Snažíme sa o dieťatko 2018
Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂
@antonia08karabin Tak neviem skús ešte sa porozprávať s tým tvojím gyn a vysvetliť mu situáciu aká je, že proste nech teba najskôr vyšetria. Neviem ak pôjdeš k inému či bude mať iný názor. Ale zase sú situácie kedy niektoré baby zmenili gyn a ten sa o nich viac zaujímal pol ústretovejší a mal iné metódy a princípy a pomohol im.
@siska266 moj lekar zlatko neni zly ved mi zachranil aj zivot a nebyt jeho tak tu ozaj nie som,no problem je v tom,ze je porodnik a nema cas sa venovat tak akoby trebalo a kazdy stvrtok ordinovat to ozaj neni dobre ak potrebujem folikumetriu a podobne,lebo neni velka sanca sa trafit spravny den cyklu aby to odsledoval.Preto aj chcem tu zmenu kde ten cas lekar bude mat a aj sa povenuje nech viem na com som.Ta laparoskopia ma neoslovuje viac koli tomu,ze sa neplati,ale ako som pisala a ako pises ty,ze mi to spriechodnia ak sa bude dat ak tam budu zrasty,alebo rovno urobia zakroky k tomu potrebne a nebudem musiet aj hyfosy aj laparo ak tak..uz nech pozru dokladne aj ked hyfosy par minut a ides domov a laparo 3 dni so vsetkym..hm boze len nech su priechodne a nech sa nam to raz podari.
@antonia08karabin aha jasne jasne tak chápem. Veď uvidíš pozisťuj si nejakých gyn a vyskúšaj. JA viem, že nie kvôli peniazom, ja len tak že to je jednoduchšia metóda a najskôr zvyčajne tú ponúkajú. A áno laparka tá je najpresnejšia, možno mne na hyfosy niečo nevideli a budem sa trápiť ďalej, veď uvidíme, ako sú priechodné to mám ok, ale možno tam je ešte niečo iné. A po čase sa rozhodnem a pôjdem na laparku. Správne si sa rozhodla. Držím palce nech sa darí, a nech si zdravá a vaječníky priechodné a hor sa keď príde tvoj drahý na to!🙏
@siska266 dakujem a snad sa coskoro dockas ten najkrajsiej spravy.Nase snazenie je este daleko ale ak sa zadari raz tak sa ozvem urcite,tak isto ked uz budem vediet vysledky z laparoskopie.😘
@antonia08karabin ďakujem aj ja ešte raz, dobre nezabudni sa ozvať!!! :D drž sa
@dkzuzana ahojky 🙂 no my sme po prvom IUI, zial negativne...uz dosla aj mrcha pekne na 4.den...pojdeme teraz naa dovolenku, trosku vypneme a ked nic, tak v septembri zacneme riesit IVF...neverim, ze ked som ja v poriadku a manzel ma horsi spermiogram, ze sa to neda prirodzene...raz sa nam to uz podarilo-pred rokom, ale hned 5 TT koniec, biochemicke...asi sa musime fakt trochu uvolnit..
@dkzuzana unavene skoro musim vstavat do prace tak sa cez tyzden moc nevyspim.a ty ako?
Tak pridam sa k vam...jedno dietarko uz mame, resp druhe lebo jeden anjelik je v nebicku...a tento rok sme sa rozhodli,ze chceme druhe babo a nejako sa nam nedari..toto je uz 6cyklus a stale nic...vcera som si aj poplakala ale ide sa delej a verim ze sa tento rok uspesne zadari...no pre mna je to trosku sok lebo aj prve babo bolo na prvy pokus a dorka na druhy, 5m po potrate som otehotnela a pre moj.dr to bolo skoro zazrak po takej traume tak rychlo otehotniet a teraz nic 😢😢
@dkzuzana Ahoj, tak u nás 😭je to katastrofa. Ovulácia bola a sex nie. Manžel mal nočné unavený. Takže nebolo nič. Ešte som sa ho pýtala že či už nesexujeme tak mi povedal, že bude mať dovolenku a že každý deň bude. Som mu vravela, že čo z toho keď ovulacii mám teraz. No a už bol oheň na streche. Že on uz je na to slovo alergický. Ani nemám chuť veľmi o tom písať lebo už neviem čo si mám o tom myslieť 😖
@matilda72 uplne ta chapem, doma mam to iste. Manzel pracuje 8h v praci a potom sa venuje este sportu chodi domov okolo 22 kazdy den unaveny. Zuril ked som vycitala ze kvoli ovu musime, po 5 mesiacoch sme dosli do stadia ze po dalsom takom planovanom nacasovanom sexe povedal ze aj ked sa zadari bude to plod utrap a nie plod lasky... proste mojho muza nebavi mat sex na povel. Odvtedy som zmenila pristup vobec mu nehovorim kedy mam plodne dni len sa ho snazim “zviest v ten spravny cas” 🙂 teraz som 5dpo 7. Cyklus snazenia a v utorok ide drahy na spermiogram kedze zatial stale nic.
@maxi2 odpoved mala byt pre teba, zle som sa preklikla 🙂
@danushiiik aj ja sa snažím mu to nehovoriť, ale ma vytočilo, ze mame sex keď nemam plodné dni. Celé je to na figu. Proste sa snažíme od februára a nič. Aj teraz mi povie že cez dovolenku, ale co s toho ked uz nemam plodné dni asi mi vybaví plodné dni🤔Nechcem naňho tlačiť, ale mi príde, ze mu vyhovuje ze sa nedarí. Zmätená som😣
@danushiiik držím palce aby dobré dopadol✊
@maxi2 ahoj vobec si z toho nic nerob ja som mala to iste.proste u chlapov to je tak no a ked si to zoberies ze robis nieco na silu to je ak taka robota😉iba co ty budes mat nervi a nepomozes si.nechaj ho tak a ke budes mat tie dni nepripominaj mu to ze mas ovulku ale skus nejak inak na to.no a oktem toho skusaj aj mimo ovulky lebo ked mas ovulku ze vraj vtedy praskne vajko a kym pride do maternice trva to nejaky ten den a aj vtedy ho moze spermia najst.ja mavam.ovulku na 13 den a vzdy nam kaxal.lekar skusat na 15 16 ty den.proste aj pred ovulku mozes spermia tam prezije aj tri dni.hlavne sa nestresuj za to.
@dkzuzana To je ťažko teraz máme ťažké obdobie.Uz sme sa o tom rozprávali a nechcem zas sa o tom rozprávať Viem že bude dobre, ale ja v septembri nastupujem do roboty. A to sa vôbec neuvidíme 😔 keď Boh dá tak do konca roka by sme sa mali sťahovať. Ale čo z toho keď nebudeme spolu. Neviem. Preto možno teraz naňho tak trochu tlačím 🤔
Tak baby, hlásim 1DC. Tento mesiac bolo toho moc, tak som ani nečakala že by to vyšlo. No aj tak som akosi dúfala, zeby to mohlo vyjsť, tak ako každý mesiac..no nič, ideme ďalej.
Dievčatá moje ahojte 🙂.... Od včera mam taky lepkavy výtok z pošvy bielej farby a aj na nohavičkách ho mam zlepi sa do guľôčky menšej a je ho hojne. Nic ma nesvrbi ani nepali vôbec. Som už po ovulácii som 3dpo.
@maxi2 to je ako u nas..som si myslela, ze som asi vadna...ako skonci ms tak by bol ako veverica a ako nahle pride ovu tak stale nieco, snazim sa tulim a vsetko mozne a.potom vybuchnem ako sopka,...posledne sex tyzden po ms cez podne dni nic boli ho hlava, je unaveny,....stale nieco potom ho.to chyti pred ms...a sa cuduje ze to nevyslo...a ja na to oplodnit sa sama neviem, zase ohen na streche....ale uz som si povedala a dost ked bude bude lebo inak sa hadam aj rozideme a to nechcem za to mu to nestoji...inak tiez sa snazime od februara 😉
@dkzuzana @dkzuzana ahojte tak my sme na dofči a prvý cyklus meriam bazalku beriem inofolic už tretí cyklus teda dva mesiace a mám pocit že prvý cyklus od MA sa mi vrátili príznaky ako výtok a bolesti ☺️ To ma teší aj ted to akosi nesedí s teplotou a išli sme tento mesiac podľa príznakov. Hneď po MS som mala bielkovy výtok až vodnaty a bolo ho hodne ale teplota nič moc a až keď zhustol tak mi vyskočila.. tak teraz neviem podľa čoho sa mám orientovať.
@matilda72 však to ma vytočilo že keď mám ms tak chodí ako nadrzany býk. Niekedy mi príde ako uchylak, pritulny je, v kuse ma obchytkava a nebudem tu podpisovať čo ešte lebo fakt uchylak a pred ms to už zase budes mat však teraz si mala a to sa mi posunul cyklus na 32-35. Povie mi ze sa musíme ešte pomilovat kým nebude červená a podobné veci. Ale ked mam ovulku ta je unavený ani pred ani po ta ja nechápem

@dkzuzana no veru ale to on hovori kazdy mesiac na ake pohlavie to citi :D mne je to jedno hlavne aby bolo zdrave