, a preukázané výsledky..
@mamina0078 prečítaj si ešte raz čo som tam napísal a keď budeš čítať s porozumením tak zistíš, že som písal hlavne o dlhodobejšej snahe a hlavne počas plodných dní ... zase nerobte si z toho humorikon...
@bambulienka25 čo to je sa opýtam 61r. otca lebo to on používa a od neho som to pochytil 🙈
@bambulienka25 podľa skloňovania je to asi jasné či 🤷🏻♂️

tehotna určite niesi