Snažíme sa a nedarí sa

mariannuska111
28. dec 2023

Zdravím žienky idem na vás s veeeeľkou prosbou,pretože som už zúfalá a dne svojich síl...s priateľom sa snažíme uz nejaký ten 7 mesiac o bábätko ale vôbec nám to nejde skúšame všelijaké polohy...,snažím sa na to vôbec nemyslieť ale je to čím viac tým ťažšie....skúšam všelijaké rady od skúsených žien ale nič🙄 viete mi poradiť snáď nejaké overené vitamíny alebo tak?

roja01
28. dec 2023

Gynex od Eneergy. Nie len jednu davku.

mariannuska111
autor
28. dec 2023

@roja01 zakupim to v hoc akeh lekárni?alebo je to na predpis ?ďakujem

colsami
28. dec 2023

Vselijake polohy Ti nepomozu.
Odsleduj si riadne cyklus.
A daj tomu nejaky rok a najlepsie rok v pohode. 🙂

A ak sa nic neudeje, zacnite zakladnymi vysetreniami, vitaminy od buka do buka tiez nie su vzdy bolba, ak raz mate problem.
Ale 7 mes este nie je tragedia, malokedy je to na prvy sup.

mariannuska111
autor
28. dec 2023

@colsami to je práve to co som zabudla dopísať....pravidelne si sledujem cyklus a myslím ze stým nemám problém vždy mi mesiačiky prídu ako majú a ovulacny test mi tiež vždy keď si urobím vinde pozitívne tak neviem

roja01
28. dec 2023

@mariannuska111 daj si do google energy gynex.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucy_ms
28. dec 2023

Ja som to nejak nesilila, celkovo keď to tak ale beriem, tak sme sa snažili 6 rokov, potom som vymenila doktorku, tá prišla hneď na príčinu a tehotná som bola potom relatívne rýchlo, ale teda predchádzala tomu liečba. Takže najskôr odsleduj cyklus, smer gynekológ a spraviť vyšetrenia. A tiež vyšetrenia u chlapa. Vitamíny skúsiť môžeš, ale určite absolvuj aj vyšetrenia.

diewcatqoo
28. dec 2023

Kup si bicykel, chod plavat, najdi si nejake hobby, ktore ti pomoze v tom, aby si nemyslela na to, ze sa nedari. Cim viac budes tlacit na pilu, tym je to horsie. U mna to vzdy bolo tak, ze ked som si povedala, ze kaslem na to, co ma byt, to bude, nasla som si nieco ine, na co som sa sustredila, vtedy to prislo. Ked to nepojde ani po viac ako roku, az vtedy zacni riesit lekara. 7 mesiacov vobec nie je vela.

lenuliatkotn
28. dec 2023

7 mesiacov je veľmi málo ešte

sense
28. dec 2023

@mariannuska111 mne nepomohol ani gynex ani inofolic ani nič. Nech si dá chlap urobiť Spermiogram a ak bude všetko v poriadku tak si nechaj urobiť ty vyšetrenia. Aj keď 7 mesiacov je ešte krátko. Ak sa do roka nepodarí nechaj si spraviť vSetrenie na priechodnosť vajíčko bodov plus ostatné vyšetrenia.

rybiatko123
28. dec 2023

Viem, o čom hovoríš, prežila som si to 9 rokov dozadu🥺 asi by som poradila byť v psychickej pohode, bez stresu, príliš sa “neupínať” na tehotenstvo (ja viem, je to ťažké a nedá sa to úplne), jesť zdravo, dostatočne spať, skúsiť kyselinu listovú. Ak sa nepodarí, potom ísť na vyšetrenia. 7 mesiacov ešte nie je nič “hrozné”. Skúste dať tomu ešte čas.

mariannuska111
autor
28. dec 2023

Musím povedať Že ste ma tak trochu utešili baby každopádne ďakujem za rady🥰

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre