icon

Snažíme sa 9 mesiacov a nič. Máme to riešiť?

13. jan 2023

Dobrý deň. S partnerom máme 23 rokov. Chceli by sme dieťa do 30. Snažíme sa zatiaľ 9 mesiacov. Užívame rôzne vitamíny a tiež máme obaja zistené problémy. Čakali by ste nech je to aspoň rok skúšania alebo by ste riešili hneď?

anjelicek26
13. jan 2023

Tak zavisi ake problemy. Nieco ma zmysel trosku pockat, ci sa to neumudri, pridat vitaminy pre obe strany, schudnut, sportovat... a niektore veci proste treba riesit v centre a dalsie cakanie je uplne zbytocne, kedze stav sa nezlepsi (pripadne este zhorsi).

syslik81
13. jan 2023

ked pockas este rok aspon uvidis ako sa partner zachova .. mozno to vas vztah neda a prejavite sa obaja a mozno vas to utuzi este viac a potom sa pokusite poriesit a vyriesit problemy s pocatim

lilyianka
13. jan 2023

Aké problémy máte?

dolce_principessa
13. jan 2023

V 23 by som neriesila absolutne nic...Aj keby sa nedarilo 2-3 roky..si mlada mas cas a ked sa nepodari neskor to mozete riesit 🙂

majus2667
14. jan 2023

Koľko takých je co sa im nedarí aj roky.. V tvojom veku by som to ešte neriešila, a zase ani sa nesnazite príliš dlho... Naam sa prvá podarila hneď a teraz druhé až po 2r snaženia... Držím palce 😊

emmitko
15. jan 2023

Ahoj ja mám tiež 23. Snažíme sa tretí rok a nič. Išli sme do car po 2 rokoch snaženia a po vyšetreniach nám povedali, že jedine umelé oplodnenie. Nebanujem ani 1 deň, že viem na čom sme a že to môžeme riešiť. Teraz keď viem aká je to kľukatá cesta začala by som aj skôr 🙈Minimálne tie vstupné vyšetrenia a IUI nám pomohlo to odhaliť. Sám doktor povedal, že je to ideálny vek a najlepšia kvalita vajíčok k umelému. Ak by si chcela o tom pokecať kľudne napíš aj súkromne 🙂

essenceee
25. jan 2023

možete sa poradit s odbornikom a nechat sa vyšetrit. A možno sa to dovtedy podari