Snažíme sa o dieťatko 2018
Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂
@matilda72 tak to ti nezávidím až mi je blbo že ja sa sťažujem. My zatiaľ tiež bývame u svokrovcov ale máme celé poschodie. Takže viac súkromia. Ale máme prcka ktorý mi chodí spať až o 22.00😕 a MM keď ma nočnú tak ide z domu o 21.20 🙂 ťažko to s malým lebo tiež sa nedá stále. A MM ani nerozprávam ktorý deň cyklu lebo on má alergiu na tieto veci podľa neho je to blbosť. Len minule som že mám ovulaciu a už že on to nemá rád....on má na to alergiu keď počuje o...neviem či sa smiať či plakať
@maxi2 ani ja my to nehovorim len ked ma vytoci snazim sa ist na to inak ale potom pride dona.zlost...no nasa chodi spat o 20.00 tak cas na to je ...ale.vies rychlo aby sa mala nezobudila...no cele zle a potom sa cudujme ze to.od februara nejde...ale.ideme uz.do.svojho sice mame tiez len dve izby ale je to nas domcek a.izby.su.velke len su.dve I.ked spalna je mensia 😊😊 ale popraceme sa hlavne ze je to nase ....a stale je tu kuchyna a kupelna 😊😊😊
jaj baby zajtra rano ide drahy na spermiogram....som zvedava na vysledky...ja som momentalne 8dpo, zajtra to bude 9dpo, ale teplota nenasvedcuje ze by to mohlo byt tehu tento mesiac, takze zatial to vyzera na 7. neuspesny mesiac snazenia :( snad aspon ten spermio nebude na zaplakanie a vsetko bude ok..koho chyta na striedacku zufalstvo a optimizmus ako mna? Uz sa citim zrela na psychiatriu obcas :D
@danushiiik ahoj, sme na tom podobne🙂 smiech cez slzy😀 kam ide na spermiogram? urológovi alebo do car? daj vedieť ako dopadol
@danushiiik držím palce bude dobre
@matilda72 veď to je super hlavne že budete sami možno ,že sa kôli tomu sa nedarí. Lebo je to v strese a rýchlo 🤔 určite budete kludnejsi v dome. Podľa mňa aj psychika veľa robí aj to keď tlačíme na pílu. To aj pri malom sa nám nedarilo a keď som dospela do takej fázy že keď bude tak bude tak hneď na 1x sa podarilo a dokonca som o tom ani nevedela že som tehotná. Len teraz na to neviem prestať myslieť a o to je to horšie že máme chlapčeka a veľmi chcem dievčatko. Keď bude chlapec tiež budem rada ale moje srdce piští po dievčatku. Jasné že najdôležitejšie je aby bábo bolo zdravé 😊
Ahojte dievcata, som tu nova a som rada ze som natrafila prave na takuto skupinku, my sa s priatelom snazime iba mesiac, povedali sme si ze najprv svadba, dom a potom babo...ako som to zacala vsetko studovat mam z toho riadny chaos, pred tym som veci ako bazalna teplota, ovulacny test, jonasova metoda a pod. vobec nepoznala 😂 dufam ze mi z roho nepreskoci a nebudeme sa milovat len mechanicky v plodne dni, to ze budem mat kazdy mesiac "priznaky" tehotenstva je u mna jasne lebo vsak psychika pracuje😂 ale drzim nam vsetkym palce✊
@dkzuzana do iscare v BA. v piatok budu vysledky..ale dnes som si nasla slabu ciarku na tehu teste tak mozno uz ani nebude treba 🙂
@danushiiik vážne? držím palce a potichúčku gratulujem 🙂🙏
Baby, písala som dva dni dozadu, že prišla mrcha... Mala som ten pocit - lenže dnes už žiadne špinenie, bolo to len trochu na tampone, vôbec sa nerozbehla a bol to len taký začínajúci hnedý výtok.. Dnes 33 DC - test som nerobila, ale asi dnes spravím, keď prídem z práce. Mám nárazové kŕče akoby mala prísť mrcha, alebo až také akoby som ju už mala a prsia? Tak tie ma bolia strašne moc - hlavne bradavky..Čo myslíte?
@ladyandy 👌👌👌👌👌tesime sa asi vsetky s tebou.aj ja cely den som cakala ze co napises

@maxi2 tak sme na tom rovnako a aj teraz ze si spravime romantiku a pojdemw na chatu ale samozrejme s dcerkou lebo on inak nepojde 😒😒 akoze ja nase dietatko lubim najviac na svete ale nepamatam kedy sme boli spolu sami a k tomu byvame v trojizbaku zo svokrovcamu 😂😂😂 takze ani povadit sa.nije kde nie to este polubit 😊 a este.mu hovorim ze mam vtedy svoje dni kde chce plodit 😒😅 ja to obcas nechapem preto sa obcas nastvem a poviem mu nech trosku uvazuje ze ako mam otehotniet ked sa lubime na 11dc a potom len na 18dc....a on ved to staci...az na to ze ovu je 14dc a potom cuduje ze to nevyslo...no hold oplodnit da este neviem...dokazem vela veci ale to nie 😒😒