icon

Snažíme sa o dieťatko 2018

dkzuzana
18. júl 2018

Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂

val9
23. sep 2018

Zienky aj Vám robil mamatest také kanáliky? Do ms mám týždeň čiže som len tak skúšala.. A akosi nechápem lebo zienky si ho chvalia

danielle799
23. sep 2018

Ahojte, ja jedno dieťa mám,má 4roky a veľmi túžim mu darovať súrodenca, pred rokom a pol som otehotnela,ale v 12tyzdni prestalo biť srdiečko a bábätko odišlo od nás. Veľmi som bola smutná, od vtedy sa nám nedarí. Za pár dní budem mať 39rokov, mám silnú túžbu mať ešte dieťatko, a bojím sa že to nestihneme. Beriem aj všelijaké vitamíny, kvapky ale nedarí sa. Minule ako sme pozerali seriál Som mama, sa má môj malý synček opýtal :mamka aj ty máš bábätko v blusku? Keď som povedala že nie ja nie..on na to:ja chcem aby si mala, chcem bábätko....

nini1010
23. sep 2018

@danielle799 Poznam.s mojou malou jento tak isto az na to ze mne tak ako pises odisli uz dve babatka.neda sa nic robit,len verit.

siska266
23. sep 2018

Ahojte vidim ze tu sa este diskutuje potrebujem surne poradit.Som po IUI 12 den a test negativny.Dnes som mala trosku spinenie a inak uz nic.Neviem ci to zacina MS.Ale kazali mi progesteron vkladat a ja neviem ci ho mozem uz vysadit.Az v utorok na 14 den kazali robit test a podla toho zavolat ako vysiel test.

nini1010
Autor odpoveď zmazal
nini1010
23. sep 2018

@siska266 neviem poradit ohladom tvojej otazky,ale myslim ze asi to nevyslo.12 den by uz mohlo byt nieco vidno ak mas kvalitny citlivy test.

katarinazavo
23. sep 2018

Dobrý večer chcem sa spýtať môže byť aj hnacka ako priznak tehotenstva??Ďakujem

siska266
23. sep 2018

@nini1010 No tak mam asi test dobry isto.Niektore my pisali ze niekomu to este nemuselo ukazat.Ako moc tomu neverim ale neviem ci ten progesteron mam vysadit uz.Tiez si myslim ze na 14 den teda za dva dni zazrakom by tam asi nenaskocili //

nini1010
23. sep 2018
nini1010
23. sep 2018

@siska266 Na 100% to nie je iste ale myslim ze by tam uz bola aspon slabulinka ruzova ciarka.a ako pises o tom spineni to potvrdzuje skor bliziaci sa menzes.

nini1010
23. sep 2018

@siska266 a predpokladam ze mas ovulaciu monitorovanu a vies teda presne kedy bola takze myslim ze to aai bohuzial nevyslo tento krat.mrzi ma to.

siska266
23. sep 2018

@nini1010 Ved aj ja si myslim ze asi to nevyslo a aspon nejaky dusik by sa tam objavil.Ale pre istotu som si este dala ten progesteron a zajtra zavolam do centra ze ci este uzivat alebo to uz nema vyznam.

dkzuzana
autor
26. sep 2018

Dievčatá ako sa máte?

val9
26. sep 2018

@dkzuzana Ahojky ja mam cca 5 dni do ms a vcera takyto testik ranny tak cakame 🙂 od obeda bolesti v podbrusku ako pri ovu tak hadam bude pekne tmavnut

dkzuzana
autor
26. sep 2018

@val9 jeeeej to je krásna správa!!! teším sa🙂

val9
26. sep 2018

@dkzuzana bude vtedy ked budu ozaj kolajnice 🙂 zatial to beriem s rezervou, lebo sa zase budem tesit a predcasne 🙂

kristyyn
26. sep 2018

@dkzuzana ja z mojim sa snažíme o bábo a teraz mám nejaké problemy teda nie problémy ale bolesti vaječníky a aj kríže ma trocha bolia mrchy mi meškaju 11 dní a neviem ešte som nerobila test uvidíme. Antikoncepciu som neužívala a dúfam že by sa to mohlo už podariť

dkzuzana
autor
26. sep 2018

@kristyyn jeeej to je tiež nádejné, držím palčeky a obdivujem, že si tak dlho vydržala, to ja už by som mala testnuté 10x 🙂

kristyyn
26. sep 2018

@dkzuzana dúfame že sa to naozaj všetko podarí ..prvý krat sme robili testíky a aj boli čiarky ale prišla mrcha pán doktor povedal že je to normálne že sa to asi neudražalo preto teraz necháme tomu trošku čas ale dneska som aj ja chcela test ale asi bol osud že priatel zabudol kupiť 🙂 ...zatial to že ma bolia vaječníky že mi je zle večer ked si lahnem je mi do zvracania no uvidíme dúfame ako to dopadne 🙂 Ďakujeme moc aj mi držíme moc palčeky <3

miza88
26. sep 2018

Dievčatá, ja mám dnes na 100000000% ovulku, Vaječníky mi idú vyskočiť z tela 😀 už sa teším domov za mužom 😀

dkzuzana
autor
26. sep 2018

@kristyyn drzim palce, daj vediet 🍀🍀

dkzuzana
autor
26. sep 2018

@miza88 tak to bude rušná noc 😄😄

kristyyn
27. sep 2018

@dkzuzana Dievčatá no myslím že je to tu a že po prvom pokuse nepodarenom ale pokuse no neviem čo poviete 🙂 🍀🍀🍀

bona69
27. sep 2018

@kristyyn gratulka ❤️🤗

kristyyn
27. sep 2018

@bona69 Ďakujeme <3

minicka20
27. sep 2018

@daniela2227 presne to urobili :( žiaden ultrazvuk ani nič :/ sama neviem či je všetko ok . Ci sa vyčistila poriadne alebo nie .

minicka20
27. sep 2018

@dolynkag ale je tehotensky test už je nulový už som aj ms dostala a dosť hnusnu

minicka20
27. sep 2018

@hennyinnsbruck Ja už 3x :( tentokrát to už bol 2 mesiac :(

hennyinnsbruck
28. sep 2018

@minicka20 😒😒

dkzuzana
autor
28. sep 2018

@kristyyn gratulujem 👏👏