icon

Snažíme sa o dieťatko 2018

dkzuzana
18. júl 2018

Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂

kathhii
3. sep 2018

@minicka20
Mne tiež vyšiel na 3. deň meškania negatívny, potom som si robila po 6 dňoch a uź bol pozitívny.
Závisí aj aký citlivý je test, a to som si obidba robila z ranného moču. Niekdy je tá koncentrácia na začiatku nízka, skús neskor znova zopakovať.

sandrita124
4. sep 2018

@verkverk ja mam dostat niekedy buduci tyzden asi pondelok, a treti den mi byva zle, boli ma brucho, krize, niekedy ma aj prehana....

dkzuzana
autor
4. sep 2018

@sandrita124 držím palce🙂 to znie nádejne 🍀🍀

minicka20
4. sep 2018

@dkzuzana dakujem ale bohuzial biochemicke tehu :( :( neuhniezdilo sa poriadne :(

val9
4. sep 2018

tak ja som 1DC :(

dkzuzana
autor
4. sep 2018

@minicka20 to ma mrzi, hlavu hore, urcite sa podari nabuduce 🍀🍀

dkzuzana
autor
4. sep 2018

@val9 takze dalsi mesiac pred tebou, ono sa to raz podari 😉

jeanne0
4. sep 2018

Ja dnes 1DPO...ale aj tento mesiac sme to nedali. Uz treti mesiac po sebe sa nam stalo ze sme minuli ovulku lebo sme boli bud odcestovany obaja na inom mieste...och...tak cakam mršku a dalsiu sancu

dkzuzana
autor
4. sep 2018

@jeanne0 🍀🍀🍀

7ovecka7
4. sep 2018

@minicka20 to poznám, mala som 2x :( a druhý krát neodišlo všetko, tak to teraz riešime v Martine v Heliose. Plus som si bola včera po výsledky na hematologii a ak sa nám opäť podarí, tak budem si pichať injekcie.
Tebe držím palce, aby to čoskoro vyšlo ;)

junovedievca
4. sep 2018

A tak ja uz som za hranicou dvoch rokov teraz.taaakze uvidime co prinesie dalsi rok :(

dkzuzana
autor
4. sep 2018

@junovedievca treti rok je tvoj😉

junovedievca
4. sep 2018

@dkzuzana dakujem 😘

dkzuzana
autor
5. sep 2018

@sandrita124 ahojček, neskúšala si testnúť? myslím na teba, že či sa zadarilo, keď sú príznaky

sandrita124
5. sep 2018

@dkzuzana praveze nie su ziadne priznaky, este mam pred ms par dni a skor mam pocit ze urcite zas pride.to by som asi niak citila kebyze som tehu a pokial moj manzel nepochopi ze ma zmenit zivotny styl tak sa asi nic nezmeni.

dkzuzana
autor
5. sep 2018

@sandrita124 😔😔 prepáč, asi to nejak zle pochopila. Ja mám tiež dostať budúcu sobotu, tak bude pred nami ďalší mesiac😉 september mám inak najradšej. Hlavu hore, ja viem, že to je ťažké a nechcem to nijak zľahčovať, ale nie je to to najhoršie, čo nás mohlo stretnúť, posielam veľa síl 😘❤

sandrita124
5. sep 2018

@dkzuzana niekedy som z toho celeho taka unavena, je fajn ze si nad vecou a beries to tak pozitivne 🙂 kolko sa uz snazite? A idete riesit ivf? Ja mam pred ivf respekt a nie som si ista ze je to dobry napad, hlavne ked moj muz nic preto aby to bolo lepsie nerobi

sticker
dkzuzana
autor
5. sep 2018

@sandrita124 snažíme sa rok. "nad vecou", pred pár mesiacmi a v čase keď som zakladala aj túto diskusiu, som nad vecou nebola, bola som chorobne hnaná túžbou po dieťatku, na nič iné som nedokázala myslieť a mesiace sa menili len na počítanie dní. Narodilo sa nám však v rodine choré bábätko a človek si veľa vecí uvedomí a zmení postoj, myslenie, pochopila som čo je v živote najdôležitejšie a uvedomila som si, že síce by som veľmi chcela deti, ale dokážem žiť aj inak.. toto si mi často snažilky neuvedomujeme.
a odpoveď na tvoju otázku, ivf sme nateraz stopli, ešte stále ma čaká tá priechodnosť a potom sa uvidí... Môžem sa spýtať, či chcete obaja deti? Keďže si viackrát písala, že muž sa nejako nechce zmeniť

miculiatko
5. sep 2018

Dievcence ahojte 18.9 (ne)cakzm ms je tu niekto kto to ma podobne?a bude cakat so mnou

jeanne0
5. sep 2018

@miculiatko ja tiez, 18.9.ale skor cakam lebo sme nestihli ovulku, jedine ze by sa zadarilo pred....drzim palce aby neprisla 😊

laurazma
5. sep 2018

@miculiatko ja jaaa 🙂 na rovnako..

minicka20
5. sep 2018

@7ovecka7 bohužiaľ ja tiež som už raz potratila no ešte v skorom štádiu a teraz znova biochemicke po roku od potratu sa až teraz zadarilo a aj to zle skončilo :/ neviem ale tak dlho sa snažíme a nič :(

minicka20
5. sep 2018

@val9 ja som mala bohužiaľ biochemicke :(

val9
5. sep 2018

@minicka20 och to ma mrzi, ale lekarka mi vravela, ze vtedy je najlahsie otehotniet na dalsi cyklus 🙂 tak drzim palceky :*

miculiatko
5. sep 2018

@jeanne0 dakujem!! No dom zvedava ako dopadneme!ja som asi mala ovu na nejaky 12 dc...podla bolesti v podbrusku...to je len taky moj tip...tak uvidime.to cakanie je zabijak

miculiatko
5. sep 2018

@laurazma supiiis budeme cakat spolu!

jeanne0
6. sep 2018

@miculiatko ja tiez len sme sa nestihli snazit vtedy...dalo sa len tri dni pred a dva po, tak preto skor cakam ako necakam ale mohla by motyka vystrelit...daj vediet potom ci to vyslo 😊

miculiatko
6. sep 2018

@jeanne0 noo stat sa moze vselico!ja si vsak tuez nerobim nadeje pretoze je to len na prirode aj ked sme snazilkovali od 10dc a taky ten pocit ze tk vyslo na 12dc som mala koli tym bolesfiam v brusku no radsej sa drzim na uzde s fantaziami...urcite dam vediet zs ako som dopadla😊

sandrita124
6. sep 2018

@dkzuzana ano obaja chceme deti, ved to je to ze on tiez chce deti, casto o tom hovori, ale aby preto aj nieco urobil to nie.

jeanne0
9. sep 2018

Ahojte snazilky...nejak pusto tu zostalo, vsetky sme v cakacej faze? 😁 ja necakam ms za 9dni ale vlecie sa to priserne...a dnes som kupila vceliu matersku kasicku, dostala som tip od gynekologa, vraj najlepsie co moze byt na podporu otehotnenia (prirodne) tak ak pride ms tak vyskusam 😊