Snažíme sa o dieťa, ale nemám chuť na milovanie
Ahojte ! Snažíme sa o druhe bábo jasne že sa nám nedarí už skoro rok :( ale mám aj väčší problém vôbec nemám chuť na milovanie už cca 2roky... málokedy som zrušená :( neviem čo mám robiť... čítala som že Maca môže pomôcť... je na tom pravdy? Ďakujem
@adriiankaa222 kedy si prvýkrát spozorovala, že nemáš chuť? Nie je problém v tom, že akoby ste tlačili na pílu?
Daj si spraviť hormonálny profil. Mozes mat hormonálne problémy a preto problém s otehotnením aj nechuťou
@lucia147852 prosim Vas , neviete poradit ci hormonalny profil robi gynekolog alebo obvodny? Dakujem
A doma je vsetko ok ? Stres, vycerpanost, caste hadky, ..to vsetko moze viest k sexualnej nechuti. Ak nemate s partnerom na seba cas ist niekam spolu, byt spolu ako par a citit sa tak, tuzba slabne.
Samozrejme mozu byt za tym aj zdravotne tazkosti - depresia, malo zeleza, stitna zlaza, prip. si treba spravit hormonalny profil. Treba ist minimalne na všeobecné krvne vysetrenie spominanych veci a potom budes vediet, ci je to v hlave alebo nieco fyziologicke. Ak ta partner nevzrusuje, co sa moze stat, uz je iny - nielen partner, ale otec, treba tomu nechat viac casu, hlavne ozaj byt k sebe pozorni, aby sa ti vlastne chcelo. Zenska sexualita je ina ako u muzov, oni mozu hned a zaraz, zena potrebuje aj citit nehu a zaroven zivocisnu muznost.
@adriiankaa222 Ak je starostlivosť o 1.dieťa vyčerpávajúce, príp.na 1.mieste, máš viac ženských hormónov. Za chuť na sex je zodpovedný testosterón, ktorého máš teraz asi menej.
Ďalšia vec je, či sa dokážeš uvoľniť a či ťa vie partner uvoľniť. Všetko je v tvojej hlave. Ale hlavne, neísť do toho s cieľom plodiť dieťa. Jednoducho si užívaj, ako za mladi 😀
Je veľa metód, ako na tom uvoľnení a vzrušení pracovať, aj veľa kníh. V podstate sa opakujú s nejakými obmenami, ale môžem odporučiť český titul Cesta k ženskému orgasmu (brožúrka+2 inštruktážne DVD - žiadne Pčko)- nie len o orgazme, ale hlavne o našom ženskom tele, o nás, o potrebách každej z nás.
Pri jednom dieťati už nemáš chuť, tak pri dvoch sa na seba budete už len pozerať a nájde si milenku? ☹ Hádam nie.
Skúsila by som (ak si ešte neskúšala) zdravú stravu, pohyb, jogu...dať sa celkovo do poriadku po všetkých stránkach a myslím, že by sa to mohlo zlepšiť
Treba sa milovat aj dve hodiny a rozprudit tu vasen.nie len rychlovka aby som mala po tom

Hlavne je nenutit sa do toho čo nechceš. Je to len obdobie a prejde to. Skús sa venovať sama sebe 🙂