Snažíme sa o dieťatko 2018
Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂
baby radte...odkedy sme zacali makat na bejby,tak ten sex....ach..pri tom myslim len na to mimco...snazim sa nemysliet,ale to sa neda,,je to hroznee....co s tym,,,,
@verkverk no nic...😂 😂 😂 Neda sa nemysliet na to... Da sa to ale brat ako zabavu nie ako pracu- hovorim z valstnej skusenosti...teste sa na sex. A neberte to ako povinnost😉😉
Takýto dlhy cyklus som ešte nemala.. tie prudké vysoké teploty včera a predvčerom bola chrípka brušná len neviem ako to správne zaznačiť. Keď mi dnes tak prudko klesla teplota môže to byt ten implementačný pokles? Ms som ešte nedostala a ani sa ešte na ňu necítim.. kedy by som mohla skúsiť testnúť? Dnes ma bolia kríže ako nikdy ale to môže byt aj tým ležaním ale mám citlivé podbruško celkom. Myslite že zajtra by mi mohlo niečo ukázať?
Baby tak potratila som :(
@dolynkag to mi je veelmi luto😞😞😞😢😢😢 velq sil zelam
@minicka20 oh to mi je luto... Ak si dobre pamatam si bola na zaciatku tehu ze?
@minicka20 ani neviem čo napísať. Písmená útechy sú asi zbytočné 😞 veľmi mi je to ale luto,verila som,že napíšeš O pár dní,že je všetko V poriadku. Ako je vyššie spomenute,bolo by treba nejaké imunologicke vyšetrenie urobiť. Skús nad tým porozmýšľať.Takto sa budeš len trápiť. Evidentne nieje U teba problém otehotniet,len sa to V začiatkoch neudrží.
@miroslavsilvia neviem či mi to tu urobia ale o 2 týždne mám ísť na nejaké vyšetrenie ani mi nepovedali na aké :( krvacat som dnes prestala tomu tiež nerozumiem :( ja už fakt neviem na čom som :( strácam samu seba :(
@hennyinnsbruck áno 5 tt :(
@minicka20 ja som mala 2x biochemicke. A teraz je vsetko ok. Hlavu hore podari sa
@kvecinka321 ja tam tiez nieco vidim🙂
@cervikpepik vďaka 🙂 tak ešte počkať do rana čo to ukáže ☺️ Snáď dve čiarky vytúžene 🙂
@minicka20 v prvom rade...strasne ma to mrzi 😟 viem co prezivas ..aj ake je to tazke...😟 to vysetrenie...podla mna ti vezmu krv...na hcg....mne kazali pri druhom potrate urobit si test doma...o 2tyzdne..😠
@kvecinka321 bohuzial nie
@daniela2227 mne sa tam dačo mari. Určite vyskúšaj O dva dni. To by ti mal už ukázať 😉 držím palce
@kvecinka321 Ja tam nevidim nic, len tu jednu ciarku. skuste test urobit o par dni, mozno sa nieco zmeni

@miculiatko ideme na rozne vysetrenia,aj dr som zmenila
@lula3108 tak to ste na tom jak my,len moj muz ma eeeste ovela menej sper.