Snažíme sa niekoľko mesiacov a stále sa nedarí
Ahojte baby,
tak v prvom rade dufam, ze mi temu neuzamknu. 🙂 A o co presne ide? Hladam podobne baby, spolusnazitelky, ktore sa snazia otehotniet, no zatial sa im nedari a su na tom podobne ako ja. My sa snazime uz 4. mesiac a zatial sa nepodarilo. Na prvy pohlad vyzera vsetko v poriadku, mam pravidelnu menstruaciu, s primeranou dlzkou trvania, podla vsetkeho aj ovulaciu, pravidelna prehliadka na sono dopadla tiez bez problemov, snazime sa v plodne dni a nic. Lekara zatial neriesim, zda sa mi to skoro.
Ste tu nejake podobne baby, ktore sa snazite dlhsie a nedari sa, aj ked pravdepodobne ste zdrave? Ak ano, ozvite sa, mozeme pisat, vymienat si skusenosti a pod. 🙂
ahojte 🙂 co nove? kv3tka uz odcestovana? tak sa mi nic nechce, hlavne zajtra do prace 😝 uz chcem vikendik, budeme mat vyrocie 😵
ja som skusila konika zapnut par krat za den a nic ale uz konecne ide, tak som tu 🙂
hej hej konik nesiel.... ako sa mate kocky? hej kvetka je uz doma 😉
ahojte 😉 ako vidim tak ma prave spominate 😀
no ja uz doma...prave sme prisli k nasim 😉 ...a hned som Vas prisla pozdravit 😝
co to citam? 😕 dnes nesiel konik.... 😠 ....no aspo nemusim vela docitavat 😀
tak uz docestovala 🙂 tu bolo dnes pochmurne pod mrakom cely den takze nic moc,
ale prave sa v grafoch 13 objavila nova tehu tak aspon dobra sprava na vecer 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/28d484 mozno je dnes ovu tak musim spracovat mm 😀 😀
ahojte baby....
a teraz som pozrela graf ninky 😢 ...takze novy cyklus ☹
no, ninke to nevyslo..... ☹
no co, treba dufat ze dalsi mesiac to pride, ja dufam 😀
a ja som o nevidela...ale teda skoda ...myslim ninka..
ahoj kveti bud rada ze si doma,... tu je dnes hnusne pocasie.....
Ahojky holky, můžu se k vám přidat....nějak potřebuji pokecat a snad máme stejný problém☹
ahoj jojka 😀 ...som rada...trosku som sa na "prd" vyspala 😀 ...hucalo mi v hlave...ale to vzdy z toho lietadla 😀 ...prave sme prisli z bytu a som teda nenormalne,az nad mieru spokojna,ako nam spravili kupelnu 😵 ....zajtra malujeme....tak od rana budem v monterkach 😝 s lodickou na hlave 😀
a teraz ideme do "nasho" oblubeneho baru....len cakam mm....az sa napapka.... 😝
ahoj dzou? kedy zacinate snazilkovat? ci vy snazilkujete vzdy 🙂 my zaciname cez vikend, len som na pochybach, ci kazdy den, alebo kazdy druhy 😖 uz som z toho popletena. kazdy hovori inak.inak mam po ms divne teploty, dnes 36,9. dost vysoke.
kv3tka,aky bol let?
jeeeeeej kveti ale ti zavidim 😵 my ked sme boli doma v kuse sme pili slivku 52% 😀 😀 😀 to sme sa este nesnazilkovali...
ahoj kohoutice jasne pridaj sa...ako dlho sa snazite?
no my teraz chceme snazilkovat tak ako bude chut cize asi kazdy druhy den 😀 niekedy aj viac 😀 😀
vitaj kohoutice 😀
ahoj pimma....let bol v pohodke....tie necele 3hodinky sa daju zvladnut.... 😉
dzou aj ja som si uz dala slivku 🤐 ....so svokrom i s babicku.... 😝 moja babicka mi povedala,ze nesmiem mysliet nato,ze co ak...uz som tehula....a v nicom sa obmedzovat.... 🤐 a to bude mat o mesiac 80tku
tak som si s nu jednu svihla.....pravu domacu slivovocku 😝
no sak ak aj sa to podarilo tak si este mozes dat s mierou 😉 joooj ja by som si aj dala jednu slivku 😀
kv3tka... babicky to vedia najlepsie 🙂 tak ja sa uz tiez nebudem obmedzovat 😉
zahajujem anketu: coho ste sa pri snazilkovani vzdali, alebo obmedzili? ja som zredukovala pitie kavy z 3 na 1-2 🙂
ja nicoho 😀
a preco kavu?
a babatku v takom skorom stadiu neublizis....ja som sa od zaciatku snazenia dost obmedzovala...ziaden alkohol....len jedna kava za den....a neviem este co....ale tento mesiac som si aj vypila,aj na zuroch bola....aj 2-3kavy denne mala.... 😝 ....ak sa to ma uchytit sa to uchytiiii....a vsetko dobre dopadne.... 😵
ja som sa chcela vzdat kavy ale to nejdeee, milujem kavu, 3 denne musim mat 🙂
niekde som citala,ze kofein nie je prospesny pri snazilkovani a ja ju tak milujem, ale zato moj mily sa nedokazal vzdat cigariet, co mu doteraz vycitam 😝
presne pimma..... 😉 ....ja som sa vzdala alkoholu,kavy,cvicenia....bicyklovania...ponocovaniu 😀 ....ale 4mesiace stacili...tento mesiac som uz vsetko porusila 🤐 😀
asi sa az privelmi snazime, nechajme to tak a urcite to vyjde 🙂
kvetka tak to je mozno preto ze teraz to vyjde 😀 to tak vacsinou byva 😉
no ja pijem kavy denne asi tak 3 ... a ani ma nenapadlo sa jej vzdat ked budem tehu to bude ine... a aj ponocujem aj si vypijem.... sak treba niekedy zresetovat...to keby sa mi nedarilo par rokov a ani si poharik nedam tak sa asi zblaznim...ako niezesi budete mysliet ze som nejaka alkoholicka, ako s mieru....ale sak chapete 😉
vyjde-nevyjde....uz to neriesim.... 😀 ....teraz riesime bytik....a uz pozerame dovolenku na januar....samozrejme tej sa rada vzdam....za // ciarky 😀
jaj kveti to chcete ist do tej dominikanskej ze?
Ahojte.No ja takto.http://www.fertilityfriend.com/home/Martinka
Prevracala som celý večer a dnes som sa ledva doplazila s malou do školy a potom šup do postele a vstala som o 12tej.No mám to ja stavy. 🙂

halo je tu niekto? cely den nesiel konik mali na facebooku som citala ze mali nejaky problem.... ale uz ide... len neviem ci sa tu uz niekto ukaze 😅