icon

Snažíme sa 9 mesiacov a nič. Máme to riešiť?

13. jan 2023

Dobrý deň. S partnerom máme 23 rokov. Chceli by sme dieťa do 30. Snažíme sa zatiaľ 9 mesiacov. Užívame rôzne vitamíny a tiež máme obaja zistené problémy. Čakali by ste nech je to aspoň rok skúšania alebo by ste riešili hneď?

anjelicek26
•
13. jan 2023

Tak zavisi ake problemy. Nieco ma zmysel trosku pockat, ci sa to neumudri, pridat vitaminy pre obe strany, schudnut, sportovat... a niektore veci proste treba riesit v centre a dalsie cakanie je uplne zbytocne, kedze stav sa nezlepsi (pripadne este zhorsi).

syslik81
•
13. jan 2023

ked pockas este rok aspon uvidis ako sa partner zachova .. mozno to vas vztah neda a prejavite sa obaja a mozno vas to utuzi este viac a potom sa pokusite poriesit a vyriesit problemy s pocatim

lilyianka
•
13. jan 2023

Aké problémy máte?

dolce_principessa
•
13. jan 2023

V 23 by som neriesila absolutne nic...Aj keby sa nedarilo 2-3 roky..si mlada mas cas a ked sa nepodari neskor to mozete riesit 🙂

majus2667
•
14. jan 2023

Koľko takých je co sa im nedarí aj roky.. V tvojom veku by som to ešte neriešila, a zase ani sa nesnazite príliš dlho... Naam sa prvá podarila hneď a teraz druhé až po 2r snaženia... Držím palce 😊

emmitko
•
15. jan 2023

Ahoj ja mám tiež 23. Snažíme sa tretí rok a nič. Išli sme do car po 2 rokoch snaženia a po vyšetreniach nám povedali, že jedine umelé oplodnenie. Nebanujem ani 1 deň, že viem na čom sme a že to môžeme riešiť. Teraz keď viem aká je to kľukatá cesta začala by som aj skôr 🙈Minimálne tie vstupné vyšetrenia a IUI nám pomohlo to odhaliť. Sám doktor povedal, že je to ideálny vek a najlepšia kvalita vajíčok k umelému. Ak by si chcela o tom pokecať kľudne napíš aj súkromne 🙂

essenceee
•
25. jan 2023

možete sa poradit s odbornikom a nechat sa vyšetrit. A možno sa to dovtedy podari